Sofia Cannabis написа: ↑21 Окт 2019, 18:20
Хубаво си пишете неща за близко и далечно бъдеще, но тези препоръки няма да помогнат в тази ситуация.
Караш си по-схемата на BioBizz и ако мислиш/мислите с другите градинари тук че имат нужда от повече P-K, това което правиш в тази ситуация е да увеличиш BioBizz Bloom дозата, започваш по-леко от 4 на 6 мл. и продължавааш да увеличаваш постепеннно докато не видиш резултати.
Sofia Cannabis написа: ↑21 Окт 2019, 18:37
firstcitizen
Не казвам че не съм позабравил Български, но тази неща които даваш за пример са напълно безмислени за ситуацията.
Прикачам снимка за да разбереш каква означава Full Bloom и че не говоря за размеря на растенията и главите.
Максимален цъфтеж (Full Bloom)
Тук ще ти дам пример с една череша цъфнала напълно всяка пъпка цъфти и не се вижда зелено по-нея. Говоря за Максимален цъфтеж (Full Bloom), а ти ми обяснаваш колко са големи черешите докато цъфтят цветовете.
Не съм казал нищо за българският ти език.
Ето от мен един full bloom в ден 42 цъфтеж (като цъфтежа го броя от деня в който пусна 12/12 ) и тук растението е точно 6 седмици. Растенията са регуларки, които са ревегнати за да им определя пола. След това са растенията бяха засадени в повдигнато легло с оринтировачни размери 150-170 см х 400-450 см, а височината на леглото беше към 2 педи, което ще рече 40 см (или нещо от сорта бяха размери).

- Full Bloom ден 42 от както са на режим 12/12 (6-та седмица цъфтеж)

- Стебло
За съжаление точно в ден 42 от цъфтежа въпреки, че е рано обрах растенията. Защото на ден 20 цъфтеж хванах 2-ма взломаджий в къщата в която отглеждах. (а имах освен цъфтежната стая и 1 вегетационна стая, която не съм я покал от съображения за сигурност).
Буквално сгащих посред бял ден 2-ма взломаджий в къщата. Къде съм бил аз? Аз бях отишъл до града за да заредя провизии, като храна, лекарства и консумативи. (най-обикновенни и нормални неща. Пазарувам рядко и накуп всичко което ми трябва, но все пак се налага и да се пазарува ). Като се връщам заварвам взломаджийте, но се оказаха МЕГА ПИЧОВЕ за което съм им безкрайно благодарен. Нямаше никаква агресия нито от моя страна, нито от тяхна страна. Ситуацията беше много изпъната, но реакцията и от моята и от тяхната страна беше на ниво. Разменихме си телефонните номера и си заминаха. По-късно вечерта отид на разходка с единият в гората, като по време на разходката ипушихме 1 джойт заедно ( джойнта той ми го изкара ), по средата на разходката с моят нов приятел след джойнта докато си говорихме изкарах 33 грама гъби и му предложих да си хапнем, той ми отказа и тогава аз изядох и 15 грама псилоцибинови трюфели от силен щам 5/5 сила (имах 33 гр гъби в мен по време на разхоката). Предложих му и на него ако иска да си хапне, но той предпочете да пийне 1 водчица. (на който квот му кеф) След това се върнахме в селото и по-късно вечерта отидох в тях (те двамата си правеха скара и пийваха бира). ѝ
Това с гъбите го направих, защото така го усетих. (имах нужда от свръхестествена помощ и насока ) Жена ми беше далеч и ми липсваше...
Обаче цялата ситуация ме притесни и ми причини много стрес. Затова след случката с взлома въпреки, че хората бяха пичове аз реших да форсирам цъфтежа и че ще бера по-рано. За това след 22 дни брах... 1 месец не излязох от къщата, защото пазех растенията. Нито за провизии, нито за нищо. Бях под постоянно на тръни, като в бойна готовност, а това е голям стрес .
Растенията са гледани в почва от стари органични гролове + компост + чкч. Торени са с цялата серия на BetterOrganix, тор от коноп, екстракт от семена, тор от коприва и с моята магическа урина.

След взлома просто доренето драстично се промени, както и поливането само и само да ги обера по-рано, защото растенията от леглото не можех да ги изкарам, защото леглото беше по-голямо от вратата, а растенията не търпяха в тази фаза на развитие местене. Във вегетационната всичко беше в саксии 1, 3 , 5,7,10,15 литра и можеха да се изместят, но цъфтящите не. За това това растение гледах го приключвам въпреки това в ден 42 си цъфти и си е баш full bloom

хаха, като звяр и ако можех да го държа време щях да го пребия от торене, но плановете много ми се промениха и това промени и торенето.
Просто нямаше от къде да знам, че хората ще излязът стабилни пичове. Казвам, че са пичове, защото нито ме издадоха на някой, нито пуснаха сигнал, нито ми направиха пунта мара. Това си е пичовско и им казвам Евала!
Защо като съм ползвал BetterOrganix съм давал урина? BetterOrganix нямат сяра в торовете си, никаква. Повечето био фирми за торове ползват сярна основа за да удължаване срока на годност на торовете. При BetterOrganix сярата е избегната нарочно, защото в повечето почви има сяра и дори на някой места е свръх и трябва да се ползват бактерий, които да я преобразуват. Поради тази причина им дадох на растенията моята собствена урина. Казвам, че е била магическа, защото това не беше обикновенна урина, а урина, която бях събрал след друго наяждане с гъби ( тогава бяха към 28.9 грама пак псилоцибинови трюфели Философският Камък, друг по-слаб щам 3/5 сила, но на мен лично много повече ми допада ) Първоначалната идея поради, която си събрах урината беше за да я изпия някъде в бъдещето хахаха

Защото 80% от псилоцибина щеше да е в урината ми (както и голяма част thc ), и мислех да я пия или да я прая на кристална форма, но реших да наторя растенията, като попринцип дозировката за торене е 1 урина : 30 вода, но аз дадох 1 урина : 100 вода.
Тия 8 майки индор пиеха по 120 литра вода през ден макс през два. Но и имаше HPS лампи 600 w и на 10 и на 20 см от глави без култюб, като на 1 метър от върха наглавите беше 25 градуса. Беше ме страх да премеря какво става на върховете, но понеже използвах органика, легло, CO2, бактерии, гъби, размерите на растенията и куп други фактори растенията не страдаха а откачаха в чудовищен режим .
Като растенията са цъфтели на комбиниран спектър HPS + MH . (4 HPS x 600 w, като 3 бяха дигитални и 1 механичен дросел и 1 дигитален дросел с 600 w MH) 3000 w. Да кажа, че бях без климатик и без отопление. И имаше 10-ки прекъсвания на тока, защото беше лютата зима.
Примене понякога нещата са на границите на лудостта
Цялата случка беше едно голямо изпитание за мен, което ме направи много по-силен и по-добър.
Всеки е различен и си тори по различен начин растнията.Това е една от най-яката част в процеса, че собствените си растения можеш да си ги ториш както си искаш ти. Така, че всеки си преценява и решава, как да си тори растенията.