Bad Guano е само лайна от прилепи, докато в комплийта освен Прилепите, има пепел от палма, водорасли, пшеничен глутен, какаови черупки, гроздови семки и естествен фосфат. А това че слагало два пъти също не е вярно доста повече. За 4-те дупки последната година 22 кг. най голямата им опаковка.Peggy Zina написа: ↑20 Мар 2025, 18:35 Сега малко по малко взех да хвърлям око към аутдора, макар че има мегдан, но се подготвям. Понежа тази година бюджета е малко кът кое бихте ме посъветвали да си взема в разфасовка един чувал - Complete organics или Бат гуано на калонг да си взема - първото много ми го хвалят че с едно приложение през вегетацията и после още едно през цъфтежа само с него ставали чудеса гледам , гуаното на прах е по силно от комплийта, като цяло какви са предимствата на едното и на другото и кое е по добро , не че не ползвам бат гуано от години.... Друго миналата година имах ядове баш накрая бъд рот , с какво биологично ефективно да си купя и да пръскам , че да нямам никакви ядове с тия състояния? Иначе нийма си го ползвам по стандарт, ама миналата година не помогна срещу бъдрота....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Щом ти е ограничен бюджета , си намери хубава оборска тор или вземи пилешка тор на гранули купешка много добре работят и двете и като добавиш и ЧКЧ става супер ,можеш и да си накиснеш в един бидон пилешка и става много добър тор за вегетацията и копривата е добра за вегетация също накисната . А за цъфтежа можеш да направиш няколко топдресинга гуано + водорасли стават добри кратуни, но като цяло тия добавки в гроушопа са на цената на златото просто за аутдор си трябват количиства и не е хич рентабилно. Аутдор може да се направи и без пари буквално по-важното е да можеш да осигуриш достатъчно вода.Peggy Zina написа: ↑20 Мар 2025, 18:35 Сега малко по малко взех да хвърлям око към аутдора, макар че има мегдан, но се подготвям. Понежа тази година бюджета е малко кът кое бихте ме посъветвали да си взема в разфасовка един чувал - Complete organics или Бат гуано на калонг да си взема - първото много ми го хвалят че с едно приложение през вегетацията и после още едно през цъфтежа само с него ставали чудеса гледам , гуаното на прах е по силно от комплийта, като цяло какви са предимствата на едното и на другото и кое е по добро , не че не ползвам бат гуано от години.... Друго миналата година имах ядове баш накрая бъд рот , с какво биологично ефективно да си купя и да пръскам , че да нямам никакви ядове с тия състояния? Иначе нийма си го ползвам по стандарт, ама миналата година не помогна срещу бъдрота....
И не на последно място гуаното е фунгицид и убива както добрите така и лошите гъби в почвата , а от добрите имаш нужда за това доста хора го избягват.
А мухъла си зависи от колко добре ти се проветрява градината и от сорта може и от гъсеници да стане.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
До къде я докарахте с аутдорите ,че дойде време
-
Godzila
- Градинар

- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 24 times
Здравейте здравейте
имам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Качвайте ъпдейти на аутдорите,че стана време ,аутдора е приключението и истината 
- Vetrushka
- Ветрушка

То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.Godzila написа: ↑01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейтеимам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
-
Godzila
- Градинар

не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.Vetrushka написа: ↑02 Апр 2025, 10:27То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.Godzila написа: ↑01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейтеимам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
- Vetrushka
- Ветрушка

Много се съмнявам да си поръчал лампа по силна от слънцетоGodzila написа: ↑02 Апр 2025, 10:59не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.Vetrushka написа: ↑02 Апр 2025, 10:27То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.Godzila написа: ↑01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейтеимам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
-
Godzila
- Градинар

закъснях,но това е няма как просто . Благодаря ти за съвета .с няколко думи ,ако съм те разбрал правилно ,по -добре да си разчитам само на слънце и да не пускам лапите +слънцето за мин по малко от 16 часа . Аз се надявах да ги пускам когато е мрачно и има облаци за по няколко часа,да помагат но по-добре да не рискувамVetrushka написа: ↑02 Апр 2025, 11:05Много се съмнявам да си поръчал лампа по силна от слънцетоGodzila написа: ↑02 Апр 2025, 10:59не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.Казвам ти 16 часа минимум, 12 няма да стане и ще ги объркаш. Ще цъфнат вътре и на вън ще се върнат във вегетация. Остави тези неща с луната, нямаш време.

- Vetrushka
- Ветрушка

Пускай си ги само на лампата или комбинирано, 16 часа слънце няма в момента. Продължителност на деня сега е 12:52 часа.Godzila написа: ↑02 Апр 2025, 11:32закъснях,но това е няма как просто . Благодаря ти за съвета .с няколко думи ,ако съм те разбрал правилно ,по -добре да си разчитам само на слънце и да не пускам лапите +слънцето за мин по малко от 16 часа . Аз се надявах да ги пускам когато е мрачно и има облаци за по няколко часа,да помагат но по-добре да не рискувамVetrushka написа: ↑02 Апр 2025, 11:05Много се съмнявам да си поръчал лампа по силна от слънцетоGodzila написа: ↑02 Апр 2025, 10:59
не съм го почвал чакам луната на април за да дърпа хубаво обаче. Но много исках да сложа две лампи и да ги пускам в 6 сутринта но вечер трябва да се гаси към 6 щот мн ще свети и се вижда и нз само 12 часа да не ги обърка . Да не дойде лампата по силна от слънцето ддз и аз. Нали не разбирам и се уча и сега за пръв път си правя така експерименти.Казвам ти 16 часа минимум, 12 няма да стане и ще ги объркаш. Ще цъфнат вътре и на вън ще се върнат във вегетация. Остави тези неща с луната, нямаш време.
![]()
.png)