Имах малко злополука с котката, реши, че е добра идея да удари една лапа на чесън докато беше в ден 8-9... Реално се получи малко физически стрес но реално нищо фрапантно. До момента ги подхранвах с 270-280 ppm (CalMag + Canna Coco A+B) от следващото ще вдигна на около 450. Чесъна хваща на този етап около 350 ppfd а копъра около 300. Имат доста видима разлика за в момента но предполагам, че до 10тина дена няма да си личи толкова много. Започнах и водорасли да си отглеждам, ясно средата им е доста приятна
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи indoor Tapatop
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 120 times
Update:
Имах малко злополука с котката, реши, че е добра идея да удари една лапа на чесън докато беше в ден 8-9... Реално се получи малко физически стрес но реално нищо фрапантно. До момента ги подхранвах с 270-280 ppm (CalMag + Canna Coco A+B) от следващото ще вдигна на около 450. Чесъна хваща на този етап около 350 ppfd а копъра около 300. Имат доста видима разлика за в момента но предполагам, че до 10тина дена няма да си личи толкова много. Започнах и водорасли да си отглеждам, ясно средата им е доста приятна
-
Tapatop
- Градинар

Все пак ми е първи опит за това ще показваме и неуспехите 
Копър дълго време му слагах по-малко количество вода и нямаше runoff. Някъде към ден 13ти му пуснах първия runoff и останових, че трупа соли а изглеждаше гладно... направих каквото направих и от 2-3 дена изглежда, че живна осезаемо. Още в началото изглеждаше някакво криво но все пак тръгнали сме с него и ще сме до края
Чесън от друга страна си похапва и расте, от два дена го забелязвам, че гладнее и иска още, за това специално на него му вдигнах дозата
Копър дълго време му слагах по-малко количество вода и нямаше runoff. Някъде към ден 13ти му пуснах първия runoff и останових, че трупа соли а изглеждаше гладно... направих каквото направих и от 2-3 дена изглежда, че живна осезаемо. Още в началото изглеждаше някакво криво но все пак тръгнали сме с него и ще сме до края
Чесън от друга страна си похапва и расте, от два дена го забелязвам, че гладнее и иска още, за това специално на него му вдигнах дозата
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
-
Tapatop
- Градинар

Photone но не съм с тестван телефон и стойностите които ми ги дава са ми приблизителни и така ги разглеждам. Не съм въобще напред, направих няколко грешки които ме спъват в развитието на автоматиците и ще се отрази в крайния резултат. Лампата ми е сравнително малка и ми криви развитието на цветята... това реално ми е тестово отглеждане за да знам, какво да очаквам както от генетиката, така и от самите цветя. Започнах да си подготвям сетъпа за следващия grow който трябва да е в пъти по-добре. Както казват "за тия пари толкова"
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
Хаха, ясно само че честно казано – за „новак“ говориш доста уверено с PPFD, ppm, runoff и coco.Tapatop написа: ↑06 Яну 2026, 20:55Photone но не съм с тестван телефон и стойностите които ми ги дава са ми приблизителни и така ги разглеждам. Не съм въобще напред, направих няколко грешки които ме спъват в развитието на автоматиците и ще се отрази в крайния резултат. Лампата ми е сравнително малка и ми криви развитието на цветята... това реално ми е тестово отглеждане за да знам, какво да очаквам както от генетиката, така и от самите цветя. Започнах да си подготвям сетъпа за следващия grow който трябва да е в пъти по-добре. Както казват "за тия пари толкова"![]()
Няма лошо де, просто ми звучи повече като човек, който е минал по пътя, отколкото тепърва да тръгва по него, успех.

-
Tapatop
- Градинар

Update:
Копъра е тотал щета, отново заключи и започна да трупа соли, за това му направих един рестарт на кокоса с около 170 ppm само calmag за да му смъкна изходния ppm от 650 на 350... изглежда ужасно, за това го дръпнах малко на страни и каквото стане от него (входния ppm беше около 450).
Спрях изцяло CalMag заради проблемите които ми прави, в canna coco a+b трябва да си има всичко необходимо за да не добавям допълнително CalMag ама кой да ти каже
От тук на татък се фокусирам върху чесън и каквото излезе излезе. CalMag само при дефизиц ще добавям, че...
Копъра е тотал щета, отново заключи и започна да трупа соли, за това му направих един рестарт на кокоса с около 170 ppm само calmag за да му смъкна изходния ppm от 650 на 350... изглежда ужасно, за това го дръпнах малко на страни и каквото стане от него (входния ppm беше около 450).
Спрях изцяло CalMag заради проблемите които ми прави, в canna coco a+b трябва да си има всичко необходимо за да не добавям допълнително CalMag ама кой да ти каже
От тук на татък се фокусирам върху чесън и каквото излезе излезе. CalMag само при дефизиц ще добавям, че...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз нищо не виждам да им има от тук.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Супер е,много бухнала форма!Ако искаш все пак и другоъо да покажеш?То може и различо да се развиват просто,юен преди не ми се видя зле?
.png)