Благодаря за съветите дали може да ми предложиш да сглобя някакъв индор до 1000 лева дори да е за 2-3 цветя на мен ми трябва за пушене че по улиците освен че качеството е леш и цените са ....Vetrushka написа: ↑21 Мар 2025, 16:36Така е, пътувал съм 40 км в посока по 3 пъти в седмицата за едната градина, и по толкова към другата и като тегля чертата цяло лято имам по 1-2 свободни дни в седмицата след работа от 9-10 часов работен ден.Autogrower написа: ↑21 Мар 2025, 12:48Знам гледал съм и аз по този начин проблема е че вече не намирам добро място пълно е с камери ловджиите са си опасни с тези камери и отделно обикалят много по моят край.Vetrushka написа: ↑21 Мар 2025, 10:56
4 дупки по 100 - 150 литра едната, всичко на ръка, 30 минути в едната посока, ако не си натоварен. 12 чувала бяхме пренесли последната година до мястото, разказа ни се играта. Ако беше толкова лесно и ние щяхме да пуснем в парника и да не минаваме през шипки и трънаци. А като дойдат жегите, поливка по 2-3 пъти в седмицата, пак на ръка от реката и хамалски истории. Затова спрях с outdoor-a вътре 1-2 пъти годишно ми е достатъчно за мен.
4.jpg
IMG_20210328_145650.jpg![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Autogrower
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Ехеее, направо ми иде да запея И ловец съм и рибар съмVetrushka написа: ↑21 Мар 2025, 10:56Autogrower написа: ↑21 Мар 2025, 10:29Жалко значи нямам друг вариантако са извън парника съседите ще ги видят а ако са фотопериодни а не автоматици или няма разлика
4 дупки по 100 - 150 литра едната, всичко на ръка, 30 минути в едната посока, ако не си натоварен. 12 чувала бяхме пренесли последната година до мястото, разказа ни се играта. Ако беше толкова лесно и ние щяхме да пуснем в парника и да не минаваме през шипки и трънаци. А като дойдат жегите, поливка по 2-3 пъти в седмицата, пак на ръка от реката и хамалски истории. Затова спрях с outdoor-a вътре 1-2 пъти годишно ми е достатъчно за мен.
4.jpg
IMG_20210328_145650.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Autogrower
- Нов Градинар

Здравейте тъй като не съм много на ти и явно в парник няма да се получи а индор не съм гледал никога и намерих един гроу бокс комплект искам да ви попитам това напълно достатъчно ли е да започна https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Инче,здравей подготвил съм си няколко неща ако може да ми дадеш някой съвета как да подходя. Нещата , с които разполагам са:Inna написа: ↑31 Яну 2025, 09:54 Ами тук ги има рецептите из форума по-подробно, но аз си правя или първо рик симпсън оил и него го разтварям в зехтин/конопено олио от семена(примерно 1/3),или просто накисвам директно ситнеж стрит и трим в зехтина/конопеното олио, пасирам и оставям 24 часа в хладилника, писке прецеждам и с това мажа какво ли не.но гледам животното да му попие, да не го изближе, че ще се надруса.Олиото от конопено семе има и отделни ползи за организма и пак се води против артрит и тн, болки в стави и гръб, така че може би с него да го направиш.Но може и със зехтин или кокос, като кокоса ми е последен избор на мен. И с това съм мазала аз животни, повечето е било за кожни проблеми, лишеи, алергии от бълхи, но с положителност е добро и за кости и тн. Аз си мажех кръста и скоро не ме е болял, та съм го тествала... върху мен.
А иначе си имаше за пиене кучешко и котешко сбд, което може да му се дава отделно. Но аз не съм давала на моите и не знам по колко и как. Значи ти си го мажи от сега, докато се чудиш какво да не седите така. Ако се маже с това и си пие някакви предписани подходящи за случая добавки от доктор аз липно(пак да повторя това са си мои си мнения и разсъждения,рецептите съм ги събирала от много такива в нета) мисля че въобще никакъв артрит няма как да му се получи.
10мг масло от мента
10мг масло от бял камфор
70мг масло от конопени семки
2г хашиш доста светъл ,на прах
имам и материал които е в буркан от 2 седмици след 2седмично провесване на растението , но все още не е напълно cure-нат.
Вчера смесих 30мг конопено масло с натрошени пуканки 2г , пасирах по твои съвет и съм го оставил за 24ч в хладилника после ще го прецеждам както ме посъветва пак ти . Но искам да използвам и другите благинки ,които съм купил за да стане още по-силно (ще се ползва от жена с рак и се питам има ли как РСО да се направи на крем?)Понеже е доста възрастна и ще ми е трудно да и обясня какво и да давам да приема с тия спринцовки всички знаем за какъв ще ме помисли

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Еми прецеждаш и това си го пие или може в някаква салатка да се слага или в нещо, което върви на вкус с това олио... . Хеша може също в олиото от семе да се разтвори и пак така да се пие/маже. Хубаво е ако може да достига директно до до болното място, локално да се маже директно върху приблемната зона+пиенето. Какъв вид рак, ако не е тайна, в смисъл може ли да се намаже или е на завряно място? Както и да е пиенето само по себе си е добре, със дигурност няма да навреди поне. Но за маслото от мента и още повече за камфора аз не съм ги пробвала , нито смесвала други масла с конопените извлеци. То може сигурно, но не съм наясно, не знам и за какво са най- полезни, кои ще допринесат... има масла, които не могат да се пият, да имаш предвид, трябва да са ядливи масла, иначе само за външно. Според мен олиото с хеш/глави само да си бъде, то е фул спектрум и ще знаеш, че даваш само това, ако работи, че именно то работи. Това не са лекарски съвети, да предупредя, само лични проби и мнения! И сменете водата с хубава и храната, доколкото яде. Също ако са я отровили яко с химиотерапии и тн или нарязали с операции, ъова затрудняеа природните лечения. Но все пак.mravkatrevoman написа: ↑22 Мар 2025, 11:30Инче,здравей подготвил съм си няколко неща ако може да ми дадеш някой съвета как да подходя. Нещата , с които разполагам са:Inna написа: ↑31 Яну 2025, 09:54 Ами тук ги има рецептите из форума по-подробно, но аз си правя или първо рик симпсън оил и него го разтварям в зехтин/конопено олио от семена(примерно 1/3),или просто накисвам директно ситнеж стрит и трим в зехтина/конопеното олио, пасирам и оставям 24 часа в хладилника, писке прецеждам и с това мажа какво ли не.но гледам животното да му попие, да не го изближе, че ще се надруса.Олиото от конопено семе има и отделни ползи за организма и пак се води против артрит и тн, болки в стави и гръб, така че може би с него да го направиш.Но може и със зехтин или кокос, като кокоса ми е последен избор на мен. И с това съм мазала аз животни, повечето е било за кожни проблеми, лишеи, алергии от бълхи, но с положителност е добро и за кости и тн. Аз си мажех кръста и скоро не ме е болял, та съм го тествала... върху мен.
А иначе си имаше за пиене кучешко и котешко сбд, което може да му се дава отделно. Но аз не съм давала на моите и не знам по колко и как. Значи ти си го мажи от сега, докато се чудиш какво да не седите така. Ако се маже с това и си пие някакви предписани подходящи за случая добавки от доктор аз липно(пак да повторя това са си мои си мнения и разсъждения,рецептите съм ги събирала от много такива в нета) мисля че въобще никакъв артрит няма как да му се получи.
10мг масло от мента
10мг масло от бял камфор
70мг масло от конопени семки
2г хашиш доста светъл ,на прах
имам и материал които е в буркан от 2 седмици след 2седмично провесване на растението , но все още не е напълно cure-нат.
Вчера смесих 30мг конопено масло с натрошени пуканки 2г , пасирах по твои съвет и съм го оставил за 24ч в хладилника после ще го прецеждам както ме посъветва пак ти . Но искам да използвам и другите благинки ,които съм купил за да стане още по-силно (ще се ползва от жена с рак и се питам има ли как РСО да се направи на крем?)Понеже е доста възрастна и ще ми е трудно да и обясня какво и да давам да приема с тия спринцовки всички знаем за какъв ще ме помисли.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Лампата ми е малко съмнителна, ето този вариант за 100 лева отгоре някъде, е по-добър. Палатката е същия размер.Autogrower написа: ↑22 Мар 2025, 09:28 Здравейте тъй като не съм много на ти и явно в парник няма да се получи а индор не съм гледал никога и намерих един гроу бокс комплект искам да ви попитам това напълно достатъчно ли е да започна https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html
marshydro.eu/products/fc-1500-evo-complete-grow-tent-kits/
Keep on growing 
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
[/quote]
Еми прецеждаш и това си го пие или може в някаква салатка да се слага или в нещо, което върви на вкус с това олио... . Хеша може също в олиото от семе да се разтвори и пак така да се пие/маже. Хубаво е ако може да достига директно до до болното място, локално да се маже директно върху приблемната зона+пиенето. Какъв вид рак, ако не е тайна, в смисъл може ли да се намаже или е на завряно място? Както и да е пиенето само по себе си е добре, със дигурност няма да навреди поне. Но за маслото от мента и още повече за камфора аз не съм ги пробвала , нито смесвала други масла с конопените извлеци. То може сигурно, но не съм наясно, не знам и за какво са най- полезни, кои ще допринесат... има масла, които не могат да се пият, да имаш предвид, трябва да са ядливи масла, иначе само за външно. Според мен олиото с хеш/глави само да си бъде, то е фул спектрум и ще знаеш, че даваш само това, ако работи, че именно то работи. Това не са лекарски съвети, да предупредя, само лични проби и мнения! И сменете водата с хубава и храната, доколкото яде. Също ако са я отровили яко с химиотерапии и тн или нарязали с операции, ъова затрудняеа природните лечения. Но все пак.
[/quote]
Рак на гърдата ,преминала е доста химиотерапии и други процедури пак тежки . Сега има болки на болното място и ръката заради операциите трудно си опъва и използва ръката . Дал съм и да се маже с едно цбд релийф пейн.То съдържа 1500мг ЦБД,камфор,мента,конопено масло,лимонен,витамин Е,пчелен восък, но подчертавам ,че то е само за мазане . Казва че има ефект но е малко скъпо и търся как да сведа разходите до минимум зa да може да се използва без да те заболязва сърцето
.Ще и дам да си слага в салатата от това което съм направил да видим какъв ще е ефекта .Просто жената си е с акъла и ще ме разпитва кое какво е . А пък ако е мазило и го давам и тя не пита много много.Маслата съм ги взел с цел да направя мазило за болки.
Еми прецеждаш и това си го пие или може в някаква салатка да се слага или в нещо, което върви на вкус с това олио... . Хеша може също в олиото от семе да се разтвори и пак така да се пие/маже. Хубаво е ако може да достига директно до до болното място, локално да се маже директно върху приблемната зона+пиенето. Какъв вид рак, ако не е тайна, в смисъл може ли да се намаже или е на завряно място? Както и да е пиенето само по себе си е добре, със дигурност няма да навреди поне. Но за маслото от мента и още повече за камфора аз не съм ги пробвала , нито смесвала други масла с конопените извлеци. То може сигурно, но не съм наясно, не знам и за какво са най- полезни, кои ще допринесат... има масла, които не могат да се пият, да имаш предвид, трябва да са ядливи масла, иначе само за външно. Според мен олиото с хеш/глави само да си бъде, то е фул спектрум и ще знаеш, че даваш само това, ако работи, че именно то работи. Това не са лекарски съвети, да предупредя, само лични проби и мнения! И сменете водата с хубава и храната, доколкото яде. Също ако са я отровили яко с химиотерапии и тн или нарязали с операции, ъова затрудняеа природните лечения. Но все пак.
[/quote]
Рак на гърдата ,преминала е доста химиотерапии и други процедури пак тежки . Сега има болки на болното място и ръката заради операциите трудно си опъва и използва ръката . Дал съм и да се маже с едно цбд релийф пейн.То съдържа 1500мг ЦБД,камфор,мента,конопено масло,лимонен,витамин Е,пчелен восък, но подчертавам ,че то е само за мазане . Казва че има ефект но е малко скъпо и търся как да сведа разходите до минимум зa да може да се използва без да те заболязва сърцето

-
Autogrower
- Нов Градинар

Нали съм глупавичък и избързвам вече поръчах този гроу бокс. Но това ще ми е първи индор мисля че ще свърши работа да видя как ще се справя и после може за 2-рия да поръчам от марсхидро лед панел поръчах и семена Mimosa x orange punch i bubba kush на Barney's farm какво мислите за сортовете подходящи ли са за начинаещ или да поръчам нови тези да останат за 2-ри гроуSpiral написа: ↑22 Мар 2025, 13:56Лампата ми е малко съмнителна, ето този вариант за 100 лева отгоре някъде, е по-добър. Палатката е същия размер.Autogrower написа: ↑22 Мар 2025, 09:28 Здравейте тъй като не съм много на ти и явно в парник няма да се получи а индор не съм гледал никога и намерих един гроу бокс комплект искам да ви попитам това напълно достатъчно ли е да започна https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html
-
Inna
- Marijuana Mom

Бързаш.Autogrower написа: ↑22 Мар 2025, 22:16Нали съм глупавичък и избързвам вече поръчах този гроу бокс. Но това ще ми е първи индор мисля че ще свърши работа да видя как ще се справя и после може за 2-рия да поръчам от марсхидро лед панел поръчах и семена Mimosa x orange punch i bubba kush на Barney's farm какво мислите за сортовете подходящи ли са за начинаещ или да поръчам нови тези да останат за 2-ри гроуSpiral написа: ↑22 Мар 2025, 13:56Лампата ми е малко съмнителна, ето този вариант за 100 лева отгоре някъде, е по-добър. Палатката е същия размер.Autogrower написа: ↑22 Мар 2025, 09:28 Здравейте тъй като не съм много на ти и явно в парник няма да се получи а индор не съм гледал никога и намерих един гроу бокс комплект искам да ви попитам това напълно достатъчно ли е да започна https://growshop-mania.com/product/3407 ... krito.html
-
Inna
- Marijuana Mom

[/quote]
[/quote]И аз имам един такъв крем, с който си мажа кръста, нно си предпопитам домашните ми неща..Сега си праея с кокос подобно и аз да си имам.Това,което ще направиш ще е стопъти по-яко, с тхц и всичко и с твоето желание да помогнеш! С него може и да се маже, капни му малко мента и кажи, че е билково някво,микс специален. Аз на възрастни така им го обяснявам, защото всички знаем колко са предубедени. А и не е лъжа, билкоео е и е хубаво.
.png)