Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Сайт за семена.

Всичко останало
Семена марихуана
stanislav316
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

Здравейте приятели.
Кажете ми някой читав сайт за семена. Днес гледах seedsman и видях че има рестрикции за нашата скъпа България. Въпросът ми е има ли някакъв проблем с този сайт ? Сигурен съм че има доста други сайтове, но вие никога не лъжете .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Villabafo-Гърция, тук повечето ползваме него, когато бързаме....
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Inna написа: 12 Май 2024, 16:19 Villabafo-Гърция, тук повечето ползваме него, когато бързаме....
Какви са тези рестрикции, от Сийдсмен за доставки към България, има ли такова нещо?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
stanislav316
Нов Градинар
Нов Градинар

Да това е снимката . От най-долу в сайта на customer service faq мрепраща на друга страница там на shipping има страни които има рестрикции .
Прикачени файлове
Screenshot_20240512_190310_Chrome.jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

stanislav316 написа: 12 Май 2024, 19:06 Да това е снимката . От най-долу в сайта на customer service faq мрепраща на друга страница там на shipping има страни които има рестрикции .
С моя скромен английски, демек не предлагат застраховки за пратките до БГ, сигур, митничарите ги крадат, ддз, по-опитните да кажат и тея дето са пазарили най скоро от тях...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1332 times
Been thanked: 2318 times

stanislav316 написа: 12 Май 2024, 15:59 Здравейте приятели.
Кажете ми някой читав сайт за семена. Днес гледах seedsman и видях че има рестрикции за нашата скъпа България. Въпросът ми е има ли някакъв проблем с този сайт ? Сигурен съм че има доста други сайтове, но вие никога не лъжете .
Attitude seeds , често взимам от там и имат опция стелт, за сигурна доставка. Разполагат с почти всички фирми, които би търсил.
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 12 Май 2024, 18:02
Inna написа: 12 Май 2024, 16:19 Villabafo-Гърция, тук повечето ползваме него, когато бързаме....
Какви са тези рестрикции, от Сийдсмен за доставки към България, има ли такова нещо?
Честно казано не знам, аз не комуникирам с тях. Аз си търся от чешки, полски и такива банки, някак си ми харесват те.... И от гърците, че са ми удобни.
stanislav316
Нов Градинар
Нов Градинар

Inna написа: 12 Май 2024, 21:39
Peggy Zina написа: 12 Май 2024, 18:02
Честно казано не знам, аз не комуникирам с тях. Аз си търся от чешки, полски и такива банки, някак си ми харесват те.... И от гърците, че са ми удобни.
А от гърците с коя фирма идват до тук ? И средно колко време отнема доставката ?
Amateur
Нов Градинар
Нов Градинар

https://www.taniesianie.pl/ ето и един изпробван полски сайт
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Искам да изкажа мнението си villabafo. Миналата седмица ми доставиха първата поръчка, не ги бях ползвал до сега. Изключително съм доволен от отношението им. Бяха ми объркали един от сортовете, след като видях им писах на мейла. Накараха ме да им снимам товарителницата и нещата, които съм получил. Извиниха ми се за грешката и ми изпратиха и правилния сорт за тяхна сметка. Бонусите, които ми дадоха реално са по скъпи от поръчката която направих, всички бонуси са на Dutch passion. Така че следващата седмица ще стартирам един indoor, че вече повече от половин година не съм правил нищо и вече ме сърбят много ръцете :)
Публикувай отговор