Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)
- gorilazoe178
- Градинар

- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 46 times
На предишната страница съм написал по-подробен отговор
Be the change you wish to see in the world.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Ако имаш план следвай го и ако имаш проблеми при изпълнението, тогава ще помагаме.gorilazoe178 написа: ↑10 Май 2020, 20:24 Благодаря за пожеланието.. Всички семки покълнаха и не съм им давал никакви препарати все още, само микориза директно на корена при слагането им в чашки. Какво би ми препоръчал за следваща фаза? Помещението ми е 5х4м на 2 високо.. За климатизация се надявам да смогна с два турбинни вентилатора(един да вкарва и др да изкарва) + няколко за циркулацията вътре. За влагата ще взема овлажнител а напояването на ръка ще е за сега.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- gorilazoe178
- Градинар

Ами план е силно казано, бих се радвал на насоки от по-опитните. Какво ми препоръчваш за следваща фаза(като препарат)?Sofia Cannabis написа: ↑10 Май 2020, 23:32Ако имаш план следвай го и ако имаш проблеми при изпълнението, тогава ще помагаме.gorilazoe178 написа: ↑10 Май 2020, 20:24 Благодаря за пожеланието.. Всички семки покълнаха и не съм им давал никакви препарати все още, само микориза директно на корена при слагането им в чашки. Какво би ми препоръчал за следваща фаза? Помещението ми е 5х4м на 2 високо.. За климатизация се надявам да смогна с два турбинни вентилатора(един да вкарва и др да изкарва) + няколко за циркулацията вътре. За влагата ще взема овлажнител а напояването на ръка ще е за сега.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Човек, накупил си сума ти оборудване и семки за немалко пари. Не знам с какъв акъл си ги стартирал, при положение, че нищо не ти е подготвено!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Искаш да кажеш, че ще гледаш на площ от 20 квадрата и ще поливаш на ръка, това е най - безсмисленото нещо което може да измислиш. Без климатик в лятото никакъв шанс с 2-та вентилатора. Когато вкарваш въздух в помещението, а на вън е лято и 30 градуса, нали се сещаш, че по този начин охлаждане няма? Лампата на повърхността на стъклото е над 300 градуса, слагаш на 20 квадрата 5-6 печки и вкарваш горещ въздух от вън, как мислиш да поддържаш 22-25 градуса в периода да вегетация под 28 в цъфтеж, ако можеш ми го обясни?gorilazoe178 написа: ↑10 Май 2020, 20:24 Помещението ми е 5х4м на 2 високо.. За климатизация се надявам да смогна с два турбинни вентилатора(един да вкарва и др да изкарва) + няколко за циркулацията вътре. За влагата ще взема овлажнител а напояването на ръка ще е за сега.
Колко са мощни тези вентилатори с какъв дебит са, какви филтри си приготвил за тях и как смяташ да се оправиш с миризмата, защото на тази площ можеш да събереш много растения и миризмата ще бъде невероятна, особено и ако вентилацията не е как трябва и вдигаш температури около 30, миризмата ще е жестока просто.
Трябва да изключително предпазлив, защото миризмата издава много с какво се занимаваме.
Не знам защо, ама цялата тази тема на мен ми намирисва нещо, не вярвам човек без опит да се хвърли на толкова голям indoor за сефте. Или не си сам в цялата тази работа и някой ти дава грешни съвети или просто не знаеш с какво се захващаш.
- SirSmokaLot
- Градинар

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 45 times
Братле не искам да съм груб, но в случая май се налага!
Въпрос: "Какво ми препоръчваш за следваща фаза(като препарат)?"
Отговор: Вазелин!
Не ти го пожелавам, но това ще е следващата фаза, ако не зарежеш ТКЗС проекта. Остави си няколко китки и се учи, зарежи килата, които и без това са неосъществими с проекта, който описваш. И на боинг турбини да сложиш, същата работа ще е ако не инсталираш климатик. Знам че звуча супер грубо, ще кажат всички, но преди да си позволя да напиша и една дума в този форум, само съм го чел и изчел, още от преди да ги има повечето фермери във форума. Бяха няколко човека само тук, но мога да отдам само респект към тях, за това което са създали. Не опропастявай труда им!
Въпрос: "Какво ми препоръчваш за следваща фаза(като препарат)?"
Отговор: Вазелин!
Не ти го пожелавам, но това ще е следващата фаза, ако не зарежеш ТКЗС проекта. Остави си няколко китки и се учи, зарежи килата, които и без това са неосъществими с проекта, който описваш. И на боинг турбини да сложиш, същата работа ще е ако не инсталираш климатик. Знам че звуча супер грубо, ще кажат всички, но преди да си позволя да напиша и една дума в този форум, само съм го чел и изчел, още от преди да ги има повечето фермери във форума. Бяха няколко човека само тук, но мога да отдам само респект към тях, за това което са създали. Не опропастявай труда им!
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Скъпи колеги и приятели,защо му давате съвети и акъл какво да прави тази маймуна???оставете го да си блъска главата,50 растения щял да гледа в апартамент то това е с цел производство и продажба,тука няма любов изобщо към любимото цвете,плановете са съвсем други,направо е за Бан този колега,само проблеми може да ни донесе.
- gorilazoe178
- Градинар

Приятел, както бях написал по-горе НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ИМА ТАКЪВ ДНЕВНИК. НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ Е ЗА ПРОДАЖБА. НЕ ТЪРСЯ НИЩО И НЕ ПРЕДЛАГАМ! Не знам защо е тоя негативизъм от повечето? Защо ме хейтите все едно съм ебаси престъпника.. Толкова са защото знам, че много ще дадът фира най-вероятно, и имам възможността и мястото да си позволя такъв опит. 1-2 човека се държат като пичове а другите все едно им е кофти, че има някой който е взел решение да направи нещо по-различноganjalove написа: ↑11 Май 2020, 17:36 Скъпи колеги и приятели,защо му давате съвети и акъл какво да прави тази маймуна???оставете го да си блъска главата,50 растения щял да гледа в апартамент то това е с цел производство и продажба,тука няма любов изобщо към любимото цвете,плановете са съвсем други,направо е за Бан този колега,само проблеми може да ни донесе.
- gorilazoe178
- Градинар

- gorilazoe178
- Градинар

И не е готино да обиждаш разни хора из форумите, защото показва, че не си от най-смирените и хрисими любители на любимото цвете. Може да съм глупав, може да не успея ама няма да обиждам олигофренски непознати хора из форумите като плъхganjalove написа: ↑11 Май 2020, 17:36 Скъпи колеги и приятели,защо му давате съвети и акъл какво да прави тази маймуна???оставете го да си блъска главата,50 растения щял да гледа в апартамент то това е с цел производство и продажба,тука няма любов изобщо към любимото цвете,плановете са съвсем други,направо е за Бан този колега,само проблеми може да ни донесе.
.png)