Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Blue Dream

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

MasterBlaster написа: 08 Сеп 2021, 15:11 Проблемът е, че вече поръчах 50л All-Mix и сега се чудя какво да правя. По таблицата ми стана ясно за Root Juice и Bio Heaven, но ми дойде малко нанагорна инвестицията едновременнно за цялото оборудване и затова се чудя кое може да се спести, но явно ще вземам всичко. В крайна сметка излиза, че тази почва ще изгори семената. :?
Да не те объркам с друго мнение, ако искаш послушай колегите, защото и те имат право. но според мен ол микса не е толкова силен, че да ги изгори. На био биз почвите не са особено силни. Е лайта се води по-подходящ и слаб. Нека кажат и още колеги, които са ползвали наскоро? Дали има смисъл да търси специална за семки?
Прецени, ако искаш за по сиг намери си, ако искаш пък за опит сложи някое и директно в нея, аз смятам(но е лично мнение, не съвет), че няма да има проблем.
. Но иначе и ти и колегите сте прави, първо бебетата развиват коренова система, за което им трябва по скоро рохкава почва и слаба, мекичка и лека, а не силно наторена. Сбита и кална в никакъв случай. И могат да се изпържат в някоя от тези супер соил рецепти или ако се започне от твърде рано торенето.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Няма проблем да се стартира в All Mix, само да се съобразят торовете с нея. Bio Bizz имат две таблици, една за Light и една за All Mix
MasterBlaster написа: 07 Сеп 2021, 14:44 Засега не съм поръчал Bio Heaven, но мога да го взема по всяко време, ако има някакви проблеми дори с всички останали препарати.
Това им е най - добрия препарат на Bio Bizz който аз ползвам почти във всеки Indoor, дори да не гледам с техните основни торове.
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

След всичко написано, със сигурност ще взема Bio-Heaven и ще опитам да стартирам директно в All-Mix почвата. Така или иначе ще имам по няколко семена от сорт, така че ще имам резервен вариант. Колкото до Root Juice - как препоръчвате да го приложа първоначално - да сложа две капки във водата, в която накисвам семките преди да ги сложа в почвата, или предварително да разтворя например 1ml в 250ml вода, с която да полея All-mix почвата преди да сложа вътре семената? (Разбира се количеството на развтора, което евентуално ще сложа ще бъде съобразено с това да не стане много влажна почвата)
Аватар
BG Sun_Rise
Градинар
Градинар
Has thanked: 103 times
Been thanked: 352 times

За разпукване на семената не ти трябва нищо повече от навлажнена чисто бяла салфетка и кутия за храна. Първите 2 седмици от разтежа на цветето поливай само с дехлорирана вода. Младото цвете може да се претори много по лесно от вече порасналото и няма да можеш да реагираш.
Искаш да пушиш качество - отгледай си го сам! :weed4:
https://instagram.com/growbgsun?utm_medium=copy_link
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Опасявам се, че от недоглеждане направих огромна грешка. Вероятно защото стана дума за европейския сайт на Mars Hydro и съвсем машинално поръчах от marshydro.eu като платих с Paypal, вместо от официалния. Едва преди малко осъзнах, че съм сбъркал сайта. Минаха 12 часа откакто направих поръчката и все още ми стои на статус processing, а плащането с Paypal мина веднага. Видях, че BuTaMuH е поръчал от там, ще се радвам да сподели за колко време и дошла и имаше ли такова забавяне с обработката на поръчката.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

MasterBlaster написа: 09 Сеп 2021, 10:55 Опасявам се, че от недоглеждане направих огромна грешка. Вероятно защото стана дума за европейския сайт на Mars Hydro и съвсем машинално поръчах от marshydro.eu като платих с Paypal, вместо от официалния. Едва преди малко осъзнах, че съм сбъркал сайта. Минаха 12 часа откакто направих поръчката и все още ми стои на статус processing, а плащането с Paypal мина веднага. Видях, че BuTaMuH е поръчал от там, ще се радвам да сподели за колко време и дошла и имаше ли такова забавяне с обработката на поръчката.
Ще те излъжа но мисля че за 10 работни дни някъде ще бъде при теб...имай търпение нужно е да ти обработят поръчката и ще ти пратят имейл с кода за проследяване на поръчката
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Не знам за вас но лично аз колкото пъти реша да сравня цените между .com и .eu винаги ми излиза,че в euе по евтино....
Пример: преди 2 месеца някъде си купувах 2-ри сет и реших да купувам от.com защото форума ползва отстъпка и се надявах,че с отстъпката нещата ще бъдат по-добре е да ама не... имаше разлика за модел tsl 2000 от поне 100лви пиръчах от .eu
В същия момент търсяза мой познат модел tsw2000 с палатка 120х120 от .com с отстъпката на форума излезе по евтино отколкотл в .eu...така че трябва да се проверява винаги
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 769 times
Been thanked: 448 times

BuTaMuH написа: 09 Сеп 2021, 16:57 Не знам за вас но лично аз колкото пъти реша да сравня цените между .com и .eu винаги ми излиза,че в euе по евтино....
Пример: преди 2 месеца някъде си купувах 2-ри сет и реших да купувам от.com защото форума ползва отстъпка и се надявах,че с отстъпката нещата ще бъдат по-добре е да ама не... имаше разлика за модел tsl 2000 от поне 100лви пиръчах от .eu
В същия момент търсяза мой познат модел tsw2000 с палатка 120х120 от .com с отстъпката на форума излезе по евтино отколкотл в .eu...така че трябва да се проверява винаги
Напълно прав си и аз съм го забелязвал това .
Сега моля хората които са сметнали че едните праят повече пари от другите да се замислят че всичко е заради наличността когато има количесто цената пада и обратно ... А сега с тия мерки и тн всичко става по трудно съответно и по скъпо като доставки и тн .
:roll:
Аватар
BG Sun_Rise
Градинар
Градинар
Has thanked: 103 times
Been thanked: 352 times

Колкото и да го смятам както и да го смятам до момента съм изхарчила 2000лв а още си чакам семената......
Искаш да пушиш качество - отгледай си го сам! :weed4:
https://instagram.com/growbgsun?utm_medium=copy_link
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

BG Sun_Rise написа: 09 Сеп 2021, 22:03 Колкото и да го смятам както и да го смятам до момента съм изхарчила 2000лв а още си чакам семената......
Tsw 2000 май нямале и 1000лв как така 2000?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”