Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Дневник вътрешно отглеждане - начинаещ

Семена марихуана
Sprout
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 13 times
Been thanked: 17 times

Бате, ти верно си Нинджа :)
Само да питам - в кое по-точно си начинаещ, че не рабрах :)
Няколко пъти се обърквам да отворя тази тема да видя други начинаещи кво правят, пък то някъв висш пилотаж тука - респект!
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Не съм свикнал да нагаждам обстановка - а да се нагаждам към такава и да я правя по - добра след като си тръгна. Всичко свързано с индора освен самите растения ми беше ново. Радвам се , че ги харесваш!
ПП Аз още се чувствам прохождащ ама да кажем че следващия път ще ми е доста добре павиран пътя.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Набързо снимани. Заради светлината и ъгъла на досегашните. Така се виждат по- добре но се извинявам за фокуса.. Слаба светлина и аз бях ритнат в очите и телефона не е .. Абе ето ги отстрани. "Гладните" беше до сега. В момента са доста обилно нахранените та да видим.
Прикачени файлове
8.jpg
7.jpg
6-min.jpg
5-min.jpg
4-min.jpg
3.jpg
2-min.jpg
6 върха - най ниското 45 -55 см е всеки но най -долните 15 см са дефолирани да кажем 40 см върховете.Останалите са топирани или оформени различно или оставени в оригинал общото е само че най близките 15 см до почвата са обезлистени и без растеж. Най високо растение 80 см от където му тръгва върха който е около 60 см. Не ми беше лесно брат..
6 върха - най ниското 45 -55 см е всеки но най -долните 15 см са дефолирани да кажем 40 см върховете.Останалите са топирани или оформени различно или оставени в оригинал общото е само че най близките 15 см до почвата са обезлистени и без растеж. Най високо растение 80 см от където му тръгва върха който е около 60 см. Не ми беше лесно брат..
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Фокуса е станал супер. Иначе изобщо не ми изглеждат недохранени. Ако бяха щяха да имат яко дефицити, а те нямат нито един като гледам, супер са. Иначе главите са по-малки, защото просто са повече на брой.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

В последната седмица спрях каквото и да е хранене(разредено банани и меласа ) и дори и тях намалих(последните 2 поливания). Нямах очаквания дори да я сложа пак под лампа, че камо ли да направи нещо след месеца, който откара сама някъде отритната на неблагоприятно и после премеждията със студът и небрежното отношение . Масово си заиздърпва къде какво има и се освобождава от листата(видя ли ги така опърпани..) Трихомите са тук таме кехлибар едвам се отличават - но се. Доста време търсих прозрачни има тук там. Всичко друго е млечно. Та това е мини-пост за нея. Спрелка.
Та вода с 1/4 обичайното меласа още 2 пъти и .. засушаване е планът -докато сдухат останалите листета по-големи. Обмислях и 2-3 дни пълен мрак накрая , но ще реша като дойде момента да са свършили поливанията и как изглежда тогава.
Може да е хилава и недонасмолена, но е гледана изключително чисто.
Прикачени файлове
Средата
Средата
Много стабилно плътна сърцевина и пухест не добре налят външен слой  може да налива но съм убеден че е още минимално на това ,което е в момента
Много стабилно плътна сърцевина и пухест не добре налят външен слой може да налива но съм убеден че е още минимално на това ,което е в момента
По към върха
По към върха
Най -отдолу
Най -отдолу
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Другите са добре . Все още има шанс да надебелеят.
Слабите клонки долу
Слабите клонки долу
Слабите клонки Долу
Слабите клонки Долу
Малко ще има разреждане на следващото поливане
Малко ще има разреждане на следващото поливане
Най-далечния връх от лампата.
Най-далечния връх от лампата.
Средата
Средата
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

То вярно , че на студено не смучат ама и съм ги подценил от храна. Уцелих им вида на храната, но можеше от по отдавна и мисля че и по сериозни дози/концентрации щяха да минат безпроблемно.
Едно kotяно  от преди 2 дни  - свежи са проблеми нямат освен мен
Едно kotяно от преди 2 дни - свежи са проблеми нямат освен мен
Хех това е избило последните 2 дни... и то не само там общо взето всеки каликс огрян от светлина на растение подхранено с буцата е избушил
Хех това е избило последните 2 дни... и то не само там общо взето всеки каликс огрян от светлина на растение подхранено с буцата е избушил
Разредих ги малко и ги оскубах здраво от листа да огрее повече главите тотално няма проблем с избирателно дефолиране. Позволих си да махна 10% от листната маса да огрее повече на определени места ,защото на практика има повече от достатъчно такава и няма никакви дефицити. Ако имах какъвто и да е вид разлика в цветове или изсмукани депозити нямаше да съм толкова смел. Назад съм по план, но ще има някаква резултатност. След около 10тина дни ще почна да ги следя да почвам финализирането.Предполагам 2-3 седмици докато паднат някои/повечето. :stone:
Прикачени файлове
20190118_210508-min.jpg
Гледката се промени коренно след няколко отстранени такива на храстче
Гледката се промени коренно след няколко отстранени такива на храстче
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

От 0 до 200 за под 24 часа. Белокрилки. Ах кожицата им!! Махнах си защитите стопли се времето и тотално превзеха. Както и да е опошках ги с нинджутсу. Разбрах им схемата. Накрая точно като са се оляли на смола тия малки говнета да ми кацат по трихомите..
На снимките както ги заварих. Много.
С храненето явно се разбрахме. Едно не очаквах. В буцата ми явно е имало и някакво съдържание на азот което не предвидих. Не е дало влияние много , но го има и ще го имам в предвид за напред. Масово пистилите са 40% кафеви трихомите са 90% мътни на мляко отиват. Давам им точно 10 дни. В момента са отстранени доста от големите листа + поне половината които пречат по КАКЪВТО и да е начин на светлина или въздух. Потъмняване към кехлибар на 2 китки(клонингите) но там месото остана оскъдно. По план съм точно толкова назад колкото си причиних сам с амплитудите които създадох..
Може да редактирам да сложа по-подбрани снимки в момента са само тези под 3мб но се виждат и някои от китките и новите летци ..
Прикачени файлове
20190205_085924.jpg
20190205_085919.jpg
20190205_085906.jpg
Бананите бяха тука. Отстранени са и китката и тя отива на тъмно след като я подкарам да се самоизяде
Бананите бяха тука. Отстранени са и китката и тя отива на тъмно след като я подкарам да се самоизяде
20190205_085754.jpg
20190205_085742.jpg
User
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 23 times
Been thanked: 16 times

Супер са, браво! И аз ползвам същите чипове и за това следя със интерес
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Кои чипове ? Дето съм написал че за х.й не стават и дето на 15тия ден ги джаснах в коша ли? Всички хубави неща с китките се случиха СЛЕД като ги махнах. Супер много пречат и мога да напиша една доста обстойна страница защо изобщо да не се обмислят. Дори и на оптимистите дето ще ме убеждават имам какво да покажа да им затворя устата просто съм учтив. Твърдо съм против да се споменават дори. Чипове.. пффф. Та ако си следил с интерес щеше да знаеш , че точно чиповете са най гадната част от целия ми първи проект.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”