Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Pablo's първи дневник

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 96 times

Точно ВиТаМиН... и аз така мисля!

Сега ако оставя леко отворено е много студено в стаята предвид времето.... ако е затворено става този конденз...
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
:roll:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Pablo написа: 31 Яну 2023, 08:57 Точно ВиТаМиН... и аз така мисля!

Сега ако оставя леко отворено е много студено в стаята предвид времето.... ако е затворено става този конденз...
Помисли за вложение от 200-300лв за влагоуловител.. този уловител ще е с теб цял живот....аз моя го имам преди да почна да гледам цветя защото полезната влага за организма е до 60%....тази машинка би ти помогнала много докато си изолираш дома...но не купувай малки и евтини варианти от рода с хапчета и тъй подобни.
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Привет Драги ми съфорумници!

Вчера 03.02. пресадих нещата в 5л саксии и ги полях с по 500мл разтвор на престояла вода + Terra Vega + Rhizotonic.
На 12 дни от полагането им в почва са. Листата бяха излезнали извън малките първоначални саксийки.

Имаше едно което изобщо не се беше развило и направо го засилих... така, че останаха 11.

Гледайки дневниците на по-опитните градинари всичките им цветя изглеждат еднакво през цялото време... При мен има 2 3 като изрудени изглеждат някви шашави... едни са по-къси други по-дълги...
Опитах с пресаждането да компенсирам това но си има разлика. Снимал съм всичко и моля за съвет.

Давам им едно и също... лампата ги свети всичките... не знам от къде идва това.

Едното което съм снимал е най-малкото мислех и него да го засиля като сестричката му, но когато го извадих от саксийката видях, че кореновата му система е развита като на другите... само, че отгоре е малко и недъгаво.

Другото което е странно (вижда се на снимките) е някво спаружено с някви шантави листа извити... здраво си е просто е някво криво такова сякаш торнадо е миназло през него.

Пуснати са и двата циркулационни треперят доста, стеблата са се позаздравили и... изглеждат щастливи.

Има на 2 места сякаш капнало капка от поливането и изгоряло, но изглеждат и с хубав цвят супер.

Ако нещо не екакто трябва свиркайте да реагирам овреме!

Благодаря на всички предварително!

Поздрави и всичко най-най!!!
Прикачени файлове
20230204_042651 - Copy.jpg
20230204_042617 - Copy.jpg
20230204_042624 - Copy.jpg
20230204_042655 - Copy.jpg
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Екстра са
SmokeMachine
Градинар
Градинар
Has thanked: 583 times
Been thanked: 347 times

Pablo написа: 04 Фев 2023, 04:58 Привет Драги ми съфорумници!

Вчера 03.02. пресадих нещата в 5л саксии и ги полях с по 500мл разтвор на престояла вода + Terra Vega + Rhizotonic.
На 12 дни от полагането им в почва са. Листата бяха излезнали извън малките първоначални саксийки.

Имаше едно което изобщо не се беше развило и направо го засилих... така, че останаха 11.

Гледайки дневниците на по-опитните градинари всичките им цветя изглеждат еднакво през цялото време... При мен има 2 3 като изрудени изглеждат някви шашави... едни са по-къси други по-дълги...
Опитах с пресаждането да компенсирам това но си има разлика. Снимал съм всичко и моля за съвет.

Давам им едно и също... лампата ги свети всичките... не знам от къде идва това.

Едното което съм снимал е най-малкото мислех и него да го засиля като сестричката му, но когато го извадих от саксийката видях, че кореновата му система е развита като на другите... само, че отгоре е малко и недъгаво.

Другото което е странно (вижда се на снимките) е някво спаружено с някви шантави листа извити... здраво си е просто е някво криво такова сякаш торнадо е миназло през него.

Пуснати са и двата циркулационни треперят доста, стеблата са се позаздравили и... изглеждат щастливи.

Има на 2 места сякаш капнало капка от поливането и изгоряло, но изглеждат и с хубав цвят супер.

Ако нещо не екакто трябва свиркайте да реагирам овреме!

Благодаря на всички предварително!

Поздрави и всичко най-най!!!
Привет, не съм експерт, но според мен след като си ги пресадил не е било нужно да им даваш храна.. Още са малки а ти ги зобиш... Внимавай с това поливане и тия храни.... Почвата има достатъчно храна а. Ако видиш че почват да ядат листата им дай храна сега сякаш не трябва... Може да заключват нещо и тогава е лошо... На мокри ли новата почва преди да ги пресадиш? 0.500мл не е ли много на цвете на тоя етап?
Внимавай с тия поливки... И защо толкова много саксий за първи гроу....
Пожелавам ти успех..

Поздрави
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Здравейте,

Не съм писал от доста време, понеже нямах време, а и всичко изглежда нормално да не ви спамя :)

Ден 19 от полагането им в почва.
Температура 25.2
Влажност 50-52%.
Височина на лампата от вчера - 35см на 75% дим.
Вчера (10.02) са поляти с 440мл на цвете разтвор на дехлорирана вода, ризотоник и каназим.
Прикачвам снимка, кажете дали всичко изглежда нормално :)

Поздрави!
Прикачени файлове
20230211_010032 - Copy.jpg
- Алберт Айнщайн
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 860 times
Been thanked: 432 times

Изглеждат супер, браво!
Тази вода не е ли много за пет литрови саксии?
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Bathory написа: 11 Фев 2023, 22:11 Изглеждат супер, браво!
Тази вода не е ли много за пет литрови саксии?
Благодаря!
С толкова ги поливам... след 3 4 дни са сухи... де да знам не ми изглеждат преполяти...

Да каже някой компетентен!

Поздрави!
- Алберт Айнщайн
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Брвво Пабло
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Pablo написа: 11 Фев 2023, 20:10 Здравейте,

Не съм писал от доста време, понеже нямах време, а и всичко изглежда нормално да не ви спамя :)

Ден 19 от полагането им в почва.
Температура 25.2
Влажност 50-52%.
Височина на лампата от вчера - 35см на 75% дим.
Вчера (10.02) са поляти с 440мл на цвете разтвор на дехлорирана вода, ризотоник и каназим.
Прикачвам снимка, кажете дали всичко изглежда нормално :)

Поздрави!
Готови са за пресаждана
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”