Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

2xCheese Indoor

Семена марихуана
Sen
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 30 times

Здравейте на всички стари и нови муцуни!
Преди 3 години имах дневник в стария форум ,тогава ми беше първи и доста хора ми помогнаха ,за което съм им супер благодарен!
Не ми е променян сетъпа от тогава,гледам си абсолютно аматьорската с 4Cfl по 23W и един Mars-Hydro 100W реална консумация!
Растенията са Cheese на Seedsman,30-ти ден цъфтеж, 25l texpot всяко!
Лявото растение го оплетох добре,но дясното го изпуснах и си остана дивак но както и да е!
Торя ги с Biobizz/Bloom/Grow/Topmax,Nirvana,Voodo Juice и меласа!
За момента са красиви,нямат все още проблеми ,но мисля че ще дойдат в някой момент ,все нямам кой знае какъв опит :D

Peace
Прикачени файлове
1F55EFE5-FE1A-4C7F-B9BB-ADB67D569238.jpeg
7D8D410A-6B2B-472B-A0C4-1923320C0ACA.jpeg
CE0206A5-597E-42AB-96EB-E75933563416.jpeg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Sen написа: 30 Апр 2020, 18:48 Здравейте на всички стари и нови муцуни!
Преди 3 години имах дневник в стария форум ,тогава ми беше първи и доста хора ми помогнаха ,за което съм им супер благодарен!
Не ми е променян сетъпа от тогава,гледам си абсолютно аматьорската с 4Cfl по 23W и един Mars-Hydro 100W реална консумация!
Растенията са Cheese на Seedsman,30-ти ден цъфтеж, 25l texpot всяко!
Лявото растение го оплетох добре,но дясното го изпуснах и си остана дивак но както и да е!
Торя ги с Biobizz/Bloom/Grow/Topmax,Nirvana,Voodo Juice и меласа!
За момента са красиви,нямат все още проблеми ,но мисля че ще дойдат в някой момент ,все нямам кой знае какъв опит :D

Peace
Добре дошъл Sen.
Растенията изглеждат много красиси и свежи като кукуря. Много добре се справяш.
Ще следя темата с голям интерес.

Успех с проекта. :)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Ще следя темата. Успешно отглеждане.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Вуду джуса може би вече ще е излишен,той е коренов стимулатор.Става за вегетация,след пресаждане и когато нарастват,преди да пуснат близалата в ранен цъфтеж.За когато избухват на корени в общи линии......
ЦФЛтата може да смениш с ЛЕД крушки поетапно:).И те светят същите ватове,но доста повече,не е нужно да са лилави също така(да пише гроу и прочее),може най-обикновени топли кухненски,каквито са и тези ЦФЛта.Ако намериш по 15 вата и нагоре ще светят много повече и светлината им ще отива повече надолу,докато тези губят доста и настрани.....малко ъпгрейд на осветлението винаги е добре:)
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Апсплютно съгласен с Ина,хубаво е да ги смениш тези цфл крушки с лед крушки,цфл крушки имат средно около 50 лумена на ват а при лед крушки лумените започват от 80 и нагоре за ват.Като прибавиш и това,че светят директно върху цветята и така не губиш светлина а при цфл осветяваш и тавана и светят във всички посоки.Като прибавиш и този плюс на лед крушките накрая излиза ще имаш 2 пъти повече светлина за същите ватове.
Sen
Градинар
Градинар

Благодаря на всички за подкрепата и отзивите!
Аз също съм съгласен с вас ,можеби ще сменя целия сетъп ,но да събера капитал,че с тия карантинии страшна работа!
Написах целия сет за торене който ползвам,не че ползвам все още и voodo-то!
Чудя се дали ще има смисъл да включа нещо от рода на Rippen за накрая!
И всъщност ,сезона е в разгара си,ако вегетирам до края на май две-три растения ,късно ли ще им е за outdoor?
Sen
Градинар
Градинар

Здравейте отново на всички ,ще се радвам за съвет!
Имам възможност да вземаот приятел една лампа 250w hps и торове на General hydroponics Grow/Bloom/Micro.
Та въпроса ми е проблем ли ще е ,ако на този етап сменя лед-а със hps и торовете от органика на химия...надявам се да вдигна грамажа ,но все пак кажете си мнението?
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Здравей,Вземи я тази лампа 250w HPS цветята много ще се накефят! но защо ще сменяш лед-а?защо не махнеш CFL крушките а леда си го запази за допълнително осветление?С химията внимавай човек!това е само за напреднали градинари,който знаят какво правят и кога да го правят :P използвай минералните торове на General hydroponics Grow/Bloom/Micro ако искаш да сменяш био биз-а.
П.П Имам торове който имат и биологични и минерални съставки заедно,водят се ОМ торове-органо-минерални.Мисля си и ти можеш да направиш тоя номер като използваш препоръчаните дози на половина,примерно сега си в цъфтеж и ториш с Bloom.слагаш половин доза от биобиза и половин доза от Bloom-а на General hydroponics и поливаш.Можеш да си забъркаш сам и да си направиш ОМ тор.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

Sen написа: 01 Май 2020, 14:51 Благодаря на всички за подкрепата и отзивите!
Аз също съм съгласен с вас ,можеби ще сменя целия сетъп ,но да събера капитал,че с тия карантинии страшна работа!
Написах целия сет за торене който ползвам,не че ползвам все още и voodo-то!
Чудя се дали ще има смисъл да включа нещо от рода на Rippen за накрая!
И всъщност ,сезона е в разгара си,ако вегетирам до края на май две-три растения ,късно ли ще им е за outdoor?
Не е още късно за аутдора,но побързай,че времето си върви.То и без това досега времето беше толкова откачено..
До края на септември имаш цели 5 месеца да направиш аутдора.Давай смело и не губи време :passj:
Sen
Градинар
Градинар

ganjalove написа: 02 Май 2020, 23:40 Здравей,Вземи я тази лампа 250w HPS цветята много ще се накефят! но защо ще сменяш лед-а?защо не махнеш CFL крушките а леда си го запази за допълнително осветление?С химията внимавай човек!това е само за напреднали градинари,който знаят какво правят и кога да го правят :P използвай минералните торове на General hydroponics Grow/Bloom/Micro ако искаш да сменяш био биз-а.
П.П Имам торове който имат и биологични и минерални съставки заедно,водят се ОМ торове-органо-минерални.Мисля си и ти можеш да направиш тоя номер като използваш препоръчаните дози на половина,примерно сега си в цъфтеж и ториш с Bloom.слагаш половин доза от биобиза и половин доза от Bloom-а на General hydroponics и поливаш.Можеш да си забъркаш сам и да си направиш ОМ тор.
Благодаря за отговора!
Не да го махам изцяло лед-а,просто да го заменя в случая и да ги доизбутам докрай с hps ,ако това ще е по добре за крайния резултат!
Схванах идеята за 50/50 органика/химия ,можеби ще пробвам!
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”