Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Изкуство Вдъхновено От Марихуаната
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хубави цветове!Човека просто не подозира каква червена комета се е засилила право към него,докато си мисли за единици, нули и свои си неща хаха:DЗа предишната това....
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Аз картината а я виждам по различен и положителен начин. Най-вероятно всеки вижда различни неща в нея. За мен кометата е Живот. Витлеемската Звезда оповестява за раждането на Иисус Христос, нищо чудно звездата да е комета или спекулациите, че живота на Земята е дошъл от Космоса с Метеорит.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз не я виждам също по негативен начин непременно,може да му преобърне възприятията и всичко,което си е мислил,че е да се окаже съвсем друго:)Не е задължително буквално да го тресне (ама защо пък не,нека го изпляска яко както нищо не подозира хехехе този вариант мен ме забавлява).Е да,може да се разбира наистина както си реши човек,това е якото на изкуството:)Дали е дошъл живота с метеорит не знам,но може да си отиде с метеорит,май и това се е случвало:)
.png)