Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Seedsman Фото Купа (Състезание с много награди) Seedsman Photo Cup

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

За пореден път от Seedsman се доказаха, като най-сериозният търговец на семена.
Общата наградна стойнот, която Seedsman ще раздаде е 40, 000 евро.

От Seedsman правят състезание снимка на мееца, като за победитите ще гласува жури в което е и Jorge Cervantes, както ще гласуват и самите потребители (участници). Вярвам, че много от вас могат да спечелят със сигурност поне 1 награда (семена), защото имате много красиви растения.

Паричните награди ще са на обща стойност 14 000 евро, включително награда по избор на съдиите на стойност 7 500 евро.
Ваучери за подарък на Seedsman на обща стойност над 11 000 евро
Семена и стоки на стойност над 14 000 евро
Книги и други стоки

Наградите ще се раздават през месеците: Май, Юни и Септември

Seedsman Photo Cup
Seedsman Photo Cup
Ние от Гръсти, като филиал на Seedsman ще се включим в рекламирането на кампанията "Снимка на месеца", като сложим банер във форума и обновяваме информацията за конкурса.
На нас от Гръсти, като филиал ако изпълним условията на Seedsman ще ни дадът бонус от 500 евро и ще ни вдигнат процента на възнаграждение при генерирана поръчка през банера в Гръсти.

На това му казвам ситуация "Печели-Печели". Печели потребителя награда (пари, семена, ваучери или други) и слава. Seedsman печелят популярност и реклама. Печели и самият филиал. Всички са доволни.

Следете тази тема, защото ще обновяваме информацията за конкурса.

Успех на всички желаещи да се включат в състезанието. Знам, че сред вас има победители !

Темата я създавам изцяло за фото конкурса на Seedsman.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

purple-320x250-Gif.gif
purple-320x250-Gif.gif (86.28 KiB) Преглеждано 3507 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Judges Choice Spring Cup
Честито на победителите и със здраве да се радват на наградите си :
Прикачени файлове
1-во място Little Bay, Jamaica by Sly Vegas<br /><br />Награда:<br />500 евро в брой<br />500 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
1-во място Little Bay, Jamaica by Sly Vegas

Награда:
500 евро в брой
500 евро във ваучер
Книгите на Jorge Cervantes
50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро място Sprouting to Life by Greengenes Garden<br /><br />Награда:<br />500 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
2-ро място Sprouting to Life by Greengenes Garden

Награда:
500 евро във ваучер
judges2.jpg (46.95 KiB) Преглеждано 3422 пъти
2-ро място OG by surface_area999<br /><br />Награда:<br />500 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
2-ро място OG by surface_area999

Награда:
500 евро във ваучер
judges3.jpg (93.8 KiB) Преглеждано 3422 пъти
3-то място Strawberry Amnesia by Andres Cordoba<br /><br />Награда:<br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
3-то място Strawberry Amnesia by Andres Cordoba

Награда:
200 евро във ваучер
judges4.jpeg (24.84 KiB) Преглеждано 3422 пъти
3-то място The Church by Gianluca Randazzo<br /><br />Награда:<br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
3-то място The Church by Gianluca Randazzo

Награда:
200 евро във ваучер
judges5.jpg (146.88 KiB) Преглеждано 3422 пъти
3-то място Berry O Good by Leo Nagle<br /><br />Награда:<br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
3-то място Berry O Good by Leo Nagle

Награда:
200 евро във ваучер
judges6.jpg (37.12 KiB) Преглеждано 3422 пъти
3-то място Bubblegum by Dr. Nekas <br /><br />Награда:<br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
3-то място Bubblegum by Dr. Nekas

Награда:
200 евро във ваучер
judges7.jpg (59.66 KiB) Преглеждано 3422 пъти
3-то място Tres Hojas by Joey Gentry-Smith<br /><br />Награда:<br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други  спонсорски стоки
3-то място Tres Hojas by Joey Gentry-Smith

Награда:
200 евро във ваучер
judges8.jpg (48.19 KiB) Преглеждано 3422 пъти
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Aуу,има много художествени,браво! 5тата не нещо особено...….
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 01 Юни 2019, 12:27 Aуу,има много художествени,браво! 5тата не нещо особено...….
Мен 5-тата снимка много ме радва. Специфично и особено е направата на Dabs. Много малко хора в България пушат Dabs. Самата концепция на снимката придава усещане на движение, която е прави много добра фотография. Самата светлина е много красива, как кехлибаренета смола на Dab-са изпъква на пурпурния фон. Дали, защото са едни от любимите ми цветове, но много ми харесва снимката. Пушил съм много органично отгледани треви и много силни треви с невероятен вкус и аромат. Такива треви, които като ги пушиш мляскаш и се опитваш да познаеш на боровинка ли е вкуса или има вкус на малина, или на нещо друго. Хубави органични треви, които трудно допушваш масура не заради друго, а защото си се напушил на звяр, защото те напушва докато пушеш и е те напушва много здраво и в комбинация, като е много вкусен е много подвеждащо да направиш още една дръпка (Грешка).
Обаче Dab-са вади още по- невероятен вкус и сила. Просто пушиш и усешаш невероятен вкус. Вече няма чудене на какво е вкуса, а се усеща ясно вкуса.
Аз самият съм имал случай да пуша Dabs и да заспивам след това :). Прави си сметка, че Dab-са е 4-ти пъти по-потентен от главите от които е направен. При нормални сортове Каннабис с около 20% THC, при направата на Dabs от тях се получава смола с концентрация до 80% THC, а пушенето на това нещо прави невероятно интензивно напушване, което не е за слаби пушачи. В същото време при правилна направа на Dabs е една от най-чистите форми за пушене на THC (трева), защото са премахнати голяма част от хлорофили, катрани и т.н.
Не ме разбирайте погрешно аз съм фен на старомодното пушене на лисче с главичка трева и огън да го гали..., но дробчето и от Dabs разбира :D Лошото е че Dab-са много вдига толеранса и после трябва задължителна пауза за да усещаш нещата. Всъщност последно време все повече ми допада да си правя паузи от пушенето, че като като правя паузи и ефекта е по-голям. (пуша нормална трева, а ми действа, като Dabs, защото толеранса ми е паднал много) Обаче, като прекалиш с паузата почваш вкуса на тревата да го усещаш, като дим и пушек. Чак след няколко пушения можеш отново да усещаш вкусовете на тревата.

Видях сред снимките много снимки, които също заслужаваха награди. Особено на растения малко преди бране! Имаше невероятно красиви растения. Но имаха много малко лайкове/гласове, защото явно потребителите ги е било страх и не са ги рекламирани (разбираемо). Така много красиви снимки бяха с 0 или с 1 глас..., като по принцип човек няма ограничения в броя на гласовете, които може да даде. (лайкне)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз имам предвид жълтичките глави с листа,доста банално.Нито особено качество на фотографията,нито нещо интересно,нито главите са кой знае какво или как отгледани,чак з а награда тази не е.Дабса е 6тата отгоре надолу.Тя е по-хубава от второто второ място с трихомите и главата.Мен ме кефи семчицата отблизо:)Бих сия закачила.И дабса в този смисълз а стената е много шик с една хубава рамка.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 01 Юни 2019, 17:29 Аз имам предвид жълтичките глави с листа,доста банално.Нито особено качество на фотографията,нито нещо интересно,нито главите са кой знае какво или как отгледани,чак з а награда тази не е.Дабса е 6тата отгоре надолу.Тя е по-хубава от второто второ място с трихомите и главата.Мен ме кефи семчицата отблизо:)Бих сия закачила.И дабса в този смисълз а стената е много шик с една хубава рамка.
Извинявай моя грешка :D Объркал съм броенето :D :) Както казах, имаше много яки сними, които заслужаваха награда, но явно хората не са гласували за тях.
Да и мен много ме кефи много тая снимка със семката от близо. Определено си заслужава слагането в рамка за стената. :)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Интересни снимки са спечелили. Аз имам идея за яка снимка, но е доста опасно да се направи. Взимаш най-готината си глава и отиваш пред Александър Невски и я снимаш на якия фон. Може да спечели нещо.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Peoples Choice Spring Cup
Предните победители бяха избрани предимно от журито, а тези вече са избрани от вота на хората.
Прикачени файлове
1-во място White Widow Original by Even Stone<br /><br />174 гласа<br /><br />Награда:<br />500 евро в брой<br />500 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
1-во място White Widow Original by Even Stone

174 гласа

Награда:
500 евро в брой
500 евро във ваучер
2-ро място Banana x Gorilla by Aftermath<br /><br />130 гласа<br /><br />Награда: <br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро място Banana x Gorilla by Aftermath

130 гласа

Награда:
200 евро във ваучер
peoples2.jpg (170.14 KiB) Преглеждано 3387 пъти
2-ро Място My precious by Zakeuno<br /><br />73 гласа<br /><br />Награда: <br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро Място My precious by Zakeuno

73 гласа

Награда:
200 евро във ваучер
peoples3.jpg (98.22 KiB) Преглеждано 3387 пъти
2-ро място My old auto ultimate by Coventry Grower<br /><br />70 гласа<br /><br /><br />Награда: <br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро място My old auto ultimate by Coventry Grower

70 гласа

Награда:
200 евро във ваучер
peoples4.jpg (141.77 KiB) Преглеждано 3387 пъти
2-ро място Bruce Banger by Courtney<br /><br />41 гласа<br /><br />Награда: <br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро място Bruce Banger by Courtney

41 гласа

Награда:
200 евро във ваучер
2-ро място Flying High by Lawrence<br /><br />36 гласа<br /><br />Награда: <br />200 евро във ваучер<br />Книгите на Jorge Cervantes<br />50 безплатни семена и други спонсорски стоки
2-ро място Flying High by Lawrence

36 гласа

Награда:
200 евро във ваучер
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Още един рунд завърши. Аз пак не спечелих нищо, но важно е участието. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”