Студено е, семената са стари (трябва им повече време).
LED 450W най-вероятно консумира 200W и си изкарал 140 грама 0.7г на Watt без добавен Со2, с доста висока температура при отглеждането. За мен това си е добър добив.
За всичко си има basic формули които трябва да се спазват за да се изкарват добри резултати.
- Темепреатура на отглеждане.
- Циркулиране на въздука. (дори и запечатана стая с Со2 пак има вентилатори да циркулират въздуха)
- Watt/square foot трябва да се осигури. (HPS - 40-65 Watt/square foot)
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной дневник #2 ( LED + HPS)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Схемата е правилна и лампата ще работи. И мойта 250 бачкаше два грола без кондензатор, и всичко беше свързано без ламаринената стойка, като паяжина, ама си е опасно, може некой кабел да се измъкне и да има бум.
Мир
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑03 Ное 2019, 11:22 Много ви моля! Без излишни коментари, тема на 2 дена стана 3 страници... Супер!
Да, Влак! Нова е.Crazy Train написа:Крушката нова ли е?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑01 Ное 2019, 12:25 Това е баласта. По различен е от другите нз защо.
Самата крушка е заземена, трябва ли да пусна кабел от земята на крушката +от баласта заедно да се заземят? Фазата и нулата на кои номера тряя се пъхнат?
Като видя 4 дупки, а имам 3 кабела и ми става лошо хаха де*а
Имал съм страхотни проблеми с растенията заради издухана лампа. Масово се изхермиха и се източиха на височина. Поне сега си имам семки.![]()
Стига бе братленце.. Как ще е супер хах много зле ми се вижда на мен, нз.Sofia Cannabis написа: За размера на това LED 140 грама са супер.
" Единия сорт беше пълен жмел" - това е от семената не от лампата.
Какъв размер ти е grwo tent ?
Тента ми е 150х150х200 = 2,25кв
Обаче нещо се случва, нз дали е ок.. Нито едно семенце не се е излюпило още и ммого се изнервям... Стана вече 2ри ден дее*а.... Идеи?
Директно в саксията ли ги покълваш, или първо във вода, салфетки и т.н.?
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Първо във вода да омекнат и после директно в почвата(кофички от мляко) винаги така съм ги правил и излизат ако не на 100% то поне 90.. Пуснал съм им печка да се стопли малко помещението, че беше 17 ° с печката 28°
Всичко уж е както трябва.. Ако и утре не са излезли вече нз.. Ебаси
Всичко уж е както трябва.. Ако и утре не са излезли вече нз.. Ебаси
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Crazy Train
- Баш Градинар

А във водата пукнаха ли се? Изкараха ли коренче? Почвата каква е?
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Нее.. Не ги оставям чак толкова, че да се пукнат във водата(да не взема да счупя/нараня някое) чакам ги да паднат на дъното и ги засявам. Почвата е light mix на plagronCrazy Train написа: ↑03 Ное 2019, 18:51 А във водата пукнаха ли се? Изкараха ли коренче? Почвата каква е?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Crazy Train
- Баш Градинар

Мойте ги покълвам във вода за 24ч, като чашката я слагам върху булсаткома приемника /32*С. За това време се пукат почти всичките и от там в кофички като при тебе. Кофичките ги слагам в найлонови торбички да не бяга влагата, и на стайна температура, ама беше бая по-топло. При тебе как е?
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Вече имаме напредък. 11 от 16 се излюпиха.. Бях сложил още 4 във вода да омекват и забравих за тях.. Гледам ги покълнали днес. След 2 часа ще отида да ги засадя, че нямах кофички свободни.Crazy Train написа: ↑04 Ное 2019, 09:43 Мойте ги покълвам във вода за 24ч, като чашката я слагам върху булсаткома приемника /32*С. За това време се пукат почти всичките и от там в кофички като при тебе. Кофичките ги слагам в найлонови торбички да не бяга влагата, и на стайна температура, ама беше бая по-топло. При тебе как е?
Влагата при мен я поддържам с малко напояване на почвата. То е ок 46-7% и 27-8градуса топло.
- Crazy Train
- Баш Градинар

То е ок 46-7%
Малко е ниска. Що не им измайсториш един пропагатор от кашон, вент от комп и т.н. С едно домакинско фолио отгоре и влагата ще скочи.
Малко е ниска. Що не им измайсториш един пропагатор от кашон, вент от комп и т.н. С едно домакинско фолио отгоре и влагата ще скочи.
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Внимавай, че влажната почва привлича всякакви работи...АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑04 Ное 2019, 15:07Вече имаме напредък. 11 от 16 се излюпиха.. Бях сложил още 4 във вода да омекват и забравих за тях.. Гледам ги покълнали днес. След 2 часа ще отида да ги засадя, че нямах кофички свободни.Crazy Train написа: ↑04 Ное 2019, 09:43 Мойте ги покълвам във вода за 24ч, като чашката я слагам върху булсаткома приемника /32*С. За това време се пукат почти всичките и от там в кофички като при тебе. Кофичките ги слагам в найлонови торбички да не бяга влагата, и на стайна температура, ама беше бая по-топло. При тебе как е?
Влагата при мен я поддържам с малко напояване на почвата. То е ок 46-7% и 27-8градуса топло.
При прекалено поливане могат да се появят fungus gnats (едни малки мушици, като виненките), а на тия дребните мушици после ларвите им ядът корените на растеняита...
.png)