Harvester написа: ↑03 Яну 2026, 13:27Здравей!
Искаш помощ, която всъщност е някой да ти направи проект за бизнес и ти да се възползваш безплатно от работата на някой друг. Прочети фунадменталната теория на отглеждането в индекса на важните теми на този форум и задавай по-конкретни въпроси.
Отделно от това, всеки който ти помогне да си пресметнеш проекта, става анонимен /поне така се надявам/ съучастник в нелегалния ти бизнес. /поне да беше за лична употреба но 10кг..../ Съветвам те, когато смяташ да изкарваш пари от нещо, да си натиснеш парцалките и да почетеш, не малко. На конкретни, тесни въпроси, почти никой няма да ти откаже помощ.
На твоя въпрс ще ти кажа само, ако гледаш в почва ще ти трябват поне 25 кв,м. ако е на хидропоника може би 20кв.м. ще стигнат.
Искам да ти кажа че си имам лиценз просто винаги съм гледал outdoor и не говоря за тхц аз гледам сбд просто съм толкова вманиачен в тази работа че до като дойде началото на otdoor сезона изкукуригвам от тъпотия и понеже не съм гледам индоор искам да изпробвам с нещо малко за да видя как ще е първия път
.png)