Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първият ми опит с гроу кит

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Archive
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

Дори не помня как попаднах тук, но научих, че е напълно безопасно да си поръчаш спори от Холадния и почти напълно безопасно за гроу китове за страните в ЕС. След седмица въртене и четене на коментари на хора, които са си получили пратката, накрая се престраших. Поръчах от magic-mushroom-shop, който се препоръчва тук, проверих няколко други сайта, но все не доставяха до БГ. Един кит golden teachers на Mondo, понеделник сутринта, в петък беше в български склад, в събота беше в куриера за разнос, но за съжаление ги носят тъпаците от sameday и го получих понеделник. Сложих го в хладилника за 12 часа и оттогава чакам.
След 13 дни, най-накрая видях първата гъбка, 2-3 дни по-късно се показват и други и реших, че има какво да покажа на снимка и да пусна тема :mrgreen: Това не е гайд или нещо, а просто ако някой четящ е в същото положение, да види, че още си поръчват хората.
IMG_20241024_150643.jpg
Ако питате защо не си взех спори и да си направя всичко сам, исках да е бързо, но по-важното това ми е първият опит, може дори да не искам да отглеждам никога гъби повече, не искам да инвестирам в материали, които може да не ползвам. Дори и гъби не съм консумирал, имам един опит с трюфели, когато бях в Холандия, 15 грама Атлантис, но не ме "хванаха", беше нещо като малко над микродоза.
Но да се върна на кита, очаквам началото на другата седмица да е готова "реколтата", би трябвало да съм свободен и ще мога да ги консумирам пресни дори. Планирал съм да ги направя на чай, 10-15 грама, останалите ще ги изсуша естествено. Ако изкарам по-малко от 30 грама сушени от целият кит, ще съм разочарован, надявам се на поне 40. Дали пак ще си взема кит или ще поработя повече със спринцовка, не знам. Ако някой го интересува нещо, да пита. Ще кача снимка като е готов първия флъш и колко грама е изкарал.
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 858 times
Been thanked: 432 times

Поздравления! Вземи спори от една-две гъбки и си готов, няма да се налага да поръчваш. Ако искаш да Пътешестваш по добре със сухи, защото по лесно ще прецениш количество, а и по принцип са отвратителни на вкус. 10-15g сурови са около 1.5g сухи, което малко за тази цел.
Archive
Нов Градинар
Нов Градинар

Благодаря за коментара! Според мен да се занимаваш със спор принт и агар си е за хора навелзли в хобито, сигурно излиза скъпо да си платиш за удобството, ако си ветеран и редовно летиш в космоса с по 5+ грама и споделяш с приятели, но гъбките ще са си само за мен, почвам с ниски дози, доста време ще ми изкарат, така че не виждам смисъл и не ме бърка да дам 20-50 лева повече за реколта, която ще ми изкара година. За вкуса, сухи или пресни, както казах, ще ги правя на чай, че ми е чувстителен стомаха, така че вкуса не е проблем. Ще изхрупам и една прясна, да видя как е де, но нарочно започвам със сравнително ниски дози, ще си имам гъбки да увелича дозата след седмица пак ако искам и предпочитам да съм better safe than sorry. Решил съм да ползвам пресни, защото ще имам възможността, пък такава имаш само когато ще обираш реколтата, доколкото четох, след 24 часа си стават лигави и гадни. Сушени ще имам предостатъчно да ги пробвам :lol:
Archive
Нов Градинар
Нов Градинар

На 31-ви, седмица след постната снимка, стана време да обера първите гъбки. Доста бавно вървят, мисля, че не им давах достатъчно пресен кислород. Има още 10-15 гъбки с нормални размери, които ще са готови след 3-4 дни, ще изчакам тях и ще обирам всичко каквото има и почвам отначало.
Изтеглих 14 грама пресни на везната и ги направих на чай както планирах. Много приятен трип, перфектен за начинаещи, но и просто за тези, които не искат по-силни ефекти. Супер настроение и много смях, доста близко до тези на марихуаната + визуалните. След 7-10 дена ще увелича на 2 грама сухи или 18-20 пресни, ако имам, но не смятам скоро да скачам на 3-3.5г преди да съм по-опитен.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”