След редица постове в темата за бъдещите градинари реших да направя самостоятелна тема, въпреки че все още нямам налични нито семките, нито оборудването. Преди два дни поръчах 5 семки Blue Dream FEM, като за подарък ми дадоха още 5 семки Black Sugar FEM и още 3 семки White Widow FEM. В понеделник обмислям да поръчам Mars Hydro TS1000 и 70х70х160см палатката на Mars Hydro. Иска ми се да взема оборудването от офис на DHL, ако е възможно, за да се спести попълването на адрес, та не съм убеден как точно ще ги направя нещата. За изкарващ вентилатор се спрях на CAN-FAN RK 125L/350 + филтър CAN LITE 300PL 300m3 с регулатор на напрежението на Cornwall за вентилатора, един обдухващ вентилатор на Cornwall 15W с щипка и електронен таймер. Обмислям да стартирам две растения едновременно вътре, а именно Blue Dream и White Widow в почва на BioBizz All-mix заедно с Try-pack-а с торове на BioBizz, който съдържа Bio-Grow, Bio-Bloom и Top-Max торове, всеки по 250ml. Идеята ми е да започна в малки чашки или саксийки и след това да пресадя в по-големи финални саксии. Засега сякаш май е това, досега никога не съм гледал живо растение и ще се радвам на всякакви съвети и предложения!

.png)