Да не те объркам с друго мнение, ако искаш послушай колегите, защото и те имат право. но според мен ол микса не е толкова силен, че да ги изгори. На био биз почвите не са особено силни. Е лайта се води по-подходящ и слаб. Нека кажат и още колеги, които са ползвали наскоро? Дали има смисъл да търси специална за семки?MasterBlaster написа: ↑08 Сеп 2021, 15:11 Проблемът е, че вече поръчах 50л All-Mix и сега се чудя какво да правя. По таблицата ми стана ясно за Root Juice и Bio Heaven, но ми дойде малко нанагорна инвестицията едновременнно за цялото оборудване и затова се чудя кое може да се спести, но явно ще вземам всичко. В крайна сметка излиза, че тази почва ще изгори семената.![]()
Прецени, ако искаш за по сиг намери си, ако искаш пък за опит сложи някое и директно в нея, аз смятам(но е лично мнение, не съвет), че няма да има проблем.
. Но иначе и ти и колегите сте прави, първо бебетата развиват коренова система, за което им трябва по скоро рохкава почва и слаба, мекичка и лека, а не силно наторена. Сбита и кална в никакъв случай. И могат да се изпържат в някоя от тези супер соил рецепти или ако се започне от твърде рано торенето.
.png)