Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Outdoor/Indoor --> The Church <-- Greenhouse

Семена марихуана
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Здравейте отново на всички !!! :stone:

Доста време мина от последния ми гроу с Лемон Ориндж и Велвет Муун, но ето, че всичко си идва на мястото и продължавам с една нова тема, която се надявам да ви бъде интересна.Започвам с това, че се намирам в Германия и вече е легално отглеждането до 3 растения вкъщи.Реших да пробвам с балкон аутдор, защото е с южно изложение и почти цял ден грее слънце.Бях пуснал 2 Ауто (Super Lemon Haze и Super Skunk), които са вече готови и едно фото (The church), което на 30 Август още дори не е влезнало в цъфтеж...
Въпросът ми тук е кога в България влизат в цъфтеж ?
Тук идва друг проблем, а той е че Септември температурата навън пада до 15-20 през деня, а вечер около 10 градуса и ще трябва да го вкарам в бокса.Като височина растението е 1.5 м, а бокса е 1.6м ..как ще стане тази магия си нямам идея..

Продължавам си със серията на Адвансед Нутриент, малко скъпа ама адски доволен съм от нея.Почвата е плагрон гроу микс, много добре се представя и не давам никаква допълнитенна храна по време вегетацията.Потовете са 19 литра.

Това бялото устройство е автоматична помпа за поливане.Нещо уникално, което го купих за 10 евро с доставката от Алиекспрес.Може да се избере да полива от 1 до 9 дни и 199 секунди на поливане.Изкарва 1.2л на минута, демек близо 4 литра за 199 секунди.Аз я настройх през 3 дни за 120 секунди.Батерията издържа повече от 2 месеца и сега с кеф ще си направя почти месец отпуска без да се притеснявам кой ще полива.

Другия ми въпрос е колко време може да изкара сместа с торовете ? И защо така клюмват връхчетата ? Не всеки път е така, но понякога ден след поливане стават така и на другия ден се оправят.

Нямам снимки на двете автота ама едва 30 гр изкарах от двете..Повече авто не 😀Снимките са от днес 30.08 още няма пъпки за жалост..
Прикачени файлове
20240830_111804.jpg
20240830_111826.jpg
20240830_111835.jpg
20240830_111843.jpg
20240830_111930.jpg
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Hallo казвам на всички.Искам да ви покажа как се развива The Church - Greenhouse 3 и 4та сед цъфтеж. 😀

Както по - горе съм споменал проекта е започнал още около 15.05 като аутдор, но самото време в Германия ме изненада с това ,че на 5.09 тепърва започна да влиза в цъфтеж и трябваше да го вкарам индор и да му оставя изкуствена светлина за целия период на цъфтеж.От една страна през септември градусите нощем стигат 5 - 10 градуса, а от друга се наложи да отсъствам 25 дни и затова реших да го вкарам вътре, да му пусна таймера на 12ч, да напълня един съд 23л със смес от Адвансед ПХ 6 EC 2.4 и да оставя бялата помпичка да полива през тоя период.Снимките са след тези 25 дни без надзор.Водата сьс сместа така се беше сгъстла от торовете, че идея не ми идва как помпата е успявала са помпи вода.

+ 2 снимки от днес на най - високата катедрала в света.По любопитните ще разберат къде се намира и да знаят, че мястото е вече осветено 😀
DeutschBuds
Градинар
Градинар

жалко не мога да качвам снимки ...
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Успях да прикача снимки. Края на 3та седмица цъфтеж.
Прикачени файлове
20241002_110430.jpg
20241002_110437.jpg
20240929_154721.jpg
20241002_230658.jpg
20241002_230714.jpg
20241002_231737.jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

DeutschBuds написа: 10 Окт 2024, 10:26 Успях да прикача снимки. Края на 3та седмица цъфтеж.
Благородно ти завиждам за възможността да си туриш 3 китки на терасата като пич, без да се притесняваш от нещо. Да те питам като човек, който е там какви са особеностите на местното законодателство?Мога ли да си гледам китки по 3-4 метра в двора, 3 бройки разбира се, без да има опасност от жалби на съседи, че миришело им било ма не знам кво.? Предвид портаджийската природа на германското племе, кой гарантира, че някой няма да пусне анонимен сигнал до полицията, че може би евентуално гледам повече китки или, че може би евентуално продавам щото видиш ли гледам 2-3 китки? Вътре в какво помещение гледаш? С тия градски светлини в тъмния период не се ли притесняваш от хермене, гледам, че и вътре май им свети в тъмното? Поправи ме ако греша? Ще следя с интерес.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 10 Окт 2024, 13:42
DeutschBuds написа: 10 Окт 2024, 10:26 Успях да прикача снимки. Края на 3та седмица цъфтеж.
Благородно ти завиждам за възможността да си туриш 3 китки на терасата като пич, без да се притесняваш от нещо. Да те питам като човек, който е там какви са особеностите на местното законодателство?Мога ли да си гледам китки по 3-4 метра в двора, 3 бройки разбира се, без да има опасност от жалби на съседи, че миришело им било ма не знам кво.? Предвид портаджийската природа на германското племе, кой гарантира, че някой няма да пусне анонимен сигнал до полицията, че може би евентуално гледам повече китки или, че може би евентуално продавам щото видиш ли гледам 2-3 китки? Вътре в какво помещение гледаш? С тия градски светлини в тъмния период не се ли притесняваш от хермене, гледам, че и вътре май им свети в тъмното? Поправи ме ако греша? Ще следя с интерес.
И също и аз да се включа във въпроса, как решиха проблема с шофирането след употреба и тн? Ако имаш представа. Иначе много хубави китки, супер! За нас е ценно да имаме потребители в различни части на Европа и свчета, където имат щастието да си отглеждат на спокойстеие и да споделят инфо как са решени тези неща на местно ниво! 👍🌹
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Здравейте, ето , че дойде и моя ред с акарите.От 3 4 дни забелязах едни черни точки под листата и днес с лупата какво да видя акари, че и 2 различни вида.Едните червени, други прозрачни качвам снимки отдолу.Към края на 4та седмица съм .. какво да ги правя ??? Ще издържа ли поне още 2 седмици ?

Абсолютно никакъв проблем няма до 3 растения дали вътре или вънка проблем няма.Дори комшията и той беше напълнил балкона с автота :D Квартала, в който живея е тъмен, единствено луната им свети вечер.Това в стаята е светлина от светкавицата на телефона.Пушат вече на всякъде по улиците и сега почнаха да говорят, че искат да отворят шопове за купуване, както в Амстердам.За шофирането онзи ден разбрах, че при проверка правят уринен тест и ако е положителен правят кръвен.На кръвния показва колко милиграма има в кръвта.Позволено е до 3.5 мг и по това разбират кога последно е употребено.Същото като с промилите от алкохола.Около 10 часа след пушене нивото пада под 3.5мг и тогава няма проблем да се шофира.Ако е над 3.5 получаваш глоба 80 евро, трябва да оставиш колата там където са те спрели, взимат ти ключа на колата и на другия ден отиваш в полицията да си вземеш ключа.При втора проверка и отновво е над 3.5 взимат вече книжката, но нямам идея за какъв период.
Прикачени файлове
20241012_105848.jpg
20241012_105852.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

За акарите първо да споделя:яко люта чушка и тютюн, може и лавандула заливаш с топла вода, да стане лютиво и с това, пседи 1 час примерно, прецеждаш го и с това можеш да пръскаш до късно в цъфтежа. Чили спрей ли нещо такова го наричаха по американските форуми..
. Аз преди да пръскам съм ги мила целите на душ със струя, нищо им няма, да паднат малко акарите от листата. Също самото място, където са, преди да ги върнеш там пак всичко измиваш с препарати, саксиите също можеш да избършеш отвън с нещо сапунено.
Ееее, верно ли(за шофирането)?!! Добре, защо просто не препишем тези неща, защо тези репресии към нас?! Звучи много добре измислено. Ех, блазе ти, наистина! Но аз искам и в България да е така и не виждам причина защо не е! 😡
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Inna написа: 12 Окт 2024, 14:15 За акарите първо да споделя:яко люта чушка и тютюн, може и лавандула заливаш с топла вода, да стане лютиво и с това, пседи 1 час примерно, прецеждаш го и с това можеш да пръскаш до късно в цъфтежа. Чили спрей ли нещо такова го наричаха по американските форуми..
. Аз преди да пръскам съм ги мила целите на душ със струя, нищо им няма, да паднат малко акарите от листата. Също самото място, където са, преди да ги върнеш там пак всичко измиваш с препарати, саксиите също можеш да избършеш отвън с нещо сапунено.
Ееее, верно ли(за шофирането)?!! Добре, защо просто не препишем тези неща, защо тези репресии към нас?! Звучи много добре измислено. Ех, блазе ти, наистина! Но аз искам и в България да е така и не виждам причина защо не е! 😡
Ина вчера отидох до магазина, в който продават принадлежности за отглеждането и там имаха само на Биобизз Leaf Coat.Препоръчаха ми го за инсекти и мухъл в главите.Сега видях, че е на билкова основа и да ми кажеш какво ти е мнението ?Поне са забавя развитието им за следващите 3 седмици.Все още не са много и успях с ръка са изчистя листата от тия гадини.Също видях на друго място да продават SMC едно черно шишенце,а за него какво мислиш ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

DeutschBuds написа: 13 Окт 2024, 11:08
Inna написа: 12 Окт 2024, 14:15 За акарите първо да споделя:яко люта чушка и тютюн, може и лавандула заливаш с топла вода, да стане лютиво и с това, пседи 1 час примерно, прецеждаш го и с това можеш да пръскаш до късно в цъфтежа. Чили спрей ли нещо такова го наричаха по американските форуми..
Ина вчера отидох до магазина, в който продават принадлежности за отглеждането и там имаха само на Биобизз Leaf Coat.Препоръчаха ми го за инсекти и мухъл в главите.Сега видях, че е на билкова основа и да ми кажеш какво ти е мнението ?Поне са забавя развитието им за следващите 3 седмици.Все още не са много и успях с ръка са изчистя листата от тия гадини.Също видях на друго място да продават SMC едно черно шишенце,а за него какво мислиш ?
Не ги знам. Но щом е билково и на био биз..... Някой да сподели, който ги е ползвал?Това, което ти казах върши работа иначе за намаляне, даже ако е в начална ще ги поразкара. С ръка няма да мине номера обаче. 😂Ти направи бързо нещо, преди да има паяжинки и тн, веднага щом видиш нещо да действаш е въпроса.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”