Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Мнения - Сайтове за семена

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

mravkatrevoman написа: 03 Дек 2024, 22:56 Мнения за барнис фарм?
Няколко поръчки съм правил през сийдсман . Някой китки много добре ,други обратното . Последния път на 2 от един сорт целите станаха фокс тейлс . Shishkabery-Не бих повторил.
Gorilla zkittlez -50/50
Ice cream cake - беше ок ,но точно там стана фала с лисичите опашки.( 2 от 5)
Dos si dos 33 - бих повторил
blue gelato 41 - скоро ще дам отговор живот и здраве.
на роял кралицата Royal skywalker ми хареса ,но иска по дълго време поне при моите условия 10-11+
И при мен така, взимала съм някои хубави от тях, но веднъж Ванила къш едната семка(от три скъпи фем) беше пълна пръчка?!И не съм объркала семките, държа си ги в оругиналните опаковки докато не свършат. Това е непростимо за брийдър, да чакаш няколко месеца и да установиш, че гледаш пълен боклук! Извинявай, ама моите семки, които аз съм си миксирала бяха нива над техните, дето имат цялото оборудване, място и гени на света. 🤣🤦Затова не ги ползвам вече, иначе имаха и хубави, но не са топ, нищо, че са стара банка. Да се потретя и почетвъетя пробвай Дъч пешън, те нямат грешка до тук поне което съм опитала и си отговарят на описанията. Вземи някой техен стар, стабилен вид, Мазар и тн и няма да сбъркаш. Новите им също съм пробвала и пак са трошачки, но по-измешани.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 769 times
Been thanked: 448 times

[/quote]И при мен така, взимала съм някои хубави от тях, но веднъж Ванила къш едната семка(от три скъпи фем) беше пълна пръчка?!И не съм объркала семките, държа си ги в оругиналните опаковки докато не свършат. Това е непростимо за брийдър, да чакаш няколко месеца и да установиш, че гледаш пълен боклук! Извинявай, ама моите семки, които аз съм си миксирала бяха нива над техните, дето имат цялото оборудване, място и гени на света. 🤣🤦Затова не ги ползвам вече, иначе имаха и хубави, но не са топ, нищо, че са стара банка. Да се потретя и почетвъетя пробвай Дъч пешън, те нямат грешка до тук поне което съм опитала и си отговарят на описанията. Вземи някой техен стар, стабилен вид, Мазар и тн и няма да сбъркаш. Новите им също съм пробвала и пак са трошачки, но по-измешани.
[/quote]
Аз съм си новобранка с моите 5-10 гроу-а и винаги съм го отдавал на свои грешки ама четох на няколко места за тях. Много ти благодаря Инче следващия път ще ги пробвам доста пъти съм заглеждал логото . Реално всеки път при мен има по 1 или макс 2 растения които коренно се различават от останалите 10-15. Винаги има по 1 бияч и няколко запъртъка . Ама последния гроу имаше повече запъртък . Сега съм заложил пак gorilla zkittlez , blue gelato 41 и dos si dos 33 на барнито и това ще ми е последната поръчка от тях . Мазар-а мисля ,че беше в тоя skywalker na royal-a дето споменах по-горе . Аз харесвам терпените ,които са със сладък или земен вкус . И естествено качеството преди количеството искам да хващат повече даже последните пъти ме е мързяло да тегля кво съм изкарал особено ако е с лошо качество.Поне стана добър бъбъл хаш .Ще се радвам да споделите още 1-2 сорта да си набележа за следващия гроу
imgonline-com-ua-dexifNGdmsJAWq2MX.jpg
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 769 times
Been thanked: 448 times

Spiral написа: 02 Дек 2024, 15:15 Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.
Сийдсмън-а имат винаги хубави подаръци , но има моменти, в които е грях да не се купува .Преди 2 месеца имаше промоции от доста брийдъри като бяха намалени на 50% пакетите и отделно бяха увеличени подаръца .
На снимката съм платил само първите 3 продукта всичко надолу са подаръци .
Реално за 99 евро взех 32 семки.
Untitled.png
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Spiral написа: 02 Дек 2024, 17:24
Peggy Zina написа: 02 Дек 2024, 15:44
Spiral написа: 02 Дек 2024, 15:15 Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.
Блазе ти, моята е мръднала по трасето но още си я чакам. Я кажи какви са бонус семките да се разочаровам от сега. 🙃
5 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има :lol:
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти :D.
При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2311 times

Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 16:33
Spiral написа: 02 Дек 2024, 17:24
Peggy Zina написа: 02 Дек 2024, 15:44
Блазе ти, моята е мръднала по трасето но още си я чакам. Я кажи какви са бонус семките да се разочаровам от сега. 🙃
5 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има :lol:
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти :D.
При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?
Каквото няма да ползваш сега всичкото го слагай в хладилник. Тъпо е бонусите че не са в оригинални опаковки, но пак става да ги запечаташ в някой по-корав джъмпър и да са в пълна тъмнина, отделно в някаква кутиика примерно. Ако са добре опаковани няма да се овлажнят. Иначе за автотата всички са много предубедени към тях, мятай ги първия ми гроу беше с автота и стана брутален по 70-80 на китка изкарах и то 12 на 12 светлина, пресяти и топирани 😁. По нататък ще пусна и аз някой автомат. То си проличава кога влизат в цъфтеж и така знаеш кога да сменяш храната.
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

На вниманието на членовете в ЧУЖБИНА , фирмата не доставя до България! Замнезия и п.Плагрон организират , състезание, в което раздават безплатни семена и торове на участниците, отделно още награди като спечелите - който има мераци да участва , може да кандидатства за безплатните неща до края на Декември, трябва ви САМО регистрация в GROW DIARIES, ще се радвам някой наш да спечели, то не пречи да си водите и тука дневника :) .

https://growdiaries.com/giveaways/Etern ... w-Cup-2025

Eternity Grow Cup 2025

t’s time, legend. Time to rise up, shine, and claim the eternal glory that’s waiting for you just around the corner. And when we say eternal glory, we mean:

A golden trophy to put in your growroom. Or bedroom. Front yard, maybe? Your call.
A feature on our Instagram hall of fame, including pictures of your grow and of you (optional) and a short interview about your passion.

That's just the eternal glory part though. Here's what else our top three growers will win:

1st place:

A custom golden trophy.
HOMEbox Ambient Q60+.
SANlight EVO Set 60x60.
Plagron nutrient pack: 10L base nutrients, 4L Power Roots or Hydro Roots, 1L Power Buds & 3x1L additive of choice.
Zamnesia cannabis mystery pack deluxe, TRIBE level 5 upgrade (Legendary Eagle) & 3.000 TRIBE gift points.

2nd place:

A custom silver trophy.
Homebox Ambient R80S.
3 x SANlight FLEX II 15 (including cabling of Wall Plug Driver 60W & 2x 2-Way-Splitter).
Plagron nutrient pack: 5L base nutrients, 1L Power Buds & 2x1L additive of choice.
Plagron germination pack: 1L Start Up, 2x 10ml Seedbooster Plus & 25L Seeding & Cutting Soil.
Zamnesia cannabis mystery bag classic, TRIBE level 5 upgrade (Legendary Eagle) & 2.000 TRIBE gift points.

3rd place:
A custom bronze trophy.
HOMEbox Ambient Q40.
SANlight STIXX 50.
Plagron nutrient pack: 5L base nutrients, 1L Power Buds & 1L additive of choice.
Zamnesia cannabis mystery bag, TRIBE level 5 upgrade (Legendary Eagle) & 1.000 TRIBE gift points.
Epic, right? So don't wait up, join the first annual Eternity Grow Cup and earn your seat at the legend’s table!
About the Eternity Grow Cup
Plagron and Zamnesia have teamed up because we want to know who the true legends are. And so do you, right? That’s why this contest was created for growers, and why it will be judged by growers. So if you’re a master of your craft, show us! Here’s how you do it:

Claim your free contest pack right now.
Combine your skills and the contest pack to get the most epic buds.
Eternal glory!

Anyway, let’s start at the first bullet. A free contest pack. No hidden charges, just grab yours right now over at Zamnesia. Better be quick though, because supplies are limited! Here’s what you’ll get for exactly zero bucks:

5x Zamnesia Runtz seeds
1x Plagron Green Sensation (250 ml)
3x Plant tags
1x Exclusive 2025 Eternity Cup wristband

The rest is up to you! Winners will be announced in May 2025. All the other details can be found on the left.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
aktinidiq

Здравейте, може би не съм на точната тема, но отново става дума и за семена в този сайт. Интересува ме дали някой е закупувал успещно и ако да, дали сте имали някакви проблеми след това? Притеснява ме да не го видят и спрат, следователно и да ме разпитват след това, понеже даваш лични имена и адрес. Смятам да закупя салвия, мимоза хостилис и няколко семена йопо, сайта е https://www.magic-mushrooms-shop.com
Imthelight
Нов Градинар
Нов Градинар

Здравейте, някой знае ли защо не ми дава да поръчвам до България от seedsman.
bg_noname
Нов Градинар
Нов Градинар

Нормално е, знаят добре, че има проблеми с митниците по нашите ширини и избягват разправии с недоставена или повредена стока. Лично аз поръчвам само от Royal Queen Seeds, но на адрес в чужбина. Не препоръчвам на никой да рискува с директни доставки в БГ. Сигурен съм, че изискват от куриерите списъци с получатели от определени адреси. Не е шега работа, не подценявайте полицейската държава в която живеем.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2311 times

bg_noname написа: 06 Май 2025, 16:24 Нормално е, знаят добре, че има проблеми с митниците по нашите ширини и избягват разправии с недоставена или повредена стока. Лично аз поръчвам само от Royal Queen Seeds, но на адрес в чужбина. Не препоръчвам на никой да рискува с директни доставки в БГ. Сигурен съм, че изискват от куриерите списъци с получатели от определени адреси. Не е шега работа, не подценявайте полицейската държава в която живеем.
Ако беше така да бяхме изгърмяли всички отдавна, повечето се занимаваме от над 10-15 години с това. По-скоро може да избягвате да поръчвате от сайтове, които пращат от Холандия, тези пратки се преглеждат по-обстойно. Така или иначе повечето главни банки не пращат от Холандия вече, така че споко. За по- сигурно поръчвайте на друг адрес, не там където гледате.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”