Нещо такова, но не бяха така увиснали в основата и леко в началото на стеблото и ги окъсах, понеже падаха, като есенни листа. Удвоих торта, може да я утроя, няма как да ги местя, едните ме гонят на ръст, а съм висок средно, едно 185 см. Предните три си достигнаха ръста в описанието, но пише, че може и още да порастат. Ще ги видя след дъждовете и ще ги пръскам с нийм, както казах по препоръка на фърстсайтизън. Сякаш ги пресече леко последната седмица няма ново наяждане, ако има е минимално, но след дъждове било препоръчително. Няма и как да ги местя, че имат един период от осем часа директно слънце, а вече деня ще намаля ако ги местя да не стане някоя тъпня, с която да се оплета още. Чудя се само през периода на цъфтеж, ако не се прецака нещо, дали с кристалона мога да използвам и пепел от палма, някъде си изрязах от Вертушка ли беше, някакви данни как ги полива и ръси с такава пепел, при мен всичко, което ми грабне вниманието отива в запаса, сиреч режа и го пазя, дори го качвам и във фейса, за всеки случай, естествено всичко е мъгла и скрито.Inna написа: ↑24 Юни 2019, 11:30Екстра са.Такъв спам да се вижда!:DНещо ги е хапнало малко,мана не виждам.....Но тези саксийки ще им станат тесни за цъфтежа,тогава само ще трябва да дохранваш.Те в растеж могат да станат големи в съвсем малки саксийки,но после идват проблемите и е по-трудно,когато цъфнат.Аз бих ги сложила в по-големи скоро,да речем преди да са цъфнали точно.Няма да ти е много удобно да ги обърнеш толкова големи:)Или в земята,но така няма да може да си ги местиш.....avatar написа: ↑22 Юни 2019, 18:04 Баща ми вика, че е мана, листата са жълти и увиснали и почти падат при докосване, но ги третирах два пъти с масло от нийм в по-големи конц. по препоръка на firstsitizen, това против някакви ядящи ги гадове, не зная маната, ако е, какво да я правя, сега нямаше нови пожълтели, не ги снимах не е липса на азот. Преди не ги снимах, а сега малко да поспамя на колегата темата:
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Пожълтяваве ПОМОЩ!
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Кое?:)Има много вида пожълтяване,най-добре е да се види на снимка и да споделиш колкото можеш повече подробности по храненето,поливането и темп,влажност…..Но най-вече снимката:)
- Val
- Баш Градинар

- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 163 times
Инка, здравей. Отдавна чета и попивам от теб и разбира се от другите колеги , но най вече от теб. Проблемът е, че съм чисто нова тук и незная как да кача снимки
. Пробвах, но не успях.... Ще търся пак от къде и как да кача снимки.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Val, добре дошла във форума на Гръсти
Могат да се качват снимки до 3 мегабайта, като задължително трябва да триеш метаданните на снимите.
Удобен сайт който компресира (смачква) размера на снимите и трие автоматично метаданните.
https://compressjpeg.com/
Пожълтяването в долната част на растението ли е, в средата или по върха?
Пожълтяването само на върха на листата ли е или целите листа пожълтяват? Пожълтяването от върха ли започва или от ядрото на листото?
Кога с какво си торила и поливала за последно? Какъв сорт са растенията,? Какво осветление ползваш и торове?
Възможно е да е леко преторяване с азот, но докато не видим снимки е гадаене. Дай повече информация.
Разгледай снимки в нета и може да намериш нещо сходно:
https://www.ecosia.org/images?q=cannabis+nitrogen+burn
- Val
- Баш Градинар

Здравейте на всички и благодаря, че се отзовахте толкова бързо. Девойките бяха известно време в един гардероб 50x50x130 за моя радост вече са в новият си бокс 90x90x180. Храня ги на около 30 часа, зависи от това колко си хапват индивидуално, гледам саксиите дали са леки и така преценявам кога да ги храня. Последно беше преди 24 часа, утре сутрин мисля да закусват. Следвам схемата на BIOBIZZ. Пожълтяването е на връхчетата на горната част на няколко листенца, дано съм успяла да кача снимките. Девойките са сортове Sour diesel и три auto black cream caramel, подари ми приятел незная от какви банки са вземани.Осветлението ми е hps 400 w.
Утре ще кача по хубави снимки.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Супер изглежда! Това е много начално азотно преторяване, но всичко е ок. Нищо им няма. Прекрасни са. Продължавай в същият духVal написа: ↑08 Ное 2019, 20:16 Здравейте на всички и благодаря, че се отзовахте толкова бързо. Девойките бяха известно време в един гардероб 50x50x130 за моя радост вече са в новият си бокс 90x90x180. Храня ги на около 30 часа, зависи от това колко си хапват индивидуално, гледам саксиите дали са леки и така преценявам кога да ги храня. Последно беше преди 24 часа, утре сутрин мисля да закусват. Следвам схемата на BIOBIZZ. Пожълтяването е на връхчетата на горната част на няколко листенца, дано съм успяла да кача снимките. Девойките са сортове Sour diesel и три auto black cream caramel, подари ми приятел незная от какви банки са вземани.Осветлението ми е hps 400 w.
Можеш в допълнение към тия работи които им даваш да им дадеш Cal, Mag и Fe. Ще ги бустне много.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Увеличи влагата в бокса и вдигни още лампата. Комбинацията ниска влага и висока температура, може да причини подобно нещо.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Изглежда супер. Ще е хубаво да си направиш дневник за да може да се следи развитието и ако случайно имаш проблем който се развива ще се вижда как се е развил от снимките които си качвала.Val написа: ↑08 Ное 2019, 20:16 Здравейте на всички и благодаря, че се отзовахте толкова бързо. Девойките бяха известно време в един гардероб 50x50x130 за моя радост вече са в новият си бокс 90x90x180. Храня ги на около 30 часа, зависи от това колко си хапват индивидуално, гледам саксиите дали са леки и така преценявам кога да ги храня. Последно беше преди 24 часа, утре сутрин мисля да закусват. Следвам схемата на BIOBIZZ. Пожълтяването е на връхчетата на горната част на няколко листенца, дано съм успяла да кача снимките. Девойките са сортове Sour diesel и три auto black cream caramel, подари ми приятел незная от какви банки са вземани.Осветлението ми е hps 400 w.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Val
- Баш Градинар

Момчета, благодаря ви за помощта. Мисля да направя тези дни дневник в който ще опиша всичко с подробности и ще кача снимки на цялата банда девойки. Взех добавките които First ме посъветва, благодаря за което.
.png)