Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И много ми допадна атмосферата на приятелство и уважение между опонентите и как пушат заедно.Не да се дръвчат преди мач.А сигурно после става яко парти там!А и не мога да отрека,че са яки самите състезатели на вид,гладиатори:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Трябва да имаш специфично зрение за да видиш патерните (моделите) .
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

firstcitizen написа: 07 Сеп 2019, 08:14
Inna написа: 07 Сеп 2019, 00:38 Ха,готино състезание!
Благодаря ти, че го сподели, защото е много яко. Както се вика започвам да тренирам Джиу-джитсу заради наградата :D :D :D В същност Джиу-джитсуто е невероятено доставящо удоволствие и тренира духа и тялото.

Всъщност имам много приятли, които са боксьори, кик-боксьори, ММА бойци, борци и боди билдъри, които не само, че пушат, но и отглеждат ганджа. Ходил съм в зала на тренировка в която преди и след тренировка се пуши коз. (някой пушат само преди тренировка, други пушат само след тренировка, а 3-ти не пропускат :D ). Канабиса отпуска гладката мускулатура, а на някой освен, че им харесва ефекта от напушването, но и го ползват за облекчаване на симптоми от стероидите и другите химии.

Примерно един приятел го ползваше масло от канабис за да може да заспива, че не можеше да заспи и не спеше с дни, а самото неспане го правеше много изтощен, което после през деня му пречеше и за тренировки и за нормален социален живот. Обаче изяде ли едно зрънце канабис масло и си лягаше да спи след 30 минути. Канабиса работи по-добре от мелатонина от аптеката...

Друг го ползваше за да го разяжда и да трупа маса, а трети го ползваше за да му блокира токсини в тялото му от които му избиваха пъпки. Други го ползваха просто за да им отпусне мускулатурата преди тренировка и т.н. .

Всъщност се изумих сред тези момчета, колко много от тях пушат и колко от тях отглеждат.

Сега забелязвам нова тенденция сред тези момчета ( спортисти ), че са започнали да се интересуват от магически гъби заради коментари на Joe Rogan и няколко ММА бойци, които са споделили, че псилоцибиновите гъм им помагат за повишаване на издържливостта им (а това да си по-издържлив и да се изтощаваш по-малко по време на бой е много важно особено за дълги и тежки мачове ) и за неврогенеза в мозъка, като това им подобрява рефлексите и един вид започват да предвиждат действията на противника си по време на спаринги и мачове.
И да, и не..... ето ви пример
Прикачени файлове
f73f3-15388926718788-800.jpg
f73f3-15388926718788-800.jpg (41.11 KiB) Преглеждано 2450 пъти
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
3EBC
Градинар
Градинар
Has thanked: 162 times
Been thanked: 212 times

Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени :weed: :weed:
Аватар
3EBC
Градинар
Градинар
Has thanked: 162 times
Been thanked: 212 times

Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени :weed: :weed:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Alpaca едно от най-меките и пухкави животни, който тук отглежда животни трябва да си вземе едно такова.
Прикачени файлове
IMG_20190601_121640.jpg
IMG_20190601_121641.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Здравейте на всички,
най-сетне и аз се прехвърлям и тук в grysti.
Пожелавам добри реколти на всички в зимния индор
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Zafor19 написа: 19 Окт 2019, 10:01 Здравейте на всички,
най-сетне и аз се прехвърлям и тук в grysti.
Пожелавам добри реколти на всички в зимния индор
Добре дошъл на борда!
Благодарим ти много за пожеланията и ние също ти желаем безкрайно изобилие.
Ако имаш въпроси или желание да покажеш нещо, не се притеснявай да пишеш в някой тема или да си отвориш дневник. :)
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Здравейте! Матряла вече е бурканизиран и вече съм на вълна аутдор 2020 :lol: +- някое индорче евентуално. Тъй като съм работил досега само rqs , от 3 дена ровя сийдсмана за сортове и си набелязвам. Обръщам се към вещите градинари с молба за съвет. Идеята ми е догодина да пробвам сортове на различни брийдъри, освен широко известните брийдъри като сийдман, барни, динафем, дъч пашън, sweed seeds, Хумболт, сенси сийдс и т.н., бихте ли ми препоръчали и други брийдъри,, които си заслужават парите. Това, което търся аз е да са устойчиви на мухъл и цъфтеж до 65 дни. Благодаря!
Прикачени файлове
20191005_163655.jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1519 times
Been thanked: 1272 times

Виж на барни гадняра /bad azz kush/ Нисък е, цъфти бърже и дава доста. Деяни на стрес и на мухъл.
Мир
completely mad
Публикувай отговор