Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

INDOOR 2025 обща тема

Заключено
Семена марихуана
Mr Green
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 4 times

Harvester написа: 03 Яну 2026, 13:27
Mr Green написа: 03 Яну 2026, 12:38 Здравейте нов съм е отглеждане на вътрешно за това може и да звуча като бавноразвиващ се но може ли да ми даде някой пълни инструкции каква палатка, лампи и още всичко което трябва ми е нужно за да вадя до 10 кг indoor благодаря
Здравей!
Искаш помощ, която всъщност е някой да ти направи проект за бизнес и ти да се възползваш безплатно от работата на някой друг. Прочети фунадменталната теория на отглеждането в индекса на важните теми на този форум и задавай по-конкретни въпроси.
Отделно от това, всеки който ти помогне да си пресметнеш проекта, става анонимен /поне така се надявам/ съучастник в нелегалния ти бизнес. /поне да беше за лична употреба но 10кг..../ Съветвам те, когато смяташ да изкарваш пари от нещо, да си натиснеш парцалките и да почетеш, не малко. На конкретни, тесни въпроси, почти никой няма да ти откаже помощ.

На твоя въпрс ще ти кажа само, ако гледаш в почва ще ти трябват поне 25 кв,м. ако е на хидропоника може би 20кв.м. ще стигнат.

Искам да ти кажа че си имам лиценз просто винаги съм гледал outdoor и не говоря за тхц аз гледам сбд просто съм толкова вманиачен в тази работа че до като дойде началото на otdoor сезона изкукуригвам от тъпотия и понеже не съм гледам индоор искам да изпробвам с нещо малко за да видя как ще е първия път
Mr Green
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 4 times

Нали няма значение cbd ли е thc ли е то си е един и същ принципа на работа
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 385 times
Been thanked: 303 times

Inna написа: 02 Яну 2026, 16:23
Inna написа: 02 Яну 2026, 11:58 Ей ги моите,скоро ще бера повечето,само едно,две рошави има.Не успях съвсем да покажа ефекта на лампата,защото бях болна и имах и др проблеми,поливах набързо и май теърде често е било,а и новата лампа,може да им е била стрес....После добавих силен обдухващ и те веднага живнаха.Като цяло зафоеолително ще завършат....Сега ще ги оголя от последни листа всички,които скоро ще режа.Иначе са мазни та мазни,според мен с тая лампа и се позакръглиха,но да не ги бях прецаквала щеше да се види по-ясно.Лилавеещите вифове за повечето Апалачиан къш,май две фенота,но може и някое да е Шугар бомб пънч и височките сативести са Лемон Зи,те ще поседят още.Почвам да им гледам трихомите вече.
..Пожелавам ви здраве за Новата година!🙏❤️
Хаха,благодаря ти Гуги,ако го казваш сериозно!И хубава Нова година!Чак не са се нацепили хаха,но има разлика в олътността с другите лампи.Бе хубавки са,биват,даже са доста мазни,няма никой да ги върне хехе За условията знам,че нищо не е както трябва.Ще пробвам едни с малко подобрения и от-до да са си на тая лампа.Пък някога и аз ще съм с палатка!
На снимките без лампата си личи, че са добре изхранени, нищо че не мина целия период на новата лампа. Въпреки по-евтините варианти на лед лампи, които използвам, забелязвам, че когато сорта има потенциал за плътност, лед лампата се справя много добре... при супер лемън хейз, ги направи толкова плътни, че близките до лампите глави трудно се режат, искат хубава ножица, а на гриндер е голяма занимавка. Леко ти завиждам, както и на другите колеги за разнообразито в градинките ви.
А що се отнася до перфектните условия, аз лично не контролирам прекалено, само да му мяза дето се вика и пак съм доволен от резултатите. Все пак когато количеството е залична употреба, разликите в добивите и качеството са си минимални според мен при идеални и близки до иделни условия. Пробвал съм и по двата начина. Чак до мониторинг на VPD не мисля да стигам но пък максималните резултати са важни за някои хора и има резон при по-големи инвестиции. Когато се гледат с любов и усет пак са ОК нещата. И да не забравяме за микроскопа или алтернатива за накрая, че е доста важно да се гледа.

За каква палатка се замисляш? На мен много ми допадат вариантите 2 към 1 - 60 х 120 или още по-добре 70 х 140 / от други прозиводители/ нареждаш 3-4 в един ред 15-20л и всички са ти на първи ред, без задни. Задължителни лст и скорг за максимална реколта и уеднакваване на качеството и по моите разбирания се получава екстра.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 794 times

Ако изполваш хигрометър,значи извършваш VPD мониторинг...няма нищо сложно в тая работа.
Harvester
Градинар
Градинар

Don Marijuan написа: 03 Яну 2026, 22:06 Ако изполваш хигрометър,значи извършваш VPD мониторинг...няма нищо сложно в тая работа.
Само мониторинг не достатъчен все пак... иска си да се коригира влагата надолу или нагоре при промяна, за да се задържи в нужния диапазон. Понякога за известно време влагата ми пада до 30% и овлажнителя в стаята не се справя с прекалено сухия въздух и се опитвам някак да я увелича но не винаги се получава. За това казам, че нямам контрол върху VPD но не се оплаквам :). А сложното за мен е да си накупя всичко, което само да осигурява перфектния VPD а не, че е сложен контрола.
Поздрави!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Harvester написа: 03 Яну 2026, 14:22
Inna написа: 02 Яну 2026, 16:23
Inna написа: 02 Яну 2026, 11:58 Ей ги моите,скоро ще бера повечето,само едно,две рошави има.Не успях съвсем да покажа ефекта на лампата,защото бях болна и имах и др проблеми,поливах набързо и май теърде често е било,а и новата лампа,може да им е била стрес....После добавих силен обдухващ и те веднага живнаха.Като цяло зафоеолително ще завършат....Сега ще ги оголя от последни листа всички,които скоро ще режа.Иначе са мазни та мазни,според мен с тая лампа и се позакръглиха,но да не ги бях прецаквала щеше да се види по-ясно.Лилавеещите вифове за повечето Апалачиан къш,май две фенота,но може и някое да е Шугар бомб пънч и височките сативести са Лемон Зи,те ще поседят още.Почвам да им гледам трихомите вече.
..Пожелавам ви здраве за Новата година!🙏❤️
Хаха,благодаря ти Гуги,ако го казваш сериозно!И хубава Нова година!Чак не са се нацепили хаха,но има разлика в олътността с другите лампи.Бе хубавки са,биват,даже са доста мазни,няма никой да ги върне хехе За условията знам,че нищо не е както трябва.Ще пробвам едни с малко подобрения и от-до да са си на тая лампа.Пък някога и аз ще съм с палатка!
На снимките без лампата си личи, че са добре изхранени, нищо че не мина целия период на новата лампа. Въпреки по-евтините варианти на лед лампи, които използвам, забелязвам, че когато сорта има потенциал за плътност, лед лампата се справя много добре... при супер лемън хейз, ги направи толкова плътни, че близките до лампите глави трудно се режат, искат хубава ножица, а на гриндер е голяма занимавка. Леко ти завиждам, както и на другите колеги за разнообразито в градинките ви.
А що се отнася до перфектните условия, аз лично не контролирам прекалено, само да му мяза дето се вика и пак съм доволен от резултатите. Все пак когато количеството е залична употреба, разликите в добивите и качеството са си минимални според мен при идеални и близки до иделни условия. Пробвал съм и по двата начина. Чак до мониторинг на VPD не мисля да стигам но пък максималните резултати са важни за някои хора и има резон при по-големи инвестиции. Когато се гледат с любов и усет пак са ОК нещата. И да не забравяме за микроскопа или алтернатива за накрая, че е доста важно да се гледа.

За каква палатка се замисляш? На мен много ми допадат вариантите 2 към 1 - 60 х 120 или още по-добре 70 х 140 / от други прозиводители/ нареждаш 3-4 в един ред 15-20л и всички са ти на първи ред, без задни. Задължителни лст и скорг за максимална реколта и уеднакваване на качеството и по моите разбирания се получава екстра.
Аз гледам по чувство(по женски хаха)и тези цветя като цяло са ми добре познати,но поглеждам нали температура,влага,а и горе долу на око мога да преценя дали са им добре условията....Винаги мога да струпам едно гроуче някъде набързо с една дума и много си обичам,дори се зарибих изобщо на градинарство от това.😄Иначе за по-сериозно бих имала една растежна палатка към метър на метър нещо с подходяща лампа(тази примерно пише до метър че бива)и една по-голяма цъфтежна,може като описаните от теб,пак с подходяща лампа/лампи.То аз разполагам с една 2 на 1 ли е,не съм я разпъвала,но нямам нищо за нея,само самата палатка....Останаха ми двете лампички старите по 150,те за растеж могат да ми изкарат доста добре.....Но вероятно първо ще е само палатка до метър,в която ще сложа тази сегашна,нова лампа и от там ще видя.Иначе искам да въртя СоГ-ове и реколтички нон стоп,от растежната в цъфтежната и да мога да експериментирам.😄Имам много места иначе,но обстоятелствата не ми позволяват засега там да гледам.
Harvester
Градинар
Градинар

Mr Green написа: 03 Яну 2026, 14:07 Нали няма значение cbd ли е thc ли е то си е един и същ принципа на работа
Да, принципа е идентичен разбира се.
Вземи 2-3 палатки по 3 на 3 метра, всеки търговец ще те консултира за оборудванетоза този размер, като в твоя случай можеш да пропуснеш само филтрите, ако миризмите не са проблем. Основния им проблем все пак идва от нелегалност а не че са гадни :). При лицензирана дейност, филтрите не би трябвало да са задължителни.
Гледай да не ти пробутват отделни лампи за вегетация, понеже съвременния лед си кара "От До" целия процес. Като направиш добивите си прецени дали да добавяш отделни сетъпи. Ако искаш, можеш да оборудваш цели помещения, но в този случай ще имаш доста повече работа по подготовката на сетъпа. Препоръчвам ти текстилни саксии но това си зависи от избрания метод и субстрат за отглеждане.

Вече ако имаш нещо по-конкретно, питай.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Здравейте, колеги,

Реших да направя ъпдейт тук и за последната седмица, вместо да пиша в новата тема за 2026-та година.
При мен момичетата вече са на финала – трихомите са почти изцяло cloudy, което ясно показва, че процесът е към края.

Кратка информация:

Режим 12/12 от 1-ви ноември
Първите ~10 дни не ги броя към реалния цъфтеж
(така процедирам винаги, макар да знам, че всеки има различен подход). След като извадя тези дни, в момента растенията са на около 9.5 седмици цъфтеж. Като цяло съм много доволен от това как изглеждат. Този път направиха много плътни и компактни глави. Пъпките са твърдички и добре оформени, ароматът е сериозен и добре изразен

В 8-ма седмица бях махнал едно връхче за проба от Sapphire OG и останах много приятно изненадан , както от аромата, така и от силата.
По-нататък, след като ги прибера и претегля, ще споделя и крайния резултат.
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Уу,баси яките!🤩Честито!Ако искате после да я заключим?
.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Хайде аз ще завърша с рязане на едно,две цветенца.Но оставих да има и по-изчакани от същите.Могат да поседят още,но просто вече искам да пуша,а и много по-добре няма да станат.Мнооого са грозни,въобще не са никак мазни,ужас,едвам ще ги вейпна толкова непрофесионални,но ще се прежаля някак!🤣🤦‍♀️А това е някакъв домат,който беше компаньон на едното и ще го осравя,ще го оправя после в самостоятелна саксия да го видя,не знам откъде се взе.
Прикачени файлове
20260108_175955.jpg
20260108_175305.jpg
20260108_175232.jpg
20260108_174058.jpg
20260108_174001.jpg
20260108_173814.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”