Браво за вентилатора, ще помогне! Растенията почват да вдигат тонус и да изглеждат все по-добре. Леки ли са саксиите, кога ги поля? Ако са сухи вече можеш да ги полееш с Био-Вег 1 мл/ 1 литър + 0.5 Bio-Initiate / 1 литър. Само на 1-то по- кекаво растение му дай отделно Био-Вег 1 мл/ 1 литър, защото на него ще му дойде нанагорно, ако му дадеш и Bio-Initiate .sproutie написа: ↑12 Ное 2019, 09:47 Някак успях да вмъкна един огромен (за този бокс) вентилатор и преместих хейзчето в средата - там духа леко - евентуално ако това му е липсвало. Ако до довечера не е свежнало ще пусна отделна тема в лечебницата.
Един въпрос - четох за оформянето на one bud plant и много ми се иска да оформя мооте така. ОК съм да има и някое разклонение, но имайки предвид, че боксът е 46х65см и има наблъскани 6 растения си мисля, че по 1 глава ще е най-добре.
Там пишеше след като израсне 3-т двойка листа да махна първите рзклонения.
ОК ли са след 1-2 дни да отрежа първите разклонения (не знам и за вторите дори?) или им е рано още?
Ако питаш мен, не се опитвай да ги правиш тия на one bud plant, а ги цъфти възможно най-бързо. Каквато и техника да ползваш ще забавиш брането си. Бързият цъфтеж и бързата реколта ще ти съкрати времето за грешки, както и нещо да се обърка. Според мен следващият проект се опитай да ги направиш one bud plant, а този проект ги цъфти възможно по-скоро.Нали без това искаше да сравниш двете техники.
За следващият проект можеш да вземеш повече семки от които да подбереш най-хубавите растения. Независимо семките дали са фемки или регулари.
.png)