Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Seedsman Фото Купа (Състезание с много награди) Seedsman Photo Cup
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Абе ти забеляза ли,че нещо състезанието в ТХЦ фермата се бъгна след теб хахаха Още седи твоята снимка,пък ми се струва,че минаха поне два месеца?!те дадоха ли ти някаква награда ако не е тайна?
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
И аз видях, че се бъгна, малко са измамници тия там, хаха. Не знам защо пишеш там още. Наградите са само за САЩ.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Аз също не спечелих нищо, но е важно участието.
Мисля си, че ако не го бяха направили така свързано със социалните мрежи щяха да имат много повече участници, но те си решават, как да си направят правилата за участие .
Щом е малко е добреkot написа:И аз видях, че се бъгна, малко са измамници тия там, хаха. Не знам защо пишеш там още. Наградите са само за САЩ.
За разлика от ТХКФемата в Гръсти можем да си говорим за психаделици и други субстанции, както и имам много по-голяма свобода и възможност за промени. В ТХКФермата всичко зависи от една афторитарна личност- Лоджик с кой крак се е събудил и какво му е щукнало на ум, а в Гръсти всичко зависи от нас и сме отворени за промени.
Благодарен съм му на Лоджик, защото благодарение на ТХКФермата се научих на много неща в отглеждането, завързах много приятелства, а и също така заради действията на Лоджик (собствени на ТХКФермата) се решихме да създадем Гръсти, което е една сбъдната мечта да си имаме наше си място за намаляване на вредите от наркотиците, както и с много полезна информация за отглеждането на растения. Вярвам, че Гръсти ще се развива все повече и ще се доказва, като форум.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
И аз съм много благодарен от наличието на другия форум. Но кажи какъв измамник е собственика му, как те е изммил с пари и семена.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да,аз знам за измамите му.Но аз ползвам сайта безплатно над 10 години,само съм спечелила от там семки,познанства и прочее,затова още пиша,а и заради чужденците,с които си имам връзка там.А и аз съм се учила основно от там(освен от практика)да отглеждам,тъй че мен ми е бил полезен.Пари от мен няма да види никога обаче и предупреждавам и други колеги,които ме питат понякога дали да поръчат от там да не го правят.А на български колеги/колежки по моя преценка(в смисъл ако ми се струват идейни и запалени,не някакви всякакви дебили) казвам за тук,че е по-яко и има повече българи-разбирачи:)
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Не знам къде да напиша това...затова ще го напиша тук...все пак става въпрос за сайта....догодина мисля да си купя семена...или на черния петък..защото някаде четох че има бая намаления....та въпроса ми е...като си поръчаш семена от сиидман...до колко време пристигат...може ли да не е до адрес...ама примерно до пощата или нещо такова...100% безопасно и дискретно ли е...защото куките не са най якото нещо хд...колко пари е доставкатаfirstcitizen написа: ↑01 Апр 2019, 15:08 За пореден път от Seedsman се доказаха, като най-сериозният търговец на семена.
Общата наградна стойнот, която Seedsman ще раздаде е 40, 000 евро.
От Seedsman правят състезание снимка на мееца, като за победитите ще гласува жури в което е и Jorge Cervantes, както ще гласуват и самите потребители (участници). Вярвам, че много от вас могат да спечелят със сигурност поне 1 награда (семена), защото имате много красиви растения.
Паричните награди ще са на обща стойност 14 000 евро, включително награда по избор на съдиите на стойност 7 500 евро.
Ваучери за подарък на Seedsman на обща стойност над 11 000 евро
Семена и стоки на стойност над 14 000 евро
Книги и други стоки
Наградите ще се раздават през месеците: Май, Юни и Септември
seedsman-min.jpeg
Ние от Гръсти, като филиал на Seedsman ще се включим в рекламирането на кампанията "Снимка на месеца", като сложим банер във форума и обновяваме информацията за конкурса.
На нас от Гръсти, като филиал ако изпълним условията на Seedsman ще ни дадът бонус от 500 евро и ще ни вдигнат процента на възнаграждение при генерирана поръчка през банера в Гръсти.
На това му казвам ситуация "Печели-Печели". Печели потребителя награда (пари, семена, ваучери или други) и слава. Seedsman печелят популярност и реклама. Печели и самият филиал. Всички са доволни.
Следете тази тема, защото ще обновяваме информацията за конкурса.
Успех на всички желаещи да се включат в състезанието. Знам, че сред вас има победители !
Темата я създавам изцяло за фото конкурса на Seedsman.
Благодаря ти предварително
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
За хора без опит, моята препоръка е да се вземат семена от видове които имат добра репутация и са устояли на времето и все още се отглеждат.
White Widow
Northern Light
Afghan Kush
Super Silver Haze
Blue Dream
Купуваш 20 (Regular) или 10 (Feminised) семки от един вид и отглеждаш само един вид. Без да сееш тия безплатните които идват с поръчката без да се занимаваш с нищо излишно.
White Widow
Northern Light
Afghan Kush
Super Silver Haze
Blue Dream
Купуваш 20 (Regular) или 10 (Feminised) семки от един вид и отглеждаш само един вид. Без да сееш тия безплатните които идват с поръчката без да се занимаваш с нищо излишно.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Asda91
- Баш Градинар

Разбирам това...аз май ще заложа на Afghan Kush и royalgorila...може би withe widow...но въпроса ми бе как става това с поръчването...и всичко което написах в горния пост...ще бъда много благодарен ако някой ми обясни защото не съм поръчвал до сегаSofia Cannabis написа: ↑28 Авг 2019, 20:34 За хора без опит, моята препоръка е да се вземат семена от видове които имат добра репутация и са устояли на времето и все още се отглеждат.
White Widow
Northern Light
Afghan Kush
Super Silver Haze
Blue Dream
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Пичага, не е удачно да питаш и да говориш за такива неща в отворени теми, да споменаваш банките и цялата процедура. След това всеки който зададе сходен въпрос на чичо гугъл ще излиза този сайт и твоите питанки. Във сайта си пише всичко и не е никак сложно, дори не ти трябва да знаеш език, а малко обща култура. Питай някой на лично всеки ще ти каже, но тук не му е мястото.Asda91 написа: ↑28 Авг 2019, 21:01Разбирам това...аз май ще заложа на Afghan Kush и royalgorila...може би withe widow...но въпроса ми бе как става това с поръчването...и всичко което написах в горния пост...ще бъда много благодарен ако някой ми обясни защото не съм поръчвал до сегаSofia Cannabis написа: ↑28 Авг 2019, 20:34 За хора без опит, моята препоръка е да се вземат семена от видове които имат добра репутация и са устояли на времето и все още се отглеждат.
White Widow
Northern Light
Afghan Kush
Super Silver Haze
Blue Dream
Като цяло няма от какво да се притесняваш като ти ги доставят, не е незаконно да имаш семки...но може и да стане опасно, защото някои хора не се съобразяват какво пишат...
- Asda91
- Баш Градинар

Благодаря ти...просто попитах ок...ако има проблем мога да изтрия побликациятаShorty написа: ↑29 Авг 2019, 15:58Не мисля ,че има опасност да се пита или говори за това , а отговорите на тези въпроси са тайна само за жълтите листаwefelwel написа: ↑29 Авг 2019, 13:41Пичага, не е удачно да питаш и да говориш за такива неща в отворени теми, да споменаваш банките и цялата процедура. След това всеки който зададе сходен въпрос на чичо гугъл ще излиза този сайт и твоите питанки. Във сайта си пише всичко и не е никак сложно, дори не ти трябва да знаеш език, а малко обща култура. Питай някой на лично всеки ще ти каже, но тук не му е мястото.
Като цяло няма от какво да се притесняваш като ти ги доставят, не е незаконно да имаш семки...но може и да стане опасно, защото някои хора не се съобразяват какво пишат...![]()
Просто трябва да се отделят 5м четене , но това е проблем![]()
viewtopic.php?f=9&t=66
Хубав ден
.png)