Здравей! Лично аз започвам от около 25% - 20-30см. от момента, в който се показват, като до първата седмица вече постепенно вдигам до около 40-50%, а разстоянието определям спрямо температурата. Когато имам възможност за по-ниска температура, свалям лампата по-близо с идеята да огранича стреча. На трета седмица вегетация аз вече гледам да съм пуснал панела на 100%, ако условията позволяват. В моя случай дори първите две седмици от цъфтежа разстоянието от върховете до лампата в един момент беше буквално 3-4см, но в този момент подддържах температура от 16-17 градуса в стаята и нямах проблеми. Ако трябва да обобщя - по-ниски температури и по-близко разстояние на лампата до главите дават най-добри резултати при мен.Peggy Zina написа: ↑12 Юни 2023, 14:12 Извинявай, че ти цапам темата, но смених панела с марсхидро тс 1000,като твоя само дето съм го сложил надлъжно, а не напреки като тебе. Понеже имаш опит, аз искам да извеза максимална полза от него, може ли да ме ориентираш със силата и дистанцията, която да поддържам в отделените периоди. В момента съм във вегетация 3та седмица, на 75 процента на 60-70 см от тях...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Много зависи от лампата защото ако има много растения и лампата не е по цялата повърхност на бокса производителя пише че да се държи м-у 50-60см за да може да разпръсква светлината а не да я ограничава да кажем само за 8 брMasterBlaster написа: ↑13 Юни 2023, 07:34Здравей! Лично аз започвам от около 25% - 20-30см. от момента, в който се показват, като до първата седмица вече постепенно вдигам до около 40-50%, а разстоянието определям спрямо температурата. Когато имам възможност за по-ниска температура, свалям лампата по-близо с идеята да огранича стреча. На трета седмица вегетация аз вече гледам да съм пуснал панела на 100%, ако условията позволяват. В моя случай дори първите две седмици от цъфтежа разстоянието от върховете до лампата в един момент беше буквално 3-4см, но в този момент подддържах температура от 16-17 градуса в стаята и нямах проблеми. Ако трябва да обобщя - по-ниски температури и по-близко разстояние на лампата до главите дават най-добри резултати при мен.Peggy Zina написа: ↑12 Юни 2023, 14:12 Извинявай, че ти цапам темата, но смених панела с марсхидро тс 1000,като твоя само дето съм го сложил надлъжно, а не напреки като тебе. Понеже имаш опит, аз искам да извеза максимална полза от него, може ли да ме ориентираш със силата и дистанцията, която да поддържам в отделените периоди. В момента съм във вегетация 3та седмица, на 75 процента на 60-70 см от тях...![]()
-
rumbadumba
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
Исках да попитам за вълшебните трюфели, видях тук във форума пишат, че са легални и могат да се поръчат от Германия. Това е вярно? може да се поръча и няма да има проблеми със закона?
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Вече е на 100 процента на 60-70 см от върховете температурата е 27-28 градуса, ще следя....MasterBlaster написа: ↑13 Юни 2023, 07:34Здравей! Лично аз започвам от около 25% - 20-30см. от момента, в който се показват, като до първата седмица вече постепенно вдигам до около 40-50%, а разстоянието определям спрямо температурата. Когато имам възможност за по-ниска температура, свалям лампата по-близо с идеята да огранича стреча. На трета седмица вегетация аз вече гледам да съм пуснал панела на 100%, ако условията позволяват. В моя случай дори първите две седмици от цъфтежа разстоянието от върховете до лампата в един момент беше буквално 3-4см, но в този момент подддържах температура от 16-17 градуса в стаята и нямах проблеми. Ако трябва да обобщя - по-ниски температури и по-близко разстояние на лампата до главите дават най-добри резултати при мен.Peggy Zina написа: ↑12 Юни 2023, 14:12 Извинявай, че ти цапам темата, но смених панела с марсхидро тс 1000,като твоя само дето съм го сложил надлъжно, а не напреки като тебе. Понеже имаш опит, аз искам да извеза максимална полза от него, може ли да ме ориентираш със силата и дистанцията, която да поддържам в отделените периоди. В момента съм във вегетация 3та седмица, на 75 процента на 60-70 см от тях...![]()
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

СуперPeggy Zina написа: ↑13 Юни 2023, 19:26Вече е на 100 процента на 60-70 см от върховете температурата е 27-28 градуса, ще следя....MasterBlaster написа: ↑13 Юни 2023, 07:34Здравей! Лично аз започвам от около 25% - 20-30см. от момента, в който се показват, като до първата седмица вече постепенно вдигам до около 40-50%, а разстоянието определям спрямо температурата. Когато имам възможност за по-ниска температура, свалям лампата по-близо с идеята да огранича стреча. На трета седмица вегетация аз вече гледам да съм пуснал панела на 100%, ако условията позволяват. В моя случай дори първите две седмици от цъфтежа разстоянието от върховете до лампата в един момент беше буквално 3-4см, но в този момент подддържах температура от 16-17 градуса в стаята и нямах проблеми. Ако трябва да обобщя - по-ниски температури и по-близко разстояние на лампата до главите дават най-добри резултати при мен.Peggy Zina написа: ↑12 Юни 2023, 14:12 Извинявай, че ти цапам темата, но смених панела с марсхидро тс 1000,като твоя само дето съм го сложил надлъжно, а не напреки като тебе. Понеже имаш опит, аз искам да извеза максимална полза от него, може ли да ме ориентираш със силата и дистанцията, която да поддържам в отделените периоди. В момента съм във вегетация 3та седмица, на 75 процента на 60-70 см от тях...![]()
- Peggy Zina
- Градинар

Температурата ми дойде на 29 градуса, намалих я на 75 процента+ дистанцията я направих 30-40 смgrustman написа: ↑14 Юни 2023, 07:04СуперPeggy Zina написа: ↑13 Юни 2023, 19:26Вече е на 100 процента на 60-70 см от върховете температурата е 27-28 градуса, ще следя....MasterBlaster написа: ↑13 Юни 2023, 07:34
Здравей! Лично аз започвам от около 25% - 20-30см. от момента, в който се показват, като до първата седмица вече постепенно вдигам до около 40-50%, а разстоянието определям спрямо температурата. Когато имам възможност за по-ниска температура, свалям лампата по-близо с идеята да огранича стреча. На трета седмица вегетация аз вече гледам да съм пуснал панела на 100%, ако условията позволяват. В моя случай дори първите две седмици от цъфтежа разстоянието от върховете до лампата в един момент беше буквално 3-4см, но в този момент подддържах температура от 16-17 градуса в стаята и нямах проблеми. Ако трябва да обобщя - по-ниски температури и по-близко разстояние на лампата до главите дават най-добри резултати при мен.![]()
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

Нема начин от тук нататък ще е висока темперетурата ти трябва климатик 
- Peggy Zina
- Градинар

Разгледай ми дневника, viewtopic.php?t=1072&start=30 от начало до край, аз точно тази мимоза на барни гледах, и при все , че я боднах 10ина дена преди другите , хубав добив ми извади като за новак, който окепази сума ти други неща.
.png)