Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Peggy Zina написа: 20 Мар 2025, 18:35 Сега малко по малко взех да хвърлям око към аутдора, макар че има мегдан, но се подготвям. Понежа тази година бюджета е малко кът кое бихте ме посъветвали да си взема в разфасовка един чувал - Complete organics или Бат гуано на калонг да си взема - първото много ми го хвалят че с едно приложение през вегетацията и после още едно през цъфтежа само с него ставали чудеса гледам , гуаното на прах е по силно от комплийта, като цяло какви са предимствата на едното и на другото и кое е по добро , не че не ползвам бат гуано от години.... Друго миналата година имах ядове баш накрая бъд рот , с какво биологично ефективно да си купя и да пръскам , че да нямам никакви ядове с тия състояния? Иначе нийма си го ползвам по стандарт, ама миналата година не помогна срещу бъдрота....
Bad Guano е само лайна от прилепи, докато в комплийта освен Прилепите, има пепел от палма, водорасли, пшеничен глутен, какаови черупки, гроздови семки и естествен фосфат. А това че слагало два пъти също не е вярно доста повече. За 4-те дупки последната година 22 кг. най голямата им опаковка.
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Peggy Zina написа: 20 Мар 2025, 18:35 Сега малко по малко взех да хвърлям око към аутдора, макар че има мегдан, но се подготвям. Понежа тази година бюджета е малко кът кое бихте ме посъветвали да си взема в разфасовка един чувал - Complete organics или Бат гуано на калонг да си взема - първото много ми го хвалят че с едно приложение през вегетацията и после още едно през цъфтежа само с него ставали чудеса гледам , гуаното на прах е по силно от комплийта, като цяло какви са предимствата на едното и на другото и кое е по добро , не че не ползвам бат гуано от години.... Друго миналата година имах ядове баш накрая бъд рот , с какво биологично ефективно да си купя и да пръскам , че да нямам никакви ядове с тия състояния? Иначе нийма си го ползвам по стандарт, ама миналата година не помогна срещу бъдрота....
Щом ти е ограничен бюджета , си намери хубава оборска тор или вземи пилешка тор на гранули купешка много добре работят и двете и като добавиш и ЧКЧ става супер ,можеш и да си накиснеш в един бидон пилешка и става много добър тор за вегетацията и копривата е добра за вегетация също накисната . А за цъфтежа можеш да направиш няколко топдресинга гуано + водорасли стават добри кратуни, но като цяло тия добавки в гроушопа са на цената на златото просто за аутдор си трябват количиства и не е хич рентабилно. Аутдор може да се направи и без пари буквално по-важното е да можеш да осигуриш достатъчно вода.
И не на последно място гуаното е фунгицид и убива както добрите така и лошите гъби в почвата , а от добрите имаш нужда за това доста хора го избягват.
А мухъла си зависи от колко добре ти се проветрява градината и от сорта може и от гъсеници да стане.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

До къде я докарахте с аутдорите ,че дойде време
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

Здравейте здравейте :) имам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Качвайте ъпдейти на аутдорите,че стана време ,аутдора е приключението и истината 😂
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Godzila написа: 01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейте :) имам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.
Godzila
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 02 Апр 2025, 10:27
Godzila написа: 01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейте :) имам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.
не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Godzila написа: 02 Апр 2025, 10:59
не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.
Много се съмнявам да си поръчал лампа по силна от слънцето :stone: Казвам ти 16 часа минимум, 12 няма да стане и ще ги объркаш. Ще цъфнат вътре и на вън ще се върнат във вегетация. Остави тези неща с луната, нямаш време.
Godzila
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 02 Апр 2025, 11:05

Много се съмнявам да си поръчал лампа по силна от слънцето :stone: Казвам ти 16 часа минимум, 12 няма да стане и ще ги объркаш. Ще цъфнат вътре и на вън ще се върнат във вегетация. Остави тези неща с луната, нямаш време.
закъснях,но това е няма как просто . Благодаря ти за съвета .с няколко думи ,ако съм те разбрал правилно ,по -добре да си разчитам само на слънце и да не пускам лапите +слънцето за мин по малко от 16 часа . Аз се надявах да ги пускам когато е мрачно и има облаци за по няколко часа,да помагат но по-добре да не рискувам :passg:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Godzila написа: 02 Апр 2025, 11:32
Vetrushka написа: 02 Апр 2025, 11:05

закъснях,но това е няма как просто . Благодаря ти за съвета .с няколко думи ,ако съм те разбрал правилно ,по -добре да си разчитам само на слънце и да не пускам лапите +слънцето за мин по малко от 16 часа . Аз се надявах да ги пускам когато е мрачно и има облаци за по няколко часа,да помагат но по-добре да не рискувам :passg:
Пускай си ги само на лампата или комбинирано, 16 часа слънце няма в момента. Продължителност на деня сега е 12:52 часа.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”