Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Въпрос за 10 растения
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Gugi - ти е обяснил много добре за органичните.
Водата е много важно да е хубава - за органично до 200-250 ППМ не бих го приел за супер зле, но това е максималното което бих използвал аз с безизходна ситуация. Идеално ще е под 50 (Софийска вода) или RO (предпочитам аз).
И аз не виждам никакъв проблем за сега както ти е написал Ветрушко.
Както ти е казал Gugi при това органично е препоръчително на нямаш изтичане.
Аз залагам на неправилно поливане и в следствия на него имаш проблем с приемането на торовете.
Поясни как определяш кога са за поливане и по-колко поливаш.
Никой не ти е дал съвет какво конкретно да промениш защото се опитваме да разберем накъде ще се развие проблема а в същото време ние не виждаме нещо притеснително.
Ако трябва да ти кажем нещо конкретно да направиш веднага е да смениш водата с която поливаш и да видим как и дали се развива проблем.
Водата е много важно да е хубава - за органично до 200-250 ППМ не бих го приел за супер зле, но това е максималното което бих използвал аз с безизходна ситуация. Идеално ще е под 50 (Софийска вода) или RO (предпочитам аз).
И аз не виждам никакъв проблем за сега както ти е написал Ветрушко.
Както ти е казал Gugi при това органично е препоръчително на нямаш изтичане.
Аз залагам на неправилно поливане и в следствия на него имаш проблем с приемането на торовете.
Поясни как определяш кога са за поливане и по-колко поливаш.
Никой не ти е дал съвет какво конкретно да промениш защото се опитваме да разберем накъде ще се развие проблема а в същото време ние не виждаме нещо притеснително.
Ако трябва да ти кажем нещо конкретно да направиш веднага е да смениш водата с която поливаш и да видим как и дали се развива проблем.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- grustman
- Градинар

Здравей благодаря за включването , поливам когато преценя че са сухи с пръст и тежината на саксията не поливам да изтича просто полях за да измеря иначе поливам бавно да се напой всичко без да изтича водата я смених още вчера поливам с литър вода на саксия от 11л по горе съм описал с какво пх е 6.4 6.5 измерих я и на това което изтече вчера 6.6 беше чат пат добавям и меласа!?
- grustman
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
- grustman
- Градинар

Не разбрах какво ме попита по горе прощавай иначе мерси радвам се че оценяваш
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
- grustman
- Градинар

Хахаа , прав си аз ядох к*а с тоя азот та го намалих ако ми следиш постовете имах голям проблем и с водата която ми извира под къщата имам дупка и беше с ЕС 1.2 1.5 само ВОДА

-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Според мен си изглеждат добре и така трябва да изглеждат , азота е необходим през целия цикъл на оглеждането .
И тук ще вметна ,че има сортове които генетично са по-тъмни от други а растениията трябва да си изглеждат по един и същи начин и във вегетация и във цъфтеж , всяко избледняване означава ,че си изостанал с храненето , винаги трябва да си една крачна напред и до края да са доволни и щастливи без липси. Можеш да видиш в не един дневник тук във форума растения ,които пожълтяват в цъфтежа заради малко храна и до самия край градинаря не успява да ги вкара в час. И мога да ти дам за пример дневниците на Ветрушка , където можеш да видиш едни доволни растения от началото до края .
И тук ще вметна ,че има сортове които генетично са по-тъмни от други а растениията трябва да си изглеждат по един и същи начин и във вегетация и във цъфтеж , всяко избледняване означава ,че си изостанал с храненето , винаги трябва да си една крачна напред и до края да са доволни и щастливи без липси. Можеш да видиш в не един дневник тук във форума растения ,които пожълтяват в цъфтежа заради малко храна и до самия край градинаря не успява да ги вкара в час. И мога да ти дам за пример дневниците на Ветрушка , където можеш да видиш едни доволни растения от началото до края .
- grustman
- Градинар

Тенкю гугс жив и здрав да сиGugi написа: ↑20 Ное 2022, 09:09 Според мен си изглеждат добре и така трябва да изглеждат , азота е необходим през целия цикъл на оглеждането .
.png)