Точно ВиТаМиН... и аз така мисля!
Сега ако оставя леко отворено е много студено в стаята предвид времето.... ако е затворено става този конденз...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Pablo's първи дневник
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Помисли за вложение от 200-300лв за влагоуловител.. този уловител ще е с теб цял живот....аз моя го имам преди да почна да гледам цветя защото полезната влага за организма е до 60%....тази машинка би ти помогнала много докато си изолираш дома...но не купувай малки и евтини варианти от рода с хапчета и тъй подобни.
- Pablo
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 96 times
Привет Драги ми съфорумници!
Вчера 03.02. пресадих нещата в 5л саксии и ги полях с по 500мл разтвор на престояла вода + Terra Vega + Rhizotonic.
На 12 дни от полагането им в почва са. Листата бяха излезнали извън малките първоначални саксийки.
Имаше едно което изобщо не се беше развило и направо го засилих... така, че останаха 11.
Гледайки дневниците на по-опитните градинари всичките им цветя изглеждат еднакво през цялото време... При мен има 2 3 като изрудени изглеждат някви шашави... едни са по-къси други по-дълги...
Опитах с пресаждането да компенсирам това но си има разлика. Снимал съм всичко и моля за съвет.
Давам им едно и също... лампата ги свети всичките... не знам от къде идва това.
Едното което съм снимал е най-малкото мислех и него да го засиля като сестричката му, но когато го извадих от саксийката видях, че кореновата му система е развита като на другите... само, че отгоре е малко и недъгаво.
Другото което е странно (вижда се на снимките) е някво спаружено с някви шантави листа извити... здраво си е просто е някво криво такова сякаш торнадо е миназло през него.
Пуснати са и двата циркулационни треперят доста, стеблата са се позаздравили и... изглеждат щастливи.
Има на 2 места сякаш капнало капка от поливането и изгоряло, но изглеждат и с хубав цвят супер.
Ако нещо не екакто трябва свиркайте да реагирам овреме!
Благодаря на всички предварително!
Поздрави и всичко най-най!!!
Вчера 03.02. пресадих нещата в 5л саксии и ги полях с по 500мл разтвор на престояла вода + Terra Vega + Rhizotonic.
На 12 дни от полагането им в почва са. Листата бяха излезнали извън малките първоначални саксийки.
Имаше едно което изобщо не се беше развило и направо го засилих... така, че останаха 11.
Гледайки дневниците на по-опитните градинари всичките им цветя изглеждат еднакво през цялото време... При мен има 2 3 като изрудени изглеждат някви шашави... едни са по-къси други по-дълги...
Опитах с пресаждането да компенсирам това но си има разлика. Снимал съм всичко и моля за съвет.
Едното което съм снимал е най-малкото мислех и него да го засиля като сестричката му, но когато го извадих от саксийката видях, че кореновата му система е развита като на другите... само, че отгоре е малко и недъгаво.
Другото което е странно (вижда се на снимките) е някво спаружено с някви шантави листа извити... здраво си е просто е някво криво такова сякаш торнадо е миназло през него.
Пуснати са и двата циркулационни треперят доста, стеблата са се позаздравили и... изглеждат щастливи.
Има на 2 места сякаш капнало капка от поливането и изгоряло, но изглеждат и с хубав цвят супер.
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
- Алберт Айнщайн

- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Екстра са
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
Привет, не съм експерт, но според мен след като си ги пресадил не е било нужно да им даваш храна.. Още са малки а ти ги зобиш... Внимавай с това поливане и тия храни.... Почвата има достатъчно храна а. Ако видиш че почват да ядат листата им дай храна сега сякаш не трябва... Може да заключват нещо и тогава е лошо... На мокри ли новата почва преди да ги пресадиш? 0.500мл не е ли много на цвете на тоя етап?Pablo написа: ↑04 Фев 2023, 04:58 Привет Драги ми съфорумници!
Внимавай с тия поливки... И защо толкова много саксий за първи гроу....
Пожелавам ти успех..
Поздрави
- Pablo
- Градинар

Здравейте,
Не съм писал от доста време, понеже нямах време, а и всичко изглежда нормално да не ви спамя
Ден 19 от полагането им в почва.
Температура 25.2
Влажност 50-52%.
Височина на лампата от вчера - 35см на 75% дим.
Вчера (10.02) са поляти с 440мл на цвете разтвор на дехлорирана вода, ризотоник и каназим.
Прикачвам снимка, кажете дали всичко изглежда нормално
Поздрави!
Не съм писал от доста време, понеже нямах време, а и всичко изглежда нормално да не ви спамя
Температура 25.2
Влажност 50-52%.
Вчера (10.02) са поляти с 440мл на цвете разтвор на дехлорирана вода, ризотоник и каназим.
Поздрави!
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
- Алберт Айнщайн

- Pablo
- Градинар

Благодаря!
С толкова ги поливам... след 3 4 дни са сухи... де да знам не ми изглеждат преполяти...
Да каже някой компетентен!
Поздрави!
- Алберт Айнщайн
- Алберт Айнщайн

- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Брвво Пабло
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Готови са за пресажданаPablo написа: ↑11 Фев 2023, 20:10 Здравейте,
Температура 25.2
Влажност 50-52%.
Поздрави!
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)