Според мен е по добре да увиснат надолу че ако има нещо по стеблата да отива във главите... И по няма да станат на барут... Така на глави с мрежата ми се ще че едни ще са сухи а други не чак... Но не ангажирам с мнението си..
Поздрави

Според мен е по добре да увиснат надолу че ако има нещо по стеблата да отива във главите... И по няма да станат на барут... Така на глави с мрежата ми се ще че едни ще са сухи а други не чак... Но не ангажирам с мнението си..

И според мене е ушев тоя... За толкова време не показа поне семките дето ще сади... Ще ми се че слуша само и гледа да укауши някой това p*g.

За съжаление не се сещам как да ги окича тия 30 растенияSmokeMachine написа: ↑01 Мар 2023, 17:28Според мен е по добре да увиснат надолу че ако има нещо по стеблата да отива във главите... И по няма да станат на барут... Така на глави с мрежата ми се ще че едни ще са сухи а други не чак... Но не ангажирам с мнението си..
Поздрави

Имам машинаiKAR написа: ↑03 Мар 2023, 12:07 Идеални са според мен към момента, но внимавай наистина с преторяването, от опит ти казвам, дефицит се оправя по-лесно! Само ги гледам и си мисля, понеже днеска с това се занимавам от сутринта, какъв триминг те чака, брат, тежко ти (ако ще го правиш сам и на ръка разбира се)![]()

Ами аз съм ги изчистил то надолу много много няма цветове все са ракети , не знам струва ми се че доста се развиват ще прикача снимка да кажете щото аз всеки ден съм с тях