Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

11 Girl Scout Cookies 600W(експериментален гроу)

Заключено
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Виж няма ли копче да сменя. Моя може в ЕС може и в ППМ.
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар
Has thanked: 39 times
Been thanked: 86 times

3та седмица цъфтеж започва утре

Ходих до гроушопа за цъфтежни препарати.
Canna Hydro Flores A i B за Хард вода, Атами блуумбастик, Канна 13/14, и некфи таблетки ЦО2 на ГИБ дето се слагат във водата. Немаха Цо2 торба, поръчах си за другата седмица.

Специално питах човека дали препаратите са заредени с позитивна енергия и той каза, че Canna си добиват минералите от дупката в царичина по препоръка на баба ванга, жива вода, осветена от поп, над която далай лама е медитирал. Това всичко е петър дънов био органик серията.

Атами блуумбастик е всъщност 115тия елемент от Ареа 51, който е изнесен лично то Боб Лазар и се разпространява като добавка за коз, дегизиран като потасиум. Потасиума има памет, така че е много важно да го зареждате само с позитивна енергия. Преди да си легна всяка нощ подреждам бутилките и им разказвам за 5те титли на Грег Попович и затова как Тим Дънкан е бъдещия световен лидер на новия ред - глобална организация базирана в Сан Антонио Тексас.

Понеже поливането е автоматично от около 40 литров танк, преценено на третото ми око, смесването на всичките тубички е по-скоро изобразително изкуство отколкото точна наука. Понеже сипвам на всяка поливане от 5-6 различни тубички някъде около втората започвам да забравям от коя вече съм сложил. Добре, че водата ми е жива и тя ми говори. Слагам първо по 25 мили литра от базата, колкото за бог да прости. След това няколко цвърквания от КалМаг. След което започвам да медитирам като идиот на 14/15 защото в интернет има 4 различни гроу гайда. Слагам 15мл от 14/15. Това са доста цифри. Питам водата дали е съгласна. След това и слагам ЕЦ метъра и обикновенно показва малко около 1000. След което слагам от елемент 115 ака Атами Блуумбастик до около 1300 ЕЦ. След това слагам по още от нещо докато стане 1500, както е по книга. После добавям ризотоник и ензими на вкус. Някой от вас прекалено мнго се вдълбочиняват в детайлите като това колко трябва да се слага от кое. Аз използвам метода на вин хоф - дръж се като идиот и ако не умреш си ок засега.

После започвам да го бъркам в часовниковата посока ако часовника е наобратно. И проверявам ПХ-то като медитирам докато само главичката на пениса ми е потопена в резервоара. Аз не вярвам в електронните ПХ метри. Те са китайски боклуци и са проектирани от последователи на дявола. Не знам за какво използвате уреди с екранчета при положение че природата ви е дала натурална ПХ пръчка.

Накрая сядам и започвам да пея и танцувам Бялото братсво танците, което е научно доказано че разгражда атомите до молекулярно ниво на фотони, които имат съзнание, цел, семейство, жена, деца и работа да ходят утре сутринта. Да пренасят информацията. Всичко е информация в този живот.

Познавам много успели хора - планинари и хора дето са чувстителни за енергиите, които ще ви кажат че индиго генерацията ще осъществи следващата революция на съзнанието. Но аз не съм сигурен в това, защото човека от гроушопа, който ме видя че съм индиго ми продаде някакъв dehumidifier дето е пълен ташак и за нищо не става. Понякога колкото и да си индиго, те избива на насилие и за най-малките неща.

WIN_20190811_22_50_33_Pro.jpg
WIN_20190811_22_47_49_Pro.jpg
WIN_20190811_22_47_24_Pro.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Не се притеснявай да направиш един update като имаш време.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар

То горе долу нищо интересно не се случва.

Ден 19 от 12/12

Пх 5.5
ЕЦ 1500-1600

Bloombastik
PK 13/14
Canna Flores A & B
Rhizotonic
Cannazym
CalMag

Имах леко неуспешен опит за суперкропинг. Дано се възстанови клончето, щото е върха на едното растение. Ужким го превъзрах - ще видим.

Не знам дали/кога си струва да слагам мрежата. Капковото напояване прави нещата супер немобилни. Веднъж сложа ли мрежата нещата свършват с местене и въртене.

Добавих още няколко поливания докато лампата е включена, че много бързо изпиват водата.

Интересното ще е след 2-3 седмици, когато започват да се пооформят. Днеска ще ходя до гроушопа да видя дали са им доставили ЦО2 торбите. Поръчах си и х100 микроскоп.
WIN_20190816_09_28_00_Pro.jpg
WIN_20190816_09_24_13_Pro.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

На мен ми е интересно през цялото време, сигурен съм че има и други като мен, които следят темата ти.
#БГКоноп
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 21 Авг 2019, 01:29 На мен ми е интересно през цялото време, сигурен съм че има и други като мен, които следят темата ти.
Ок, това което се случва е че те послушах и махнах една торба листа. Освен това ги лолипопнах. Сега са пръчки с малко листа и пъпки. Довечера ще пратя снимки.

Мисля да сложа една идея повече калмаг следващия път да им помогна да компенсират загубата.

Тоя гроу е експериментален така, че експерименти докрай.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Не променяй храненето.
Не трябва да се компенсира нищо с торове.
Сега имат по-малко листа а калмаг има също Азот в него, ако увеличиш калмаг сега може да ги изгориш леко по-края на листата.
#БГКоноп
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар

25 ден цъфтеж
WIN_20190822_09_25_44_Pro.jpg
WIN_20190822_09_24_16_Pro.jpg
WIN_20190822_09_23_43_Pro.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Изглеждат супер. Много добре си се справил с махането на листата, не си прекалил / не си махнал прекалено малко.
Само това накъдряне на листата на последната снимка трябва да разбереш от какво е.
Може да е топлината или от торенето.
#БГКоноп
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

При мен се оказа от прекалена близост на лампата до върховете. Тоест от много светлина.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”