Здравейте фермери, от доста време не съм гледал любимото цвете. Последната реколта която съм гледал беше 2014 година. Видях, че има нов форум, в който пишете повече от стария. Надявам се не е станало нещо фатално което да е предизвикало преместването. Та сега по същество. Бяха ми останали около 16 семки от 2014, но с изненада открих, че нищо не иска да покълне. То не бяха опити в почва, в салфетка. Шкурка в кибритена кутийка и тресене уж малко да ги остърже. Уви само едно покълна и то с адски много зор. DINAFEM BUBBLE KUSH AUTO. Ако някой иска да си запази семките за дълго време, трябва да ги затвори в епруветка или в нещо което не влиза въздух при 5% влажност и да ги държи в хладилника на температура 4градуса. Аз не знаех за това и за 5 години това е резултата на стайна температура. Сега го гледам само него, докато дойдат семките на Kalashnikov Seeds. Видях, че използват някакъв таен хибрид, на който дават 55 дни цъфтеж. Та предполагам идните дни ще дойдат семките и така и така лампата си свети на 20/4 ще ги вегетирам докато автоматика не узрее. Сега малко информация за бокса :
В/Ш/Д - 2х1.1х1.1
Вкарващ вентилатор : 90м3
Изкарващ вентилатор : 180м3
2 ПЦ вентилатора за култюба : 127м3 всеки
Лампа : 400W HPS + магнитен дросел от старите
Циркулиращ вентилатор - от тези 12в. за коли
Овлажнител
Саксии airpot 15l.
Използвал съм старите неща от преди години. По-нататък ще се модернизирам, но за сега това ще е сетъпа. Торовете още не съм ги измъдрил, но най-вероятно ще е цялата серия на BioBizz + Пудра. По-късно ще направя и снимки на изтерзания BUBBLE KUSH. Като цяло това е от мен. Извинявам се за дългия пост, но исках да се представя. Последния ми завършен гроу беше критикъл къш
който може да намерите в стария форум. Надявам се да стане хубав дневник и добра реколта. Всичко добро и много успехи през тази година фермери