Е така е то за 1-2 дена не може човек да очаква голяма промяна,а и растенията ти вече са спрели да растат на височина и надуват вече главите бавно бавно.Това с орловите нокти не е Ок,от повече азот стават така и от по висока температура.Сега трябва да наблягаш на торове с фосфор и калий,тези който имат азот ги спирай и махай,все пак си вече след 30 ден цъфтеж.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
2xCheese Indoor
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
-
Sen
- Градинар

- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 30 times
Ами ,по скоро от азота според мен ...темпа ми е 25-26
Те и без това са си качествено зелени ,въпреки че Grow-a на biobizz в цъфтежа ми беше само 1мл/литър!
Можеби ще имам проблем сега със Grow-a на GH ,който им дадох днес ,но ако трябва ще има flush.
Те и без това са си качествено зелени ,въпреки че Grow-a на biobizz в цъфтежа ми беше само 1мл/литър!
Можеби ще имам проблем сега със Grow-a на GH ,който им дадох днес ,но ако трябва ще има flush.
- ganjalove
- Градинар

Да от азота ще е,температурата ти е много добра,доказано е че ганджата се развива най добре при темп. 24-27 градуса.Ако им спреш азота сега до седмица или до 10 дена ще го преработят.
-
Sen
- Градинар

Ами надявам се,ще ги следя следващите дни как са ...имам още от тази поливка ,но няма да им я давам заради азота.
И всъщност на цяло ли трябва да го спра Grow-a или да го намаля до някъква степен ?
И всъщност на цяло ли трябва да го спра Grow-a или да го намаля до някъква степен ?
- ganjalove
- Градинар

Тези торове които ползваш аз нямам опит с тях и не им зная формулите и НПК стоиностите,но Да аз мисля,че добре си ги нахранил с азот сега и по добре да го спреш да се оправят малко и да го преработят този натрупан азот в тях.Също в напреднал цъфтеж азота пречи на цъфтежа,така споделят колегите.
-
Sen
- Градинар

Ами и аз така мисля,че се престарах ,но както и да е ....ще видим до какво ще доведе това!ganjalove написа: ↑04 Май 2020, 22:06 Тези торове които ползваш аз нямам опит с тях и не им зная формулите и НПК стоиностите,но Да аз мисля,че добре си ги нахранил с азот сега и по добре да го спреш да се оправят малко и да го преработят този натрупан азот в тях.Също в напреднал цъфтеж азота пречи на цъфтежа,така споделят колегите.
Реших да рискувам да видя какво ще стане.
Така или иначе съм си решил тая година да направя outdoor ,че ми писна с тия изпуснатите лета!
- ganjalove
- Градинар

Спокойно всичко е наред, не се ядосвай,не си прецакал нещата,растенията ти са здрави и енергични, качи 1 снимка когато можеш да видим как са цветята.Sen написа: ↑04 Май 2020, 23:42Ами и аз така мисля,че се престарах ,но както и да е ....ще видим до какво ще доведе това!ganjalove написа: ↑04 Май 2020, 22:06 Тези торове които ползваш аз нямам опит с тях и не им зная формулите и НПК стоиностите,но Да аз мисля,че добре си ги нахранил с азот сега и по добре да го спреш да се оправят малко и да го преработят този натрупан азот в тях.Също в напреднал цъфтеж азота пречи на цъфтежа,така споделят колегите.
Реших да рискувам да видя какво ще стане.
Така или иначе съм си решил тая година да направя outdoor ,че ми писна с тия изпуснатите лета!
-
Sen
- Градинар

Здравейте!
42 ден цъфтеж ,поливам ги с Flora на General Hydroponics по 2,5мл Micro и Bloom,1мл Grow и една лъжица меласа на галон вода!
От две седмици ги минах на hps 250w ,но ми се налага да се върна към стария setup ,защото имам проблем с температурата която отива към 32градуса!
Сега температурата ми е с 6 градуса по ниска ,ще им се отрази добре!
Виждат ми се малко главичките ,но този Cheese на Seedsman го дават 9-10 седмици цъфтеж и ще ги видим като краен резултат!
За сега нямам сериозен дефицит,освен леко “орловите нокти” ,надявам се да са така до края
42 ден цъфтеж ,поливам ги с Flora на General Hydroponics по 2,5мл Micro и Bloom,1мл Grow и една лъжица меласа на галон вода!
От две седмици ги минах на hps 250w ,но ми се налага да се върна към стария setup ,защото имам проблем с температурата която отива към 32градуса!
Сега температурата ми е с 6 градуса по ниска ,ще им се отрази добре!
Виждат ми се малко главичките ,но този Cheese на Seedsman го дават 9-10 седмици цъфтеж и ще ги видим като краен резултат!
За сега нямам сериозен дефицит,освен леко “орловите нокти” ,надявам се да са така до края
-
Sen
- Градинар

Здравейте на всички!
8ма седмица цъфтеж ,поливам ги вече само с вода да поизчистят химикалите,поналяха главите,като краен резултат не очаквам чудеса ,знам си сетъпа...по статистика ги дават 9-10 седмици цъфтеж!
Аромата от началото на тази седмица е доста силен,харесва ми и нямам търпение вече!
Едното растение не успях да го изплета както трябва и като цяло остана с по слаби цветове ,но пък е по рипнато от другото с повече кафеви власинки ,което незнам дали не е рано ..все пак вие ще кажете!
От другата седмица започвам да им следя трихомоте и кога ще са готови за рязане!
А за сушенето ще съм благодарен ако някой сподели как да се случат нещата по най правилния начин!
Peace
8ма седмица цъфтеж ,поливам ги вече само с вода да поизчистят химикалите,поналяха главите,като краен резултат не очаквам чудеса ,знам си сетъпа...по статистика ги дават 9-10 седмици цъфтеж!
Аромата от началото на тази седмица е доста силен,харесва ми и нямам търпение вече!
Едното растение не успях да го изплета както трябва и като цяло остана с по слаби цветове ,но пък е по рипнато от другото с повече кафеви власинки ,което незнам дали не е рано ..все пак вие ще кажете!
От другата седмица започвам да им следя трихомоте и кога ще са готови за рязане!
А за сушенето ще съм благодарен ако някой сподели как да се случат нещата по най правилния начин!
Peace
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Супер са си. Според мен им идват повече дозите храна! Всички върхове на листата ти са опарени, нека все пак някой по-опитен сподели.
Режеш и провисваш вътре в бокса. Следиш температурата и влажността. Лятото ще е кофти да се суши бавно ще им трябва климатик и овлажнител. Трябват ти 48часа тъмно преди да ги резнеш! Thc се увеличава с доста проценти спрямо без тези 48. След 48ч. започва деградация, 55-60% humidity и около 15-18° темп. Успех.
Режеш и провисваш вътре в бокса. Следиш температурата и влажността. Лятото ще е кофти да се суши бавно ще им трябва климатик и овлажнител. Трябват ти 48часа тъмно преди да ги резнеш! Thc се увеличава с доста проценти спрямо без тези 48. След 48ч. започва деградация, 55-60% humidity и около 15-18° темп. Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
.png)