Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бате, ти верно си Нинджа
Само да питам - в кое по-точно си начинаещ, че не рабрах
Няколко пъти се обърквам да отворя тази тема да видя други начинаещи кво правят, пък то някъв висш пилотаж тука - респект!
Не съм свикнал да нагаждам обстановка - а да се нагаждам към такава и да я правя по - добра след като си тръгна. Всичко свързано с индора освен самите растения ми беше ново. Радвам се , че ги харесваш!
ПП Аз още се чувствам прохождащ ама да кажем че следващия път ще ми е доста добре павиран пътя.
Набързо снимани. Заради светлината и ъгъла на досегашните. Така се виждат по- добре но се извинявам за фокуса.. Слаба светлина и аз бях ритнат в очите и телефона не е .. Абе ето ги отстрани. "Гладните" беше до сега. В момента са доста обилно нахранените та да видим.
Прикачени файлове
6 върха - най ниското 45 -55 см е всеки но най -долните 15 см са дефолирани да кажем 40 см върховете.Останалите са топирани или оформени различно или оставени в оригинал общото е само че най близките 15 см до почвата са обезлистени и без растеж. Най високо растение 80 см от където му тръгва върха който е около 60 см. Не ми беше лесно брат..
Фокуса е станал супер. Иначе изобщо не ми изглеждат недохранени. Ако бяха щяха да имат яко дефицити, а те нямат нито един като гледам, супер са. Иначе главите са по-малки, защото просто са повече на брой.
В последната седмица спрях каквото и да е хранене(разредено банани и меласа ) и дори и тях намалих(последните 2 поливания). Нямах очаквания дори да я сложа пак под лампа, че камо ли да направи нещо след месеца, който откара сама някъде отритната на неблагоприятно и после премеждията със студът и небрежното отношение . Масово си заиздърпва къде какво има и се освобождава от листата(видя ли ги така опърпани..) Трихомите са тук таме кехлибар едвам се отличават - но се. Доста време търсих прозрачни има тук там. Всичко друго е млечно. Та това е мини-пост за нея. Спрелка.
Та вода с 1/4 обичайното меласа още 2 пъти и .. засушаване е планът -докато сдухат останалите листета по-големи. Обмислях и 2-3 дни пълен мрак накрая , но ще реша като дойде момента да са свършили поливанията и как изглежда тогава.
Може да е хилава и недонасмолена, но е гледана изключително чисто.
Прикачени файлове
Средата
Много стабилно плътна сърцевина и пухест не добре налят външен слой може да налива но съм убеден че е още минимално на това ,което е в момента
То вярно , че на студено не смучат ама и съм ги подценил от храна. Уцелих им вида на храната, но можеше от по отдавна и мисля че и по сериозни дози/концентрации щяха да минат безпроблемно.
Едно kotяно от преди 2 дни - свежи са проблеми нямат освен мен
Хех това е избило последните 2 дни... и то не само там общо взето всеки каликс огрян от светлина на растение подхранено с буцата е избушил
Разредих ги малко и ги оскубах здраво от листа да огрее повече главите тотално няма проблем с избирателно дефолиране. Позволих си да махна 10% от листната маса да огрее повече на определени места ,защото на практика има повече от достатъчно такава и няма никакви дефицити. Ако имах какъвто и да е вид разлика в цветове или изсмукани депозити нямаше да съм толкова смел. Назад съм по план, но ще има някаква резултатност. След около 10тина дни ще почна да ги следя да почвам финализирането.Предполагам 2-3 седмици докато паднат някои/повечето.
Прикачени файлове
Гледката се промени коренно след няколко отстранени такива на храстче
От 0 до 200 за под 24 часа. Белокрилки. Ах кожицата им!! Махнах си защитите стопли се времето и тотално превзеха. Както и да е опошках ги с нинджутсу. Разбрах им схемата. Накрая точно като са се оляли на смола тия малки говнета да ми кацат по трихомите..
На снимките както ги заварих. Много.
С храненето явно се разбрахме. Едно не очаквах. В буцата ми явно е имало и някакво съдържание на азот което не предвидих. Не е дало влияние много , но го има и ще го имам в предвид за напред. Масово пистилите са 40% кафеви трихомите са 90% мътни на мляко отиват. Давам им точно 10 дни. В момента са отстранени доста от големите листа + поне половината които пречат по КАКЪВТО и да е начин на светлина или въздух. Потъмняване към кехлибар на 2 китки(клонингите) но там месото остана оскъдно. По план съм точно толкова назад колкото си причиних сам с амплитудите които създадох..
Може да редактирам да сложа по-подбрани снимки в момента са само тези под 3мб но се виждат и някои от китките и новите летци ..
Прикачени файлове
Бананите бяха тука. Отстранени са и китката и тя отива на тъмно след като я подкарам да се самоизяде
Кои чипове ? Дето съм написал че за х.й не стават и дето на 15тия ден ги джаснах в коша ли? Всички хубави неща с китките се случиха СЛЕД като ги махнах. Супер много пречат и мога да напиша една доста обстойна страница защо изобщо да не се обмислят. Дори и на оптимистите дето ще ме убеждават имам какво да покажа да им затворя устата просто съм учтив. Твърдо съм против да се споменават дори. Чипове.. пффф. Та ако си следил с интерес щеше да знаеш , че точно чиповете са най гадната част от целия ми първи проект.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!