Наскоро се усмихнах защото WhiteFireOG - Всъщност е потомък на Тhe White OG. А аз имам и от 2те по 2 и имат фенотип дето много си прилича с другото с една същественна разлика , която сигурно е от другия родител. Най-хубавата ми спартанка обаче няма нищо общо с тях.
Това им е последните мигове на идилия преди да ги запукам преди 7-8 дни и тях - военно положение режима е превенция и контрол. От тогава са местени 2 пъти режима е нарушен незначително и са адската седмица температури 20 градуса на тъмно , на светло не гледам колко е ...
Играх си доста с листата. Не успях да ги прецакам много много може да съм ги забавил няколко дни, но да кажем от 5 китки с които си поиграх така хубаво 4 в никакъв случай не са зле а 5тата е тя си е оная ягодабанангрозде тя си е льохавка и по принцип. ИмА правилен начин да се опощят и по пътя на логиката почти му хванах цаката(и с насоки естественно - най- вече ограничителни).
Истината е някъде по средата - скоро ще си набия съжденията по темата.
Изтрих най-яката снимка дето исках да кача ... гранде финалето на мега мъчението..
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoor дневник Sunshine Punk
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
Това е общо взето с 2та бързи клонинга - 1 седмица отгоре за една седмица по ранно обиране и за капак - в теглото.
Миришат страхотно лепнат много и ги изчистих до колкото мога скоро ще видя как са повлияли на най важното - вкуса.
Миришат страхотно лепнат много и ги изчистих до колкото мога скоро ще видя как са повлияли на най важното - вкуса.
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
Снимки от периода 42-46 дни 12/12 това са долу горе последните снимки , на които има някаква надежда в китките.. само 10 дни след това ситуацията е шахмат.
Пуснах нови да цъфтят а тия ще оцеляват на кофти място скоро. Помещението ще се стерилизира и няма да бъде ползвано повече...
Голяма гадост..
Голяма гадост..
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ако на всички проблемните растения изглеждаха като твойте, нямаше да има тема
"Ganja Photos Провалите".
За всичко през което минаха изглеждат много добре.
"Ganja Photos Провалите".
За всичко през което минаха изглеждат много добре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)