Превързах го, то зе че вирна пак глава нагоре
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Grow Newbie
-
Талибана
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 32 times
Един ъпдейт след почивката .. Бях ги оставил 4 дни сами като ги полях същия ден когато тръгвах с по 2 литра вода и тор за цъфтеж.. Наляли са се доста едното ще стане май първо, това което бях скептичен за него .. то май винаги тва което го отписваш става най хубаво ... Имам проблем с едно от тях яко са пожълтели листата, незнам изгаряне от тор ли е или от лампата .. Това другото което мисля че ще стане първо(отзад отдясно) също има жълтеене но не чак така .. Нищо няма да им правя продължавам както до момента като 10тина дни преди да ги режа ще ги поливам само с вода 2 поливки 3 ... поръчал съм микроскоп но незнам кога ще дойде направих една две снимки с тела, може ли да кажете горе долу колко му трябва още на това което съм снимал като имате впредвид че снимките са от преди 4 дни ... И като ги режа става ли да ги окача на тъмно в палатката без индиректна струя въздух ами по ниско да насоча вентилатора колкото да върти въздуха ..? И горе долу каква влажност и температурата да поддържам и колко дни да ги суша смисъл как да разбера, някъде бях чел че като опитам да огъна клонче трябва да се отчупи а не да се огъне и тогава били добре ?
- Прикачени файлове
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
То е препълнило сигурно саксията и още ще пожълтее вероятно,но нищо,ще стане пак добре.Може нещо ако имаш микроелементи,нещо разнообразно да му сипеш....Екстра са иначе.Обаче имат няколко седмици,много има да дебелеят.Може след две пак да ги видим и да преценим горе долу.....Ако нещо се гънат клоните от тежест ги подпри,вържи,така като се укрепят и още по-добре надебеляват.
-
Талибана
- Градинар

Добре следвам инструкциите ти ! А да продължа ли с торенето ? Последния път полях чиста вода като преди това само тор.Inna написа: ↑22 Сеп 2025, 16:18 То е препълнило сигурно саксията и още ще пожълтее вероятно,но нищо,ще стане пак добре.Може нещо ако имаш микроелементи,нещо разнообразно да му сипеш....Екстра са иначе.Обаче имат няколко седмици,много има да дебелеят.Може след две пак да ги видим и да преценим горе долу.....Ако нещо се гънат клоните от тежест ги подпри,вържи,така като се укрепят и още по-добре надебеляват.
-
Inna
- Marijuana Mom

Според мен да,продължи още с торенето,защото сега е точно дебелеенето.Може да вземеш някакви витаминки,нещо допълнително,което го нямаш в твоите торове....И накрая,както беше написал,може само на вода два,три пъти,може някоя поливка като промивка да направиш от последните.Но ти не си преторявал,така че няма да има нужда много да ги "миеш"....Талибана написа: ↑23 Сеп 2025, 16:10Добре следвам инструкциите ти ! А да продължа ли с торенето ? Последния път полях чиста вода като преди това само тор.Inna написа: ↑22 Сеп 2025, 16:18 То е препълнило сигурно саксията и още ще пожълтее вероятно,но нищо,ще стане пак добре.Може нещо ако имаш микроелементи,нещо разнообразно да му сипеш....Екстра са иначе.Обаче имат няколко седмици,много има да дебелеят.Може след две пак да ги видим и да преценим горе долу.....Ако нещо се гънат клоните от тежест ги подпри,вържи,така като се укрепят и още по-добре надебеляват.
-
Талибана
- Градинар

Добро утро
мадамите са вече 20тина часа на тъмно днес смятам да ги коля, най вероятно искат още зреене но аз не гоня много силен ефект така че реших днес да ги режа .. въпроса ми е относно тримването.. Кое е по удачно докато са още свежи да ги оформя или като изсъхнат ? После ще кача снимков материал 
-
Inna
- Marijuana Mom

Предполагам,че прибързваш с рязането.Защо не ги снимаш преди това?Защото накрая надуват още много.Иначе може да им махнеш всичките големи листа и да ги оставиш така да повисят.
.png)