Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Indoor дневник Sunshine Punk

Семена марихуана
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Наскоро се усмихнах защото WhiteFireOG - Всъщност е потомък на Тhe White OG. А аз имам и от 2те по 2 и имат фенотип дето много си прилича с другото с една същественна разлика , която сигурно е от другия родител. Най-хубавата ми спартанка обаче няма нищо общо с тях.
5 Седмици 12/12. Снимка
5 Седмици 12/12. Снимка
351212
351212
351212 Ами след значителни (достатъчни)наблюдения При мен това е правилния размер и форма китка. Хубавото е че не възпира светлина прекалено и върховете и са разположени  с почти еднакъв отпечатък  колкото саксията на кратко така се събират 9 китки - 36 върха в един квадратен метър и се огряват перфектно. Отделно този белег на OG-тата, за който наскоро разбрах че е отличителен за тях с нодовете и растоянието между тях - абе много ми допаднаха - та 9 китки в тая форма така окастрени(дори още малко) отдолу са оптималния вариант.
351212 Ами след значителни (достатъчни)наблюдения При мен това е правилния размер и форма китка. Хубавото е че не възпира светлина прекалено и върховете и са разположени с почти еднакъв отпечатък колкото саксията на кратко така се събират 9 китки - 36 върха в един квадратен метър и се огряват перфектно. Отделно този белег на OG-тата, за който наскоро разбрах че е отличителен за тях с нодовете и растоянието между тях - абе много ми допаднаха - та 9 китки в тая форма така окастрени(дори още малко) отдолу са оптималния вариант.
361212 White магията
361212 White магията
Тук може би се престарах ма може и да си е от китката - ягодабанангрозде - ами просто малко така хич я няма - трудно я оформих , не реагира добре на кастрене , издължава се , спира без особенни причини за дни  от 9 определено е  11 място.
Тук може би се престарах ма може и да си е от китката - ягодабанангрозде - ами просто малко така хич я няма - трудно я оформих , не реагира добре на кастрене , издължава се , спира без особенни причини за дни от 9 определено е 11 място.
Това им е последните мигове на идилия преди да ги запукам преди 7-8 дни и тях - военно положение режима е превенция и контрол. От тогава са местени 2 пъти режима е нарушен незначително и са адската седмица температури 20 градуса на тъмно , на светло не гледам колко е ...
Играх си доста с листата. Не успях да ги прецакам много много може да съм ги забавил няколко дни, но да кажем от 5 китки с които си поиграх така хубаво 4 в никакъв случай не са зле а 5тата е тя си е оная ягодабанангрозде тя си е льохавка и по принцип. ИмА правилен начин да се опощят и по пътя на логиката почти му хванах цаката(и с насоки естественно - най- вече ограничителни).
Истината е някъде по средата - скоро ще си набия съжденията по темата.
Изтрих най-яката снимка дето исках да кача ... гранде финалето на мега мъчението..
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Клонингите - след като за 3ти път се върнаха паяците (все по-настървени да репопулират) ги изкарах близко до края им ..
Клонингите - след като за 3ти път се върнаха паяците (все по-настървени да репопулират) ги изкарах близко до края им ..
... изкарах и изчаках да завършат навън
... изкарах и изчаках да завършат навън
Седмица преди да ми се наложи и около 2 седмици преди да искам да ги отрежа - снимка
Седмица преди да ми се наложи и около 2 седмици преди да искам да ги отрежа - снимка
Макар , че ме удариха много стабилно в количеството, китките стигнаха до доста лепкави твърди глави и млечни с тук таме потъмнели кристали на 90%. Лично ако нямаха проблеми щях да изчакам още малко но при тази ситуация вече беше дошъл момента да ми почнат главите акарите..
Макар , че ме удариха много стабилно в количеството, китките стигнаха до доста лепкави твърди глави и млечни с тук таме потъмнели кристали на 90%. Лично ако нямаха проблеми щях да изчакам още малко но при тази ситуация вече беше дошъл момента да ми почнат главите акарите..
Това е общо взето с 2та бързи клонинга - 1 седмица отгоре за една седмица по ранно обиране и за капак - в теглото.
Миришат страхотно лепнат много и ги изчистих до колкото мога скоро ще видя как са повлияли на най важното - вкуса.
Всъщност по-узрелия от 2та даде доволно тегло - мога да отсъдя колко ще е и другия по този.
Всъщност по-узрелия от 2та даде доволно тегло - мога да отсъдя колко ще е и другия по този.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Снимки от периода 42-46 дни 12/12 това са долу горе последните снимки , на които има някаква надежда в китките.. само 10 дни след това ситуацията е шахмат.
4.jpg
3.jpg
1.jpg
20200521_201658.jpg
6.jpg
3.jpg
1.jpg
Пуснах нови да цъфтят а тия ще оцеляват на кофти място скоро. Помещението ще се стерилизира и няма да бъде ползвано повече...
Голяма гадост..
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Ако на всички проблемните растения изглеждаха като твойте, нямаше да има тема
"Ganja Photos Провалите".

За всичко през което минаха изглеждат много добре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”