Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И много ми допадна атмосферата на приятелство и уважение между опонентите и как пушат заедно.Не да се дръвчат преди мач.А сигурно после става яко парти там!А и не мога да отрека,че са яки самите състезатели на вид,гладиатори:)
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Трябва да имаш специфично зрение за да видиш патерните (моделите) .
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
И да, и не..... ето ви примерfirstcitizen написа: ↑07 Сеп 2019, 08:14Благодаря ти, че го сподели, защото е много яко. Както се вика започвам да тренирам Джиу-джитсу заради наградата![]()
![]()
В същност Джиу-джитсуто е невероятено доставящо удоволствие и тренира духа и тялото.
Всъщност имам много приятли, които са боксьори, кик-боксьори, ММА бойци, борци и боди билдъри, които не само, че пушат, но и отглеждат ганджа. Ходил съм в зала на тренировка в която преди и след тренировка се пуши коз. (някой пушат само преди тренировка, други пушат само след тренировка, а 3-ти не пропускат). Канабиса отпуска гладката мускулатура, а на някой освен, че им харесва ефекта от напушването, но и го ползват за облекчаване на симптоми от стероидите и другите химии.
Примерно един приятел го ползваше масло от канабис за да може да заспива, че не можеше да заспи и не спеше с дни, а самото неспане го правеше много изтощен, което после през деня му пречеше и за тренировки и за нормален социален живот. Обаче изяде ли едно зрънце канабис масло и си лягаше да спи след 30 минути. Канабиса работи по-добре от мелатонина от аптеката...
Друг го ползваше за да го разяжда и да трупа маса, а трети го ползваше за да му блокира токсини в тялото му от които му избиваха пъпки. Други го ползваха просто за да им отпусне мускулатурата преди тренировка и т.н. .
Всъщност се изумих сред тези момчета, колко много от тях пушат и колко от тях отглеждат.
Сега забелязвам нова тенденция сред тези момчета ( спортисти ), че са започнали да се интересуват от магически гъби заради коментари на Joe Rogan и няколко ММА бойци, които са споделили, че псилоцибиновите гъм им помагат за повишаване на издържливостта им (а това да си по-издържлив и да се изтощаваш по-малко по време на бой е много важно особено за дълги и тежки мачове ) и за неврогенеза в мозъка, като това им подобрява рефлексите и един вид започват да предвиждат действията на противника си по време на спаринги и мачове.
- Прикачени файлове
-
- f73f3-15388926718788-800.jpg (41.11 KiB) Преглеждано 2452 пъти
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Здравейте на всички,
най-сетне и аз се прехвърлям и тук в grysti.
Пожелавам добри реколти на всички в зимния индор
най-сетне и аз се прехвърлям и тук в grysti.
Пожелавам добри реколти на всички в зимния индор
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Добре дошъл на борда!
Благодарим ти много за пожеланията и ние също ти желаем безкрайно изобилие.
Ако имаш въпроси или желание да покажеш нещо, не се притеснявай да пишеш в някой тема или да си отвориш дневник.
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Здравейте! Матряла вече е бурканизиран и вече съм на вълна аутдор 2020
+- някое индорче евентуално. Тъй като съм работил досега само rqs , от 3 дена ровя сийдсмана за сортове и си набелязвам. Обръщам се към вещите градинари с молба за съвет. Идеята ми е догодина да пробвам сортове на различни брийдъри, освен широко известните брийдъри като сийдман, барни, динафем, дъч пашън, sweed seeds, Хумболт, сенси сийдс и т.н., бихте ли ми препоръчали и други брийдъри,, които си заслужават парите. Това, което търся аз е да са устойчиви на мухъл и цъфтеж до 65 дни. Благодаря!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Виж на барни гадняра /bad azz kush/ Нисък е, цъфти бърже и дава доста. Деяни на стрес и на мухъл.
Мир
Мир
completely mad
.png)