Боядисани са с латекс..Josep92 написа: ↑11 Май 2020, 23:26 Ок. Стените какви са, аз лично бих взел четката и кофата с латекса......Това не дава отговор на другите ти неизвестни -ток, ел. Инсталация , съседи, полиция, жеги и т.н. На твое място една част тия бебета, бих ги изкарал навън, с друга да направя едно скромно индорче 10ина китки , трета пък да подаря на приятели и да направя партия с тях на тяхно място за индор , писал си , че и няколко hps -a имаш. Щото ако те хванат с 50 растения , което е супер вероятно ,тежко ти!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)
- gorilazoe178
- Градинар

- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 46 times
Be the change you wish to see in the world.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Не се вижда от лампата, виж помисли върху това, което ти казвам, не ги блъскай всичките на едно място, направи партия за индор с някой друг -приятел, на друго място, а и толкова китки са много нещо за сам човек!gorilazoe178 написа: ↑12 Май 2020, 10:53Боядисани са с латекс..Josep92 написа: ↑11 Май 2020, 23:26 Ок. Стените какви са, аз лично бих взел четката и кофата с латекса......Това не дава отговор на другите ти неизвестни -ток, ел. Инсталация , съседи, полиция, жеги и т.н. На твое място една част тия бебета, бих ги изкарал навън, с друга да направя едно скромно индорче 10ина китки , трета пък да подаря на приятели и да направя партия с тях на тяхно място за индор , писал си , че и няколко hps -a имаш. Щото ако те хванат с 50 растения , което е супер вероятно ,тежко ти!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- gorilazoe178
- Градинар

Благодаря за съвета! Аз съм трудолюбив човекJosep92 написа: ↑12 Май 2020, 11:16Не се вижда от лампата, виж помисли върху това, което ти казвам, не ги блъскай всичките на едно място, направи партия за индор с някой друг -приятел, на друго място, а и толкова китки са много нещо за сам човек!gorilazoe178 написа: ↑12 Май 2020, 10:53Боядисани са с латекс..Josep92 написа: ↑11 Май 2020, 23:26 Ок. Стените какви са, аз лично бих взел четката и кофата с латекса......Това не дава отговор на другите ти неизвестни -ток, ел. Инсталация , съседи, полиция, жеги и т.н. На твое място една част тия бебета, бих ги изкарал навън, с друга да направя едно скромно индорче 10ина китки , трета пък да подаря на приятели и да направя партия с тях на тяхно място за индор , писал си , че и няколко hps -a имаш. Щото ако те хванат с 50 растения , което е супер вероятно ,тежко ти!
- gorilazoe178
- Градинар

Ден 15-ти, още не са торени с нищо. Може ли някой от старите да каже дали при пресаждане във финалните саксии мога да ги заровя по-дълбоко за да не разчитам толкова на крехкото стъбло? И съответно горния слой почва трябва ли да е с по-различен състав при дълбоко засаждане ? Също така ми се струва, че вървят бавно..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да и аз мислех така да се погледне на нещата-гроу като гроу:)дори е яко начинание,всеки би искал,жалко,че е толкова опасно.Иначе и мен ми се иска да евидя нещо по-голямо,аз самата никога не съм правила,имала съм на две места по квадрат някъде и това ми беше най-удобното-едно за растежа и едно да ги цъфтя.......Дори е много жалко,дето не можем спокойно да си покажем проектите,големи или малки:(Ще ми е интересно какво ще препоръат колегите вентилации и тн,как да се разположат лампите просто и аз да си извадя изводи.би могло да се започне в единия ъгъл,докато са малки?Sho написа: ↑12 Май 2020, 09:14 Здравей , директно в чашките ли ги стартира , и какъв ти е плана за пресяване на растенията ? Няколко ралични саксий или от чашките директно в крайните саксии и колко литра мислиш да ти е крайната ? Колко вата са тия цфл-ки , принципно е най-слабата светлина и лед лампите и мх лампа е в пъти по-добре. Имаш доста работа !
Пък за какво е предназначено мен не ме интересува,стига да не засяга и застрашава колегите и мен във форума.Така че да не с е дърлим,ако има нещо нередно модераторите ще му кажат и тн
-
Inna
- Marijuana Mom

Повеко светлина и ги пливай,така че кофичката да се напои добре,после просто изчакай достатъчно преди пак д аполееш.да,не е лошо да ги заровиш,така че да са ниски и стабилни,не е проблем,добре е.но и след това да имат светлина,следи ако пак се издължават,значи светлината е далечко/малко.600 вата едва ли им е малко,но ако е на тавана ,както на снимката и е оранжева......
- gorilazoe178
- Градинар

За сега са както ти спомена в единия ъгъл на стаичката под 600мх. Лампата е горе високо, но съм го повдигнал на около 70см от нея, издължиха се преди да ги отнеса в основното място. Тази снимка с жълтата светлина беше пробно да видя как свети.. Не ги поливам често, защото от четенето до сега разбрах, че не е добре да са подгизнали. Вентилацията е разработена, само дето не съм я монтирал още.. За сега изглеждат здрави. Не бързам с торовете. Още чета и събирам инфо. Благодаря ти, че се отнасяш пичовската с това което правя. Чел съм ти дневниците и смея да твърдя, че си от доста добрите градинари с още 5-човека.Inna написа: ↑25 Май 2020, 13:27 Повеко светлина и ги пливай,така че кофичката да се напои добре,после просто изчакай достатъчно преди пак д аполееш.да,не е лошо да ги заровиш,така че да са ниски и стабилни,не е проблем,добре е.но и след това да имат светлина,следи ако пак се издължават,значи светлината е далечко/малко.600 вата едва ли им е малко,но ако е на тавана ,както на снимката и е оранжева......
-
Inna
- Marijuana Mom

О,зарежи ги тез авери:)По-добре сам и по-сигурно,а и каквото си правиш ти си го правиш и грешиш.също така е много по-безопасно никой да не знае,я вземе се окаже тоя някой мухлъо! и крайния резултат си е лично твой и това е;)Тука ще има голяма миризма,не можеш да си представиш,това е което прецаква и натам ще трябва да си насочиш усилията!!!!!Josep92 написа: ↑12 Май 2020, 11:16Не се вижда от лампата, виж помисли върху това, което ти казвам, не ги блъскай всичките на едно място, направи партия за индор с някой друг -приятел, на друго място, а и толкова китки са много нещо за сам човек!gorilazoe178 написа: ↑12 Май 2020, 10:53Боядисани са с латекс..Josep92 написа: ↑11 Май 2020, 23:26 Ок. Стените какви са, аз лично бих взел четката и кофата с латекса......Това не дава отговор на другите ти неизвестни -ток, ел. Инсталация , съседи, полиция, жеги и т.н. На твое място една част тия бебета, бих ги изкарал навън, с друга да направя едно скромно индорче 10ина китки , трета пък да подаря на приятели и да направя партия с тях на тяхно място за индор , писал си , че и няколко hps -a имаш. Щото ако те хванат с 50 растения , което е супер вероятно ,тежко ти!
- gorilazoe178
- Градинар

Имам бюджет да си позволя качествен филтър, стига да има такъв който да се справи с миризмата от 58 растения.Inna написа: ↑25 Май 2020, 14:41О,зарежи ги тез авери:)По-добре сам и по-сигурно,а и каквото си правиш ти си го правиш и грешиш.също така е много по-безопасно никой да не знае,я вземе се окаже тоя някой мухлъо! и крайния резултат си е лично твой и това е;)Тука ще има голяма миризма,не можеш да си представиш,това е което прецаква и натам ще трябва да си насочиш усилията!!!!!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Искат повече светлина, стречват се too much u know. Или свали лампата по-надоло.
Когато листата излязат от очертанията на кофичката са готови за пресаждане, стара градинарска поговорка. В случея може и да стигат окръжността, но са се стречнали много и трябва да внимаваш да не счупиш нещо при пресаждането.
Аз лично в този случей бих изрязал дъното на кофичката по дължина на диаметъра и бааавно да изтегля кофичката нагоре, а не като стандартното пресаждане. Пъхаш пръстите си межди стеблото и обръщаш с главата надоло - звучи ми по-опасно в случея.
Успех
Когато листата излязат от очертанията на кофичката са готови за пресаждане, стара градинарска поговорка. В случея може и да стигат окръжността, но са се стречнали много и трябва да внимаваш да не счупиш нещо при пресаждането.
Аз лично в този случей бих изрязал дъното на кофичката по дължина на диаметъра и бааавно да изтегля кофичката нагоре, а не като стандартното пресаждане. Пъхаш пръстите си межди стеблото и обръщаш с главата надоло - звучи ми по-опасно в случея.
Успех
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
.png)