Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Alaskan Purple - първи индор с автоматици
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1020 times
Към края на 6та седмица, демек към края на 1 ва седмица цъфтеж. Може да ме критикувате, ама пак ги напръсках със сяра, за всеки случай и вземам всички мерки влагата да е ниска. Полях с към около 1.5л на саксия р-р флорес, биобуст, ризотиник, ензими, силикат, калмаг + меласа. Пх при изтичане - 6 и нещо. Лампата е между 75 и 100%. Градусите в оптимума. Едното растение има като нахапано нагоре по стеблото и кафяво, повод за притеснение ли и да го лепна ли с изолирбанд? Снимал съм ви по 1 връхче от всяко как се струват за края на 1ва седмица цъфтеж?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
Имай в предвид, че сярата е тотален фунгицид. Избива всичко и полезно и вредно. Дават я, че се справя и с акари, на вън съм пръскал със серни препарати овошки. Каква е причината да пръскаш със сяра, четох назад дневника, но не успях да разбера?Peggy Zina написа: ↑24 Фев 2025, 15:27 Към края на 6та седмица, демек към края на 1 ва седмица цъфтеж. Може да ме критикувате, ама пак ги напръсках със сяра, за всеки случай и вземам всички мерки влагата да е ниска. Полях с към около 1.5л на саксия р-р флорес, биобуст, ризотиник, ензими, силикат, калмаг + меласа. Пх при изтичане - 6 и нещо. Лампата е между 75 и 100%. Градусите в оптимума. Едното растение има като нахапано нагоре по стеблото и кафяво, повод за притеснение ли и да го лепна ли с изолирбанд? Снимал съм ви по 1 връхче от всяко как се струват за края на 1ва седмица цъфтеж?
- Peggy Zina
- Градинар

Довечера ще кача ъпдейт - имах съмнения за трипсове и ония тунелните буболечки ето тука виж от 52ра страница нататъка viewtopic.php?t=27&start=510 . Иначе подозирам, че и светлината им идва силна защото близначето е най ниско а е най свежарско. Намалих я на 75 процента защото най високото идва на под 20санта от лампата друго ко да ги правя? Помня безоловен гледаше в един глрол Аляскан, макар и фото и пак така бяха опрели тавана...Възможно ли е пар-а да е висок и затова, ще има ли файда ако им направя режима 12/12 ще станат ли по бързо? Щото дават ги уж 70-80и ден от семка да са готови за бране , не знам до колко са верни тия каталожни данни?Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 13:30Имай в предвид, че сярата е тотален фунгицид. Избива всичко и полезно и вредно. Дават я, че се справя и с акари, на вън съм пръскал със серни препарати овошки. Каква е причината да пръскаш със сяра, четох назад дневника, но не успях да разбера?Peggy Zina написа: ↑24 Фев 2025, 15:27 Към края на 6та седмица, демек към края на 1 ва седмица цъфтеж. Може да ме критикувате, ама пак ги напръсках със сяра, за всеки случай и вземам всички мерки влагата да е ниска. Полях с към около 1.5л на саксия р-р флорес, биобуст, ризотиник, ензими, силикат, калмаг + меласа. Пх при изтичане - 6 и нещо. Лампата е между 75 и 100%. Градусите в оптимума. Едното растение има като нахапано нагоре по стеблото и кафяво, повод за притеснение ли и да го лепна ли с изолирбанд? Снимал съм ви по 1 връхче от всяко как се струват за края на 1ва седмица цъфтеж?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

С кой панел беше точно ти, в момента във вегатиция при мен ги осветявам с 240 вата от 25-30 см и не им идва много? Можеш да приложиш суперкроп, пречупваш стъблото да не не близо до лампата. Остави ги какво пишат винаги има отклонение, при теб добре стана, че не цъфнаха рано, а се забавиха. Гледай ги и колкото толкова 
- Peggy Zina
- Градинар

Аз съм с ts1000Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 14:23 С кой панел беше точно ти, в момента във вегатиция при мен ги осветявам с 240 вата от 25-30 см и не им идва много? Можеш да приложиш суперкроп, пречупваш стъблото да не не близо до лампата. Остави ги какво пишат винаги има отклонение, при теб добре стана, че не цъфнаха рано, а се забавиха. Гледай ги и колкото толкова![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

Ето какво дават от марса за неяPeggy Zina написа: ↑26 Фев 2025, 14:28Аз съм с ts1000Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 14:23 С кой панел беше точно ти, в момента във вегатиция при мен ги осветявам с 240 вата от 25-30 см и не им идва много? Можеш да приложиш суперкроп, пречупваш стъблото да не не близо до лампата. Остави ги какво пишат винаги има отклонение, при теб добре стана, че не цъфнаха рано, а се забавиха. Гледай ги и колкото толкова![]()
- Peggy Zina
- Градинар

обаче тва е за футове и за по голяма палатка демек 76 санта на страна, моята е 60 на 60 см, отделно някой беше развивал теории , че автоматиците им трябвало не толкова силна светлина с оглед на това че са 18/6 , 20/4 24/0 итн нз до колко е вярно това и как да процедирам....Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 15:14Ето какво дават от марса за неяPeggy Zina написа: ↑26 Фев 2025, 14:28Аз съм с ts1000Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 14:23 С кой панел беше точно ти, в момента във вегатиция при мен ги осветявам с 240 вата от 25-30 см и не им идва много? Можеш да приложиш суперкроп, пречупваш стъблото да не не близо до лампата. Остави ги какво пишат винаги има отклонение, при теб добре стана, че не цъфнаха рано, а се забавиха. Гледай ги и колкото толкова![]()
mars-hydro-ts1000-optimized-for-every-stage-2048x839.jpg
- Vetrushka
- Ветрушка

Остави ги футовете, то е на ширина колко покрива. Гледай разстоянието до лампата, а това за автоматиците го чувам за първи път. До сега никъде не съм попадал на такова нещо, но има и друго, че автомат не съм гледал от много време и освен нещо да съм изпуснал.Peggy Zina написа: ↑26 Фев 2025, 15:23обаче тва е за футове и за по голяма палатка демек 76 санта на страна, моята е 60 на 60 см, отделно някой беше развивал теории , че автоматиците им трябвало не толкова силна светлина с оглед на това че са 18/6 , 20/4 24/0 итн нз до колко е вярно това и как да процедирам....
- Peggy Zina
- Градинар

1 ви ден от 2ра седмица цъфтеж, полях ги с по литър р-р гуано, меласа, ензими + биг бъд оджи органикс, половин доза. Прецених, че е ок да ги полея щото ще ме няма за празниците... Пх на изхода над 6 под 6.5. Температура 23-26 гр. Лампата я намалих на 75% и ги следя, по миналта есен на мимозите ми се бе появило блийчване при по-силна от 75% лампа.... Приемам вашите препоръки...
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
.png)