Това което си направил се казва lolipoping , defoliation е друга техника , при която махаш някой листа за да може главите да получават повече светлина най-често се практикука около ден 21 12/12 и след това може пак около ден 42. Напиши в ютуб defoliation day 21 и ще ти излезнат много видеа.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Труда на Grustman 2023
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
И Defoliation съм направил два чувала с листа съм махналGugi написа: ↑05 Мар 2023, 09:53Това което си направил се казва lolipoping , defoliation е друга техника , при която махаш някой листа за да може главите да получават повече светлина най-често се практикука около ден 21 12/12 и след това може пак около ден 42. Напиши в ютуб defoliation day 21 и ще ти излезнат много видеа.
- grustman
- Градинар

- grustman
- Градинар

Така ли ти се струва на мен понеже всеки ден ги гледам и не ми прави впечатление по-принцип след ден 27 започва същинското наливане но забелязва се да . Но от Jack Herer нещо не съм доволен не е като Critical дали е заради CO2 знам ли но не са такива развити а са на еднакво време в другият самоделен бокс където са те са по някак си крехки и малки но каквото такова сега не можем да се борим с природата
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Jack има дълъг цъфтежен период и налива по-към края на живота сиgrustman написа: ↑06 Мар 2023, 22:51Така ли ти се струва на мен понеже всеки ден ги гледам и не ми прави впечатление по-принцип след ден 27 започва същинското наливане но забелязва се да . Но от Jack Herer нещо не съм доволен не е като Critical дали е заради CO2 знам ли но не са такива развити а са на еднакво време в другият самоделен бокс където са те са по някак си крехки и малки но каквото такова сега не можем да се борим с природата
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- grustman
- Градинар

Горе долу понеже със сигурност си гледал как да го чакам него като изключим гледането на трихомитеSofia Cannabis написа: ↑06 Мар 2023, 23:00Jack има дълъг цъфтежен период и налива по-към края на живота сиgrustman написа: ↑06 Мар 2023, 22:51Така ли ти се струва на мен понеже всеки ден ги гледам и не ми прави впечатление по-принцип след ден 27 започва същинското наливане но забелязва се да . Но от Jack Herer нещо не съм доволен не е като Critical дали е заради CO2 знам ли но не са такива развити а са на еднакво време в другият самоделен бокс където са те са по някак си крехки и малки но каквото такова сега не можем да се борим с природата
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
10 седмици ish, може и малко повече зависи от семката.grustman написа: ↑06 Мар 2023, 23:20Горе долу понеже със сигурност си гледал как да го чакам него като изключим гледането на трихомитеSofia Cannabis написа: ↑06 Мар 2023, 23:00Jack има дълъг цъфтежен период и налива по-към края на живота сиgrustman написа: ↑06 Мар 2023, 22:51
Така ли ти се струва на мен понеже всеки ден ги гледам и не ми прави впечатление по-принцип след ден 27 започва същинското наливане но забелязва се да . Но от Jack Herer нещо не съм доволен не е като Critical дали е заради CO2 знам ли но не са такива развити а са на еднакво време в другият самоделен бокс където са те са по някак си крехки и малки но каквото такова сега не можем да се борим с природата
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- grustman
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Growa до кога смяташ да го даваш? Скоро работите да не тръгнат на зле... внимавай! В калция магнезия също има азот...в ензимите също.
.png)

Браво, много бързо наливат