Понеже поръчах събота следобяд вчера им пратих майл и отказах поръчката и днес видях че е анулирана и ще поръчам от Marshydro бокс комплекта който ми предложи Spiral надявам се е по добре.Inna написа: ↑23 Мар 2025, 12:19Бързаш.Autogrower написа: ↑22 Мар 2025, 22:16Нали съм глупавичък и избързвам вече поръчах този гроу бокс. Но това ще ми е първи индор мисля че ще свърши работа да видя как ще се справя и после може за 2-рия да поръчам от марсхидро лед панел поръчах и семена Mimosa x orange punch i bubba kush на Barney's farm какво мислите за сортовете подходящи ли са за начинаещ или да поръчам нови тези да останат за 2-ри гроуНабутват доста стар тип лампи, това свети синьо и червено, кога бяха такива гроу ледовете, ехее.... Но нищо, показвай тук да видим как ще е. Може просто да вземеш по-натам една друга, свястна лампичка за цъфтежа тамън, има време. А тази за растеж ще си става. Иначе другото си е добре....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Autogrower
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Рак на гърдата ,преминала е доста химиотерапии и други процедури пак тежки . Сега има болки на болното място и ръката заради операциите трудно си опъва и използва ръката . Дал съм и да се маже с едно цбд релийф пейн.То съдържа 1500мг ЦБД,камфор,мента,конопено масло,лимонен,витамин Е,пчелен восък, но подчертавам ,че то е само за мазане . Казва че има ефект но е малко скъпо и търся как да сведа разходите до минимум зa да може да се използва без да те заболязва сърцетоInna написа: ↑23 Мар 2025, 12:26Еми прецеждаш и това си го пие или може в някаква салатка да се слага или в нещо, което върви на вкус с това олио... . Хеша може също в олиото от семе да се разтвори и пак така да се пие/маже. Хубаво е ако може да достига директно до до болното място, локално да се маже директно върху приблемната зона+пиенето. Какъв вид рак, ако не е тайна, в смисъл може ли да се намаже или е на завряно място? Както и да е пиенето само по себе си е добре, със дигурност няма да навреди поне. Но за маслото от мента и още повече за камфора аз не съм ги пробвала , нито смесвала други масла с конопените извлеци. То може сигурно, но не съм наясно, не знам и за какво са най- полезни, кои ще допринесат... има масла, които не могат да се пият, да имаш предвид, трябва да са ядливи масла, иначе само за външно. Според мен олиото с хеш/глави само да си бъде, то е фул спектрум и ще знаеш, че даваш само това, ако работи, че именно то работи. Това не са лекарски съвети, да предупредя, само лични проби и мнения! И сменете водата с хубава и храната, доколкото яде. Също ако са я отровили яко с химиотерапии и тн или нарязали с операции, ъова затрудняеа природните лечения. Но все пак.
[/quote]И аз имам един такъв крем, с който си мажа кръста, нно си предпопитам домашните ми неща..Сега си праея с кокос подобно и аз да си имам.Това,което ще направиш ще е стопъти по-яко, с тхц и всичко и с твоето желание да помогнеш! С него може и да се маже, капни му малко мента и кажи, че е билково някво,микс специален. Аз на възрастни така им го обяснявам, защото всички знаем колко са предубедени. А и не е лъжа, билкоео е и е хубаво.
[/quote]
Вчера съм тествал конопеното масло в което смлях 2г пуканки и съвсем съвсем минимално количество бъбъл хаш на кучето . Попринцип да кажа ,че вече е по добре без никакви ходенки по лекари и операцията която искаха да му правят. Крака е подут , но кучето си стъпва и ходи смело.Вчера му дадох няколко капки и отделно му намазах крачето с остатъка който беше по съдчетата и нямаше как да обера така или иначе.Не се е оплакал . Не ми се е видял и нещо да е по сънлив ,макар че той си е придобил някаква резистентност към тхц-то с времето , покрай менвсе пак е на 11 г.Днес ще го пробваме и ние и после ще дам резултат . Като цяло според мен няма да хваща много като това е и целта. Ама ще се чуе. Инче едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ .

- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
и аз да се включа - намерих B52 и шишенце водорасли Гръсти в мазата артисало на едно 4-5 години ще е , но си мирише точно така както 2020та, седяло е на хладно и на тъмно , на оригиналната кутия не пише срок на годност, мога ли да го ползвам?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Аз също имам един буркан от водораслите, мисля да го ползвам в зеленчуковата градина. Няколко години и при мен седи в шкафа на тъмноPeggy Zina написа: ↑29 Мар 2025, 23:18и аз да се включа - намерих B52 и шишенце водорасли Гръсти в мазата артисало на едно 4-5 години ще е , но си мирише точно така както 2020та, седяло е на хладно и на тъмно , на оригиналната кутия не пише срок на годност, мога ли да го ползвам?
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
През 2026 година ще я легализират в България. 
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1505 times
- Been thanked: 1257 times
Здравей! Дай линк да прочетеме повече, ако може.
Тенкс.
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Линка е в мен.
- Peggy Zina
- Градинар

От твоите уста в Божиите уши! Ако я легализират имаш бутилка Йегер от мене
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)