На тези, които са в шишета(май отрязани?) може отстрани дупчици на шишетата, че да съхнат малко по бързо и да влиза въздух на корените. Изчакай ги сега да поолекнат. Другите в платнени би трябвало да съхнат по-добре, защото пускат много въздух.... Но внимавай и за тяхното поливане, може да е различно от това при пластмасовите шишета. Температура височка, ако може нещо поне да ги подухва. Но не е чак толкова, по нагоре обаче за бебета може да стане кофти. Ако са в парник внимавай като напече. Как ги гледаш впрочем, индор, като разсад в парник или? Влажността на въздуха е добре. Почвата не изглежда зле, но не съм я пробвала, може да има торове в нея, компост и тн, а те бебетата обичат лека, основно торф с доста перлит, да влиза въздух. Разрохкай леко отгоре и да съхне, това е най вече. Като поизраснат и оправиш тези неща сигурно ще се оправят.mukarcho написа: ↑11 Май 2023, 19:26 Първо благодаря ви за отзивчивостта...температурата 28, влажността 55. почвата е от снимката, да има шанс някои да са си ялови но има хубави където чат пат се наблюдава това от снимката нещо като плюски на листата ли нз как да го нарека...ако приемем че съм ги преполил евентуално каква е процедурата която мога да направя... И извинявам се за следния въпрос, ако мога да попитам има ли вариант някой да ми помогне с по-бърза кореспонденция по някой app или онлайн платформа. Благодаря ви
За съжаление поради проблеми с потребители и застеашаване на безопасността нашите лични съобщения са спрени и на всеослушание не препоръчваме да се дават лични данни и контакти. За жалост нещата засега са така.
.png)