Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

rumbadumba написа: 07 Юни 2023, 21:28 можеш ли да отговориш по-подробно как работи на практика? ако не сте го продали, а просто сте го запазили и култивирали, какво се случва с това?
Здравей! Тук много подробно не можем да обясняваме и някои, които гледат не се намират в България, а сайта ни е канадски. В България е забранено и опасно, арестуват те и тн, проблеми, пари....
Но хората все пак гледат. Защото им се пуши, някои пък са болни и им се налага. Траеш си, не продаваш, не говориш и си го пушиш някъде на скрито, внимаваш с всеки, приятели, никой да не знае, защото на никого не може да се разчита.
rumbadumba
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time

Понял, спасибо
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Братушка бате внимавай за една цигарка .....ти образуват дело одма.........адвокати ....пари поне 500лв отделно експертиза плащаш по делото........и накрая 3 -6 -месеца или 1 година условно......с 3 години изпитателен срок!!!!!!!??????.....Доверие на никого!!!!!много важна подробност!!!!
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 847 times
Been thanked: 431 times

В България култивирането, продажбата и употребата на марихуана е криминализирано и стой на едно ниво с всички други забранени субстанции. Законово няма разлика дали е канабис, хероин, кокаин и т.н. Затова всички се крием и пазим.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

А бе някой имал ли е следния проблем с лед панелите на марс хидро моделът е тсв 2000, отварям и бам само половината ми панел свети, а е ползван за няма и година, ибах неговата майка и боклук! :x
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 08 Юни 2023, 23:39 А бе някой имал ли е следния проблем с лед панелите на марс хидро моделът е тсв 2000, отварям и бам само половината ми панел свети, а е ползван за няма и година, ибах неговата майка и боклук! :x
Ааа, това е кофти! Колко му е гаранцията?Аз имам два от малките им, нямам до сега проблеми, единия ми е доста стар......
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 09 Юни 2023, 13:00
Peggy Zina написа: 08 Юни 2023, 23:39 А бе някой имал ли е следния проблем с лед панелите на марс хидро моделът е тсв 2000, отварям и бам само половината ми панел свети, а е ползван за няма и година, ибах неговата майка и боклук! :x
Ааа, това е кофти! Колко му е гаранцията?Аз имам два от малките им, нямам до сега проблеми, единия ми е доста стар......
5 години дават, ще ходя да се разправям то на нищо не прилича.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Випърспектра хубави истински здрави средна цена
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

MasterBlaster написа: 12 Фев 2023, 14:41 Здравейте! Гроуът приключи вчера, когато прибрах по буркани и последното White Widow. За жалост условията ми за сушене този път бяха доста лоши, повреме на най-големите студове навън беше страшна суша и всички растения бяха пресушени още на петия ден след рязането. Надявам се сега след като всички са по буркани, да започне да им избива малко влага отвътре. След около седмица на всички ще им сложа по пакет Integra Boost. Ето и резултатите от гроуа:

Blue Dream 1 - 50грама
Blue Dream 2 - 47 грама
Blue Dream 3 - 47 грама
White Widow - 55 грама
Общо: 199 грама при 150W Mars Hydro TS1000.

С 14-литровите саксии вероятно можеше да изкарам някой-друг грам повече. В общи линии съм доволен от резултатите с този начин на оформяне, може би и занапред ще продължа да се придържам към този стил. Сега Мастър ви Бластър остана без амуниции, семките още ги няма и няма ъпдейт по тракинга. Ще бъда принуден да отложа следващия гроу и може би ще го карам по жегите, но това вече само времето ще покаже.
Извинявай, че ти цапам темата, но смених панела с марсхидро тс 1000,като твоя само дето съм го сложил надлъжно, а не напреки като тебе. Понеже имаш опит, аз искам да извеза максимална полза от него, може ли да ме ориентираш със силата и дистанцията, която да поддържам в отделените периоди. В момента съм във вегетация 3та седмица, на 75 процента на 60-70 см от тях...
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Не знам да ли го гледахте клипа с това момче при Цанов, ако може @Sofia Cannabis , да се вклчи с коментар, той е по-запознат как седят нещата в САЩ.

https://www.youtube.com/watch?v=M0q4u-BsVfQ
Публикувай отговор