Ами аз изгърмях преди 7-8 год., повярвай ми, не е забавно. Вярно, не чрез семената, по друг начин. А иначе не искам да плаша никой, всеки сам си решава. Може би съм вече малко по-предпазлив, отколкото е нужно. Но дори само да ти цъфнат на адреса за проверка, за един нормален човек, ще означава скъсяване на живота с няколко год.Spiral написа: ↑06 Май 2025, 18:36Ако беше така да бяхме изгърмяли всички отдавна, повечето се занимаваме от над 10-15 години с това. По-скоро може да избягвате да поръчвате от сайтове, които пращат от Холандия, тези пратки се преглеждат по-обстойно. Така или иначе повечето главни банки не пращат от Холандия вече, така че споко. За по- сигурно поръчвайте на друг адрес, не там където гледате.bg_noname написа: ↑06 Май 2025, 16:24 Нормално е, знаят добре, че има проблеми с митниците по нашите ширини и избягват разправии с недоставена или повредена стока. Лично аз поръчвам само от Royal Queen Seeds, но на адрес в чужбина. Не препоръчвам на никой да рискува с директни доставки в БГ. Сигурен съм, че изискват от куриерите списъци с получатели от определени адреси. Не е шега работа, не подценявайте полицейската държава в която живеем.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Мнения - Сайтове за семена
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2311 times
Повярвай ми знам и на мен са ми идвали на адреса, но както каза не чрез семената, а друго, така че стига да може да ползвате друг адрес е достатъчно безопасно да си поръчате. Разминах се тогава, но си прав за скъсяването на животаbg_noname написа: ↑06 Май 2025, 20:05Ами аз изгърмях преди 7-8 год., повярвай ми, не е забавно. Вярно, не чрез семената, по друг начин. А иначе не искам да плаша никой, всеки сам си решава. Може би съм вече малко по-предпазлив, отколкото е нужно. Но дори само да ти цъфнат на адреса за проверка, за един нормален човек, ще означава скъсяване на живота с няколко год.Spiral написа: ↑06 Май 2025, 18:36Ако беше така да бяхме изгърмяли всички отдавна, повечето се занимаваме от над 10-15 години с това. По-скоро може да избягвате да поръчвате от сайтове, които пращат от Холандия, тези пратки се преглеждат по-обстойно. Така или иначе повечето главни банки не пращат от Холандия вече, така че споко. За по- сигурно поръчвайте на друг адрес, не там където гледате.bg_noname написа: ↑06 Май 2025, 16:24 Нормално е, знаят добре, че има проблеми с митниците по нашите ширини и избягват разправии с недоставена или повредена стока. Лично аз поръчвам само от Royal Queen Seeds, но на адрес в чужбина. Не препоръчвам на никой да рискува с директни доставки в БГ. Сигурен съм, че изискват от куриерите списъци с получатели от определени адреси. Не е шега работа, не подценявайте полицейската държава в която живеем.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Полицаи ли бе!? По какъв повод ако не е тайна с оглед на това да се предпазим?Spiral написа: ↑06 Май 2025, 22:07Повярвай ми знам и на мен са ми идвали на адреса, но както каза не чрез семената, а друго, така че стига да може да ползвате друг адрес е достатъчно безопасно да си поръчате. Разминах се тогава, но си прав за скъсяването на животаbg_noname написа: ↑06 Май 2025, 20:05Ами аз изгърмях преди 7-8 год., повярвай ми, не е забавно. Вярно, не чрез семената, по друг начин. А иначе не искам да плаша никой, всеки сам си решава. Може би съм вече малко по-предпазлив, отколкото е нужно. Но дори само да ти цъфнат на адреса за проверка, за един нормален човек, ще означава скъсяване на живота с няколко год.Spiral написа: ↑06 Май 2025, 18:36
Ако беше така да бяхме изгърмяли всички отдавна, повечето се занимаваме от над 10-15 години с това. По-скоро може да избягвате да поръчвате от сайтове, които пращат от Холандия, тези пратки се преглеждат по-обстойно. Така или иначе повечето главни банки не пращат от Холандия вече, така че споко. За по- сигурно поръчвайте на друг адрес, не там където гледате..
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Полицаи, да. Повода - бях глупав тогава и разчитах на късмета, а това е грешка. Заради няколко тревички в изоставен двор на село, където не съм виждал жив човек наоколо. Представи си оня микробус "Криминалистична лаборатория" - паркиран пред вас, до него още няколко патрулки. Десетина полицаи шетат из къщата, всички съседи поглеждат и си шушукат нещо. Размина ми се сравнително леко, но на косъм. Две години се проточи - не знаеш къде си и какво те чака. Та от тогава - малко параноик съм станалPeggy Zina написа: ↑06 Май 2025, 22:50Полицаи ли бе!? По какъв повод ако не е тайна с оглед на това да се предпазим?Spiral написа: ↑06 Май 2025, 22:07Повярвай ми знам и на мен са ми идвали на адреса, но както каза не чрез семената, а друго, така че стига да може да ползвате друг адрес е достатъчно безопасно да си поръчате. Разминах се тогава, но си прав за скъсяването на животаbg_noname написа: ↑06 Май 2025, 20:05
Ами аз изгърмях преди 7-8 год., повярвай ми, не е забавно. Вярно, не чрез семената, по друг начин. А иначе не искам да плаша никой, всеки сам си решава. Може би съм вече малко по-предпазлив, отколкото е нужно. Но дори само да ти цъфнат на адреса за проверка, за един нормален човек, ще означава скъсяване на живота с няколко год..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И на мен приятел ми разправяше какъв стрес е преживял!Микробуси,пожарни чак дошли на мястото да осветяват с прижектори,патрулки!,още малко и въртолети ще почнат да кръжат!!!Сякаш Пабло Ескобар хващат,яко театро и какъв ресурс влагат в тази велика "акция",хора,бензини,превозни средства ,всичко от нашите пари! Ние работим,за да плащаме за тези репресии!И човека от тогава се е поболял,каза че просто не е бил на себе си,то целта им явно е да те докарат до краен стрес при залавянето.....bg_noname написа: ↑07 Май 2025, 17:12Полицаи, да. Повода - бях глупав тогава и разчитах на късмета, а това е грешка. Заради няколко тревички в изоставен двор на село, където не съм виждал жив човек наоколо. Представи си оня микробус "Криминалистична лаборатория" - паркиран пред вас, до него още няколко патрулки. Десетина полицаи шетат из къщата, всички съседи поглеждат и си шушукат нещо. Размина ми се сравнително леко, но на косъм. Две години се проточи - не знаеш къде си и какво те чака. Та от тогава - малко параноик съм станалPeggy Zina написа: ↑06 Май 2025, 22:50Полицаи ли бе!? По какъв повод ако не е тайна с оглед на това да се предпазим?![]()
Здравейте,
Искам да поръчам трюфели от https://www.magic-mushrooms-shop.com
Някой може ли да даде мнение колко е безопасно?
Искам да поръчам трюфели от https://www.magic-mushrooms-shop.com
Някой може ли да даде мнение колко е безопасно?
[/quote]
И на мен приятел ми разправяше какъв стрес е преживял!Микробуси,пожарни чак дошли на мястото да осветяват с прижектори,патрулки!,още малко и въртолети ще почнат да кръжат!!!Сякаш Пабло Ескобар хващат,яко театро и какъв ресурс влагат в тази велика "акция",хора,бензини,превозни средства ,всичко от нашите пари! Ние работим,за да плащаме за тези репресии!И човека от тогава се е поболял,каза че просто не е бил на себе си,то целта им явно е да те докарат до краен стрес при залавянето.....
[/quote]
Тя историята беше нещо като черен хумор, ако не беше толкова зловеща, щеше да е много смешна. Но да, който не е наясно, нека си има представа, какво означава да си има работа с българска полиция.
И на мен приятел ми разправяше какъв стрес е преживял!Микробуси,пожарни чак дошли на мястото да осветяват с прижектори,патрулки!,още малко и въртолети ще почнат да кръжат!!!Сякаш Пабло Ескобар хващат,яко театро и какъв ресурс влагат в тази велика "акция",хора,бензини,превозни средства ,всичко от нашите пари! Ние работим,за да плащаме за тези репресии!И човека от тогава се е поболял,каза че просто не е бил на себе си,то целта им явно е да те докарат до краен стрес при залавянето.....
[/quote]
Тя историята беше нещо като черен хумор, ако не беше толкова зловеща, щеше да е много смешна. Но да, който не е наясно, нека си има представа, какво означава да си има работа с българска полиция.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Ми такива са всички хрантутници на държавна хранилка - евтини на брашното, скъпи на триците, на Домусчиев да му направиха нещо за кораба му с бяло, че не помня.. . Ама гонят хлапетии с по цигарка марихуана и 2-3 стръка коноп. Тука в моя квартал масово се разбиват коли, крадт се гуми, катализатори, даже цели коли, полицаите разбира се за такива случаи никакви няма, но по същото време на нощта в което стават тези престъпления, те са заети да пишат глобички за паркиране. Примери мои и чужди за тяхното безхаберие мога да разказвам цял ден, но тук не е целта това на форума. Откъм поръчки на семена това, което може да направите е да поръчвате и плащате през 3то лице доверено такова, вие решавате кой ви е такъв, най добре някой който въобще не гледа и не пуши...Inna написа: ↑13 Май 2025, 11:13И на мен приятел ми разправяше какъв стрес е преживял!Микробуси,пожарни чак дошли на мястото да осветяват с прижектори,патрулки!,още малко и въртолети ще почнат да кръжат!!!Сякаш Пабло Ескобар хващат,яко театро и какъв ресурс влагат в тази велика "акция",хора,бензини,превозни средства ,всичко от нашите пари! Ние работим,за да плащаме за тези репресии!И човека от тогава се е поболял,каза че просто не е бил на себе си,то целта им явно е да те докарат до краен стрес при залавянето.....bg_noname написа: ↑07 Май 2025, 17:12Полицаи, да. Повода - бях глупав тогава и разчитах на късмета, а това е грешка. Заради няколко тревички в изоставен двор на село, където не съм виждал жив човек наоколо. Представи си оня микробус "Криминалистична лаборатория" - паркиран пред вас, до него още няколко патрулки. Десетина полицаи шетат из къщата, всички съседи поглеждат и си шушукат нещо. Размина ми се сравнително леко, но на косъм. Две години се проточи - не знаеш къде си и какво те чака. Та от тогава - малко параноик съм станалPeggy Zina написа: ↑06 Май 2025, 22:50
Полицаи ли бе!? По какъв повод ако не е тайна с оглед на това да се предпазим?![]()
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 803 times
Villabafo seed gang имат сорт,който изглежда като мечтата на аутдор градинаря - SGC Dulce Triploid.Фърлете ено очо,наистина е много интересно,on King David !
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не го виждам къде е това съобщение,може би е махнато вече.Но ще помоля да не ги цитирате,а да докладвате поста,за да можем да ги премахваме,защото ги пропускаме понякога.Сега ще ви изтрия на Харвестър и Мравката постовете,за което се извинявам!Че да не го преекспонираме.И забраняваме подобни оферти,предупреждаваме и хората да не се хващат на ракива!
.png)