Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)

Публикувай отговор
Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Целия негативизъм идва от това че не се връзва тая работа дет ния разправяш тука...нее даваш никакво инфо и снимки на сетъпа покажи тука тез кито-ве наредени 50 съксии бидони турбини филтри датчиците и тн и повечето колеги ще млъкнат и щети пожалаят успех....

Ааа и като не се връзва звучи като Ушко ;)
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар
Has thanked: 63 times
Been thanked: 46 times

4yk4y написа: 11 Май 2020, 18:07 Целия негативизъм идва от това че не се връзва тая работа дет ния разправяш тука...нее даваш никакво инфо и снимки на сетъпа покажи тука тез кито-ве наредени 50 съксии бидони турбини филтри датчиците и тн и повечето колеги ще млъкнат и щети пожалаят успех....

Ааа и като не се връзва звучи като Ушко ;)
Има снимки, скоро ще има пак :)
Be the change you wish to see in the world.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

На 7-ми ги сложих в чашки и от тогава са под 3 цфл. Показаха се всички и даже някои от тях много се издължиха. От давам го на високо вдигнатите крушки. Температурата варира между 16 и 20 градуса Утре 12.05 ще ги местя под 600в метал халидна в основния бокс ...
IMG_20200511_182851.jpg
Последно промяна от gorilazoe178 на 11 Май 2020, 20:00, променено общо 1 път.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

gorilazoe178 написа: 11 Май 2020, 17:51
ganjalove написа: 11 Май 2020, 17:36 Скъпи колеги и приятели,защо му давате съвети и акъл какво да прави тази маймуна???оставете го да си блъска главата,50 растения щял да гледа в апартамент то това е с цел производство и продажба,тука няма любов изобщо към любимото цвете,плановете са съвсем други,направо е за Бан този колега,само проблеми може да ни донесе.
Приятел, както бях написал по-горе НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ИМА ТАКЪВ ДНЕВНИК. НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ Е ЗА ПРОДАЖБА. НЕ ТЪРСЯ НИЩО И НЕ ПРЕДЛАГАМ! Не знам защо е тоя негативизъм от повечето? Защо ме хейтите все едно съм ебаси престъпника..
Все едно си егати пристъпника каза хаха..човек от теб по голям престъпник няма в целия форум..и недей ми дрънка глупости,че не е за продажба!цалата ти работа е с цел ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

gorilazoe178 написа: 11 Май 2020, 17:58
ganjalove написа: 11 Май 2020, 17:36 Скъпи колеги и приятели,защо му давате съвети и акъл какво да прави тази маймуна???оставете го да си блъска главата,50 растения щял да гледа в апартамент то това е с цел производство и продажба,тука няма любов изобщо към любимото цвете,плановете са съвсем други,направо е за Бан този колега,само проблеми може да ни донесе.
И не е готино да обиждаш разни хора из форумите, защото показва, че не си от най-смирените и хрисими любители на любимото цвете. Може да съм глупав, може да не успея ама няма да обиждам олигофренски непознати хора из форумите като плъх :) А проблеми мога да донеса само на мен!
С какво те обидих освен, че те нарекох маймуна?? та на аватара ти има голяма маймуна,ти сам си се наказал аз с какво те обидих?по скоро ти ме обиди като ме нарече олигофрен и ПЛЪХ! май ти си този който яко обижда!...както и да е няма да ти преча и да ти пиша в темата.Мир
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

gorilazoe178 написа: 11 Май 2020, 17:54
Josep92 написа: 11 Май 2020, 12:32 Човек, накупил си сума ти оборудване и семки за немалко пари. Не знам с какъв акъл си ги стартирал, при положение, че нищо не ти е подготвено!
Единственото неподготвено нещо тук е изказването ти, не мислиш ли?
Много искам да те нахраня, ама ще се въздържа в името на добрия тон! Подготовка не означава да наблъскаш семките под цфлките, във форума има достатъчно дневници, които показват какво означава подготовка. Снимай го това място дето е 20 квадрата и обурудването, с което ще гледаш и ми затвори устата на мен, и на другите! Хората се опитват да ти обяснят деликатно, че както си тръгнал нищо няма да направиш, но ти продължаваш да си знаеш твоята! Освен ако не гледаш в маза или в изба дето наистина държи хладно, ако е на друго място без климатик забрави!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Josep92 написа: 11 Май 2020, 20:14
gorilazoe178 написа: 11 Май 2020, 17:54
Josep92 написа: 11 Май 2020, 12:32 Човек, накупил си сума ти оборудване и семки за немалко пари. Не знам с какъв акъл си ги стартирал, при положение, че нищо не ти е подготвено!
Единственото неподготвено нещо тук е изказването ти, не мислиш ли?
Много искам да те нахраня, ама ще се въздържа в името на добрия тон! Подготовка не означава да наблъскаш семките под цфлките, във форума има достатъчно дневници, които показват какво означава подготовка. Снимай го това място дето е 20 квадрата и обурудването, с което ще гледаш и ми затвори устата на мен, и на другите! Хората се опитват да ти обяснят деликатно, че както си тръгнал нищо няма да направиш, но ти продължаваш да си знаеш твоята! Освен ако не гледаш в маза или в изба дето наистина държи хладно, ако е на друго място без климатик забрави!
IMG_20200510_181240.jpg
една за сега докато са малки. В последствие ще добавям колкото са нужни.. Имам работа по вентилацията още и така нататък. За това и не качвам снимки..
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Ок. Стените какви са, аз лично бих взел четката и кофата с латекса......Това не дава отговор на другите ти неизвестни -ток, ел. Инсталация , съседи, полиция, жеги и т.н. На твое място една част тия бебета, бих ги изкарал навън, с друга да направя едно скромно индорче 10ина китки , трета пък да подаря на приятели и да направя партия с тях на тяхно място за индор , писал си , че и няколко hps -a имаш. Щото ако те хванат с 50 растения , което е супер вероятно ,тежко ти!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Да, директно в чашките. Крайните 10-12 л ще са. Лампите са 600в. Знам за многото работа и не спирам да работя. Благодаря ти!
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Sho написа: 12 Май 2020, 09:14 Здравей , директно в чашките ли ги стартира , и какъв ти е плана за пресяване на растенията ? Няколко ралични саксий или от чашките директно в крайните саксии и колко литра мислиш да ти е крайната ? Колко вата са тия цфл-ки , принципно е най-слабата светлина и лед лампите и мх лампа е в пъти по-добре. Имаш доста работа !
Отговорих ти в темата като пост. Още не мога да свикна с цитатите..
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”