За пореден път от Seedsman се доказаха, като най-сериозният търговец на семена.
Общата наградна стойнот, която Seedsman ще раздаде е 40, 000 евро.
От Seedsman правят състезание снимка на мееца, като за победитите ще гласува жури в което е и Jorge Cervantes, както ще гласуват и самите потребители (участници). Вярвам, че много от вас могат да спечелят със сигурност поне 1 награда (семена), защото имате много красиви растения.
Паричните награди ще са на обща стойност 14 000 евро, включително награда по избор на съдиите на стойност 7 500 евро.
Ваучери за подарък на Seedsman на обща стойност над 11 000 евро
Семена и стоки на стойност над 14 000 евро
Книги и други стоки
Наградите ще се раздават през месеците: Май, Юни и Септември
Ние от Гръсти, като филиал на Seedsman ще се включим в рекламирането на кампанията "Снимка на месеца", като сложим банер във форума и обновяваме информацията за конкурса.
На нас от Гръсти, като филиал ако изпълним условията на Seedsman ще ни дадът бонус от 500 евро и ще ни вдигнат процента на възнаграждение при генерирана поръчка през банера в Гръсти.
На това му казвам ситуация "Печели-Печели". Печели потребителя награда (пари, семена, ваучери или други) и слава. Seedsman печелят популярност и реклама. Печели и самият филиал. Всички са доволни.
Следете тази тема, защото ще обновяваме информацията за конкурса.
Успех на всички желаещи да се включат в състезанието. Знам, че сред вас има победители !
Темата я създавам изцяло за фото конкурса на Seedsman.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Seedsman Фото Купа (Състезание с много награди) Seedsman Photo Cup
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- firstcitizen
- Буден

Judges Choice Spring Cup
Честито на победителите и със здраве да се радват на наградите си :
Честито на победителите и със здраве да се радват на наградите си :
- Прикачени файлове
-
- 2-ро място Sprouting to Life by Greengenes Garden
Награда:
500 евро във ваучер
Книгите на Jorge Cervantes
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges2.jpg (46.95 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 2-ро място OG by surface_area999
Награда:
500 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges3.jpg (93.8 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 3-то място Strawberry Amnesia by Andres Cordoba
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges4.jpeg (24.84 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 3-то място The Church by Gianluca Randazzo
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges5.jpg (146.88 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 3-то място Berry O Good by Leo Nagle
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges6.jpg (37.12 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 3-то място Bubblegum by Dr. Nekas
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges7.jpg (59.66 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
- 3-то място Tres Hojas by Joey Gentry-Smith
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - judges8.jpg (48.19 KiB) Преглеждано 3422 пъти
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Aуу,има много художествени,браво! 5тата не нещо особено...….
- firstcitizen
- Буден

Мен 5-тата снимка много ме радва. Специфично и особено е направата на Dabs. Много малко хора в България пушат Dabs. Самата концепция на снимката придава усещане на движение, която е прави много добра фотография. Самата светлина е много красива, как кехлибаренета смола на Dab-са изпъква на пурпурния фон. Дали, защото са едни от любимите ми цветове, но много ми харесва снимката. Пушил съм много органично отгледани треви и много силни треви с невероятен вкус и аромат. Такива треви, които като ги пушиш мляскаш и се опитваш да познаеш на боровинка ли е вкуса или има вкус на малина, или на нещо друго. Хубави органични треви, които трудно допушваш масура не заради друго, а защото си се напушил на звяр, защото те напушва докато пушеш и е те напушва много здраво и в комбинация, като е много вкусен е много подвеждащо да направиш още една дръпка (Грешка).
Обаче Dab-са вади още по- невероятен вкус и сила. Просто пушиш и усешаш невероятен вкус. Вече няма чудене на какво е вкуса, а се усеща ясно вкуса.
Аз самият съм имал случай да пуша Dabs и да заспивам след това
Не ме разбирайте погрешно аз съм фен на старомодното пушене на лисче с главичка трева и огън да го гали..., но дробчето и от Dabs разбира
Видях сред снимките много снимки, които също заслужаваха награди. Особено на растения малко преди бране! Имаше невероятно красиви растения. Но имаха много малко лайкове/гласове, защото явно потребителите ги е било страх и не са ги рекламирани (разбираемо). Така много красиви снимки бяха с 0 или с 1 глас..., като по принцип човек няма ограничения в броя на гласовете, които може да даде. (лайкне)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз имам предвид жълтичките глави с листа,доста банално.Нито особено качество на фотографията,нито нещо интересно,нито главите са кой знае какво или как отгледани,чак з а награда тази не е.Дабса е 6тата отгоре надолу.Тя е по-хубава от второто второ място с трихомите и главата.Мен ме кефи семчицата отблизо:)Бих сия закачила.И дабса в този смисълз а стената е много шик с една хубава рамка.
- firstcitizen
- Буден

Извинявай моя грешкаInna написа: ↑01 Юни 2019, 17:29 Аз имам предвид жълтичките глави с листа,доста банално.Нито особено качество на фотографията,нито нещо интересно,нито главите са кой знае какво или как отгледани,чак з а награда тази не е.Дабса е 6тата отгоре надолу.Тя е по-хубава от второто второ място с трихомите и главата.Мен ме кефи семчицата отблизо:)Бих сия закачила.И дабса в този смисълз а стената е много шик с една хубава рамка.
Да и мен много ме кефи много тая снимка със семката от близо. Определено си заслужава слагането в рамка за стената.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Интересни снимки са спечелили. Аз имам идея за яка снимка, но е доста опасно да се направи. Взимаш най-готината си глава и отиваш пред Александър Невски и я снимаш на якия фон. Може да спечели нещо.
- firstcitizen
- Буден

Peoples Choice Spring Cup
Предните победители бяха избрани предимно от журито, а тези вече са избрани от вота на хората.
Предните победители бяха избрани предимно от журито, а тези вече са избрани от вота на хората.
- Прикачени файлове
-
- 2-ро място Banana x Gorilla by Aftermath
130 гласа
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - peoples2.jpg (170.14 KiB) Преглеждано 3387 пъти
-
- 2-ро Място My precious by Zakeuno
73 гласа
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - peoples3.jpg (98.22 KiB) Преглеждано 3387 пъти
-
- 2-ро място My old auto ultimate by Coventry Grower
70 гласа
Награда:
200 евро във ваучер
50 безплатни семена и други спонсорски стоки - peoples4.jpg (141.77 KiB) Преглеждано 3387 пъти
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Още един рунд завърши. Аз пак не спечелих нищо, но важно е участието. 
.png)