Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Пожълтяваве ПОМОЩ!

Имате нужда от помощ с болните си растения - Марихуана, коноп, трева? Попитай гурута в лечебницата за помощ!
Семена марихуана
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте...писах и в главната тема ама май е за тук по скоро...във долната част на растенито вчера видях 3-4 пожълтели листа
Моля помогнете и кажете от какво може да е
Начинаещ съм...на кратко...дупка около 100л...оборски тор(овчи)...дървеси старготини...пръст от мястото... и 20л тор за цветя...поливал съм само с вода...и 2 пъти с амониева силитра 15г на 10л...ама последно беше преди повече от полвин месец...поливал съм последно в петък...събота вечерта въля...в дупката имаше и друго растение ама излезе мъж...семката е от пушен коз...мисля сега да му дам чай от кокоши тор...разреди съм едно шише 3л...пълно до средата с тор...другото вода...седяло е 2 дена...и сега мисля да сложа 1л на 10л туба с вода и да полея....от какво пожълтяха...горните листа са добре....не ми се иска да изсъхне...четох че може да си е изяло манджата хд...и е възможно защото имаше и друго разтение в дупката...и то си е хапвало...помагайте моля ви :(
Прикачени файлове
received_514046465802381.jpeg
received_472114603551567.jpeg
received_430765357655689.jpeg
received_356017025115892.jpeg
received_389558681667307.jpeg
received_407838176611242.jpeg
Аватар
rastafaska
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 98 times
Been thanked: 167 times

Не знам кое е по-обезпокоително,три-четири пожълтели листа,или познанията ти по български език.Но не се притеснявй,това е нормално.На този етап,следи влажността на почвата,ако е валяло нека поизсъхне преди кокошия буустър. (:
Успех!
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

rastafaska написа: 18 Юни 2019, 22:54 Не знам кое е по-обезпокоително,три-четири пожълтели листа,или познанията ти по български език.Но не се притеснявй,това е нормално.На този етап,следи влажността на почвата,ако е валяло нека поизсъхне преди кокошия буустър. (:
Успех!
Мерси много :)
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Моите са наядени, firstcitizen го питах и ги пръсках, после някои доста пожълтяха, най-вече тия ниско долу, а и нагоре някои по стеблото, увиснаха надолу, нагоре са добре засега, махнах един връх, че нещо съхнеше, бая ги пооскубах, хем ми е за сефте, под едно листо намерих яйца от нещо. Ще им вдигна торта понеже, като цяло разчитам сега на минерални торове, почвата ми е биобиз, но без добавки, а ЧКЧ-то е малко, 5-6 литра на 25 литра саксия. Перлита е "скромен" също, хвърлих им по 5-6 литра отгоре пръст, понеже се сби всичко, уж пръстта обогатена от магазин. Мисля си, че са недохранени, четох, че долу е нормално да пожълтяват и съхнат в някои случаи, просто няма слънце и растението дърпа към други части, а аз като видя жълто и съхнещо го махам. Нещо бъркам, днес ще ходя да ги торя, даже накрая ще ги поръся с микориза, понеже от неделя вечерта го дават да вали чак до сряда, ама трябва да утроя торта, понеже им давам толкова, колкото, когато бяха пет пъти по-малки, да не кажа 10. А от другата или по-другата седмица и меласа мисля, че май взеха да се появяват пистили. Аве, новобранска работа, ама много гадини, около тях. Туй кофти на минералните, че трябва де се следи постоянно, ама нямах време и бързах, дълга история, каквото стане тая година. Догодина Байкал и много микориза за силна коренова система. И лайна, много лайна.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Не махай тръгналите да пожълтяват листа, правиш проблема по=голям само.
Баш Градинар
Баш Градинар

Баща ми вика, че е мана, листата са жълти и увиснали и почти падат при докосване, но ги третирах два пъти с масло от нийм в по-големи конц. по препоръка на firstsitizen, това против някакви ядящи ги гадове, не зная маната, ако е, какво да я правя, сега нямаше нови пожълтели, не ги снимах не е липса на азот. Преди не ги снимах, а сега малко да поспамя на колегата темата:
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

avatar написа: 22 Юни 2019, 18:04 Баща ми вика, че е мана, листата са жълти и увиснали и почти падат при докосване, но ги третирах два пъти с масло от нийм в по-големи конц. по препоръка на firstsitizen, това против някакви ядящи ги гадове, не зная маната, ако е, какво да я правя, сега нямаше нови пожълтели, не ги снимах не е липса на азот. Преди не ги снимах, а сега малко да поспамя на колегата темата:
Аз не знам със какво да торя...колко често...обърках се вече...сега през поливане почнах на да редувам вода-чай от пиле....но не знам дали е достатъчно...имам 2 шишета по 2л със бананови кори...киснат си вече седмица 2....някой знае ли как да дозирам...на 10л вода примерно?...ако може някой да ме посаветва какво да и сложа на дамата...че да става по доволна и голяма....проблема ми е че нямам пари...всичко е почти без пари правено...но имам неограничено количество овчи и кокоши тор хд...при мен също се появяват власинки....как торя с меласа...как се дозира?...благодаря на всички който се помагат без хейт...начинаещ съм...има какво да науча...иначе сега няма жълти листа като почнах да торя :)
Баш Градинар
Баш Градинар

https://www.thcfarmer.com/threads/Отгле ... ewZ7Vb66_o

Ей, този линк горе, може да ти служи, като алманах за био отглеждане. Този отдолу го прилагам за моите, понеже е сефте, както и да е. С минерални торове. В горния ще прочетеш, че меласата я прилага автора, една супена лъжица в 5 литра вода. Прочети всичките страници, има доста неща. Има доста сайтове, където може да прочетеш за етапите на растеж, цъфтеж, концентрации на торове и т.н.

viewtopic.php?f=9&t=7&p=23&hilit=Кристалон#p23

Ето една табличка, примерна за основните хим. елементи, нужни за растенията:
Някъде се казва, че при пика на цъфтежа, азот не се подава, но вече не зная.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

avatar написа: 23 Юни 2019, 18:39 https://www.thcfarmer.com/threads/Отгле ... ewZ7Vb66_o

Ей, този линк горе, може да ти служи, като алманах за био отглеждане. Този отдолу го прилагам за моите, понеже е сефте, както и да е. С минерални торове. В горния ще прочетеш, че меласата я прилага автора, една супена лъжица в 5 литра вода. Прочети всичките страници, има доста неща. Има доста сайтове, където може да прочетеш за етапите на растеж, цъфтеж, концентрации на торове и т.н.

viewtopic.php?f=9&t=7&p=23&hilit=Кристалон#p23

Ето една табличка, примерна за основните хим. елементи, нужни за растенията:
Някъде се казва, че при пика на цъфтежа, азот не се подава, но вече не зная.
Благодаря ти :)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

avatar написа: 22 Юни 2019, 18:04 Баща ми вика, че е мана, листата са жълти и увиснали и почти падат при докосване, но ги третирах два пъти с масло от нийм в по-големи конц. по препоръка на firstsitizen, това против някакви ядящи ги гадове, не зная маната, ако е, какво да я правя, сега нямаше нови пожълтели, не ги снимах не е липса на азот. Преди не ги снимах, а сега малко да поспамя на колегата темата:
Екстра са.Такъв спам да се вижда!:DНещо ги е хапнало малко,мана не виждам.....Но тези саксийки ще им станат тесни за цъфтежа,тогава само ще трябва да дохранваш.Те в растеж могат да станат големи в съвсем малки саксийки,но после идват проблемите и е по-трудно,когато цъфнат.Аз бих ги сложила в по-големи скоро,да речем преди да са цъфнали точно.Няма да ти е много удобно да ги обърнеш толкова големи:)Или в земята,но така няма да може да си ги местиш.....
Публикувай отговор

Обратно към “Лечебница за болни растения - Марихуана”