Айдееее, нямам търпение да видя нов твой дневник. Колкото до Вилабафо, на този етап и аз имам хубави впечатления от тях, веднъж ми забавиха поръчката , само , защото очакваха доставка от Барни и искаха семената да са максимално пресни, от бонусите не съм останал особено впечатлен, но същественото , което съм поръчвал е било винаги на ниво. На вълна Гърция сме понеже - преди месец си поръчах торове от техен гроу шоп ORGANIC Growshop - има една идея по-голямо разнообразие от продукти, някои са даже малко по-евтини от тия в българските магазини, безплатна доставка над 50 евро и поръчките идват за 2-3 дена. Не знам от кого зависи тук във форума, но би било удачно да си развием партньорство и с тях, освен на международно ниво , да имаме и контакти на балканско - Гърция е много по-напред от България по отношение на билката.Vetrushka написа: ↑17 Май 2024, 12:12 Искам да изкажа мнението си villabafo. Миналата седмица ми доставиха първата поръчка, не ги бях ползвал до сега. Изключително съм доволен от отношението им. Бяха ми объркали един от сортовете, след като видях им писах на мейла. Накараха ме да им снимам товарителницата и нещата, които съм получил. Извиниха ми се за грешката и ми изпратиха и правилния сорт за тяхна сметка. Бонусите, които ми дадоха реално са по скъпи от поръчката която направих, всички бонуси са на Dutch passion. Така че следващата седмица ще стартирам един indoor, че вече повече от половин година не съм правил нищо и вече ме сърбят много ръцете![]()
Ето за справка https://cannigma.com/regulation/greece-cannabis-laws/
.png)