Доста време мина от последния ми гроу с Лемон Ориндж и Велвет Муун, но ето, че всичко си идва на мястото и продължавам с една нова тема, която се надявам да ви бъде интересна.Започвам с това, че се намирам в Германия и вече е легално отглеждането до 3 растения вкъщи.Реших да пробвам с балкон аутдор, защото е с южно изложение и почти цял ден грее слънце.Бях пуснал 2 Ауто (Super Lemon Haze и Super Skunk), които са вече готови и едно фото (The church), което на 30 Август още дори не е влезнало в цъфтеж...
Въпросът ми тук е кога в България влизат в цъфтеж ?
Тук идва друг проблем, а той е че Септември температурата навън пада до 15-20 през деня, а вечер около 10 градуса и ще трябва да го вкарам в бокса.Като височина растението е 1.5 м, а бокса е 1.6м ..как ще стане тази магия си нямам идея..
Продължавам си със серията на Адвансед Нутриент, малко скъпа ама адски доволен съм от нея.Почвата е плагрон гроу микс, много добре се представя и не давам никаква допълнитенна храна по време вегетацията.Потовете са 19 литра.
Това бялото устройство е автоматична помпа за поливане.Нещо уникално, което го купих за 10 евро с доставката от Алиекспрес.Може да се избере да полива от 1 до 9 дни и 199 секунди на поливане.Изкарва 1.2л на минута, демек близо 4 литра за 199 секунди.Аз я настройх през 3 дни за 120 секунди.Батерията издържа повече от 2 месеца и сега с кеф ще си направя почти месец отпуска без да се притеснявам кой ще полива.
Другия ми въпрос е колко време може да изкара сместа с торовете ? И защо така клюмват връхчетата ? Не всеки път е така, но понякога ден след поливане стават така и на другия ден се оправят.
Нямам снимки на двете автота ама едва 30 гр изкарах от двете..Повече авто не
.png)