Здравейте приятели.
Кажете ми някой читав сайт за семена. Днес гледах seedsman и видях че има рестрикции за нашата скъпа България. Въпросът ми е има ли някакъв проблем с този сайт ? Сигурен съм че има доста други сайтове, но вие никога не лъжете .
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Сайт за семена.
-
stanislav316
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Villabafo-Гърция, тук повечето ползваме него, когато бързаме....
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
-
stanislav316
- Нов Градинар

- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
С моя скромен английски, демек не предлагат застраховки за пратките до БГ, сигур, митничарите ги крадат, ддз, по-опитните да кажат и тея дето са пазарили най скоро от тях...stanislav316 написа: ↑12 Май 2024, 19:06 Да това е снимката . От най-долу в сайта на customer service faq мрепраща на друга страница там на shipping има страни които има рестрикции .
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 2318 times
Attitude seeds , често взимам от там и имат опция стелт, за сигурна доставка. Разполагат с почти всички фирми, които би търсил.stanislav316 написа: ↑12 Май 2024, 15:59 Здравейте приятели.
Кажете ми някой читав сайт за семена. Днес гледах seedsman и видях че има рестрикции за нашата скъпа България. Въпросът ми е има ли някакъв проблем с този сайт ? Сигурен съм че има доста други сайтове, но вие никога не лъжете .
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Честно казано не знам, аз не комуникирам с тях. Аз си търся от чешки, полски и такива банки, някак си ми харесват те.... И от гърците, че са ми удобни.Peggy Zina написа: ↑12 Май 2024, 18:02Какви са тези рестрикции, от Сийдсмен за доставки към България, има ли такова нещо?
-
stanislav316
- Нов Градинар

А от гърците с коя фирма идват до тук ? И средно колко време отнема доставката ?Inna написа: ↑12 Май 2024, 21:39Честно казано не знам, аз не комуникирам с тях. Аз си търся от чешки, полски и такива банки, някак си ми харесват те.... И от гърците, че са ми удобни.Peggy Zina написа: ↑12 Май 2024, 18:02Какви са тези рестрикции, от Сийдсмен за доставки към България, има ли такова нещо?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Искам да изкажа мнението си villabafo. Миналата седмица ми доставиха първата поръчка, не ги бях ползвал до сега. Изключително съм доволен от отношението им. Бяха ми объркали един от сортовете, след като видях им писах на мейла. Накараха ме да им снимам товарителницата и нещата, които съм получил. Извиниха ми се за грешката и ми изпратиха и правилния сорт за тяхна сметка. Бонусите, които ми дадоха реално са по скъпи от поръчката която направих, всички бонуси са на Dutch passion. Така че следващата седмица ще стартирам един indoor, че вече повече от половин година не съм правил нищо и вече ме сърбят много ръцете 
.png)