Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Въпрос за 10 растения

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Здравейте приятели , искам да Ви попитам четох четох дори препрочетох форума два пъти. искам да бодна 10 растения авто-та но никъде не можах да прочета какъв бокс би ми станал за 10 растения и в колко големи саксии рентабилно ли е в подвижен гардероб от тези текстилните. Много ще съм благодарен да помогнете на един невеж човек. :passj: МИР!
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 443 times

Ако беше препрочел наистина 2 пъти форума щеше да си наясно че тук хората които гледат аутота се броят на пръсти . Това ти е грешка номер 1 - аутотата.
:roll:
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Четох и видях че са малко хората. А относно до приспособлението за отглеждане за което по горе написах мисля че е едно и също просто исках да попитам как да сметна нужното растояние за 10 китки и дали бих могъл в 10л да ги пресадя.Ще съм благодарен и надявам се да не се натрапвам
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Ауто може да се гледа и в 5 литра и 15 литра саксия, сам трябва да прецениш
Ако говориш за "текстилен гардероб за дрехи" НЕ, не става с такъв гардероб .
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Ясно благодаря много колега WDScorpio . хвърлил съм око на 100х100х200 гроубокс щом не става този за дрехите и 600w хпс лампа саксията ще бъде 10л а почвата BioBizz All Mix , сорта е Bruce Banner Auto. Относно поливането предполагам е както пише из форума контролирано Ph 5.8 до 6.0
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 385 times
Been thanked: 303 times

grustman написа: 24 Апр 2021, 23:28 Ясно благодаря много колега WDScorpio . хвърлил съм око на 100х100х200 гроубокс щом не става този за дрехите и 600w хпс лампа саксията ще бъде 10л а почвата BioBizz All Mix , сорта е Bruce Banner Auto. Относно поливането предполагам е както пише из форума контролирано Ph 5.8 до 6.0
Здравей колега! Ако садиш директно в крайните саксии изпозлвай по-слаба почва около сийдлинга, понеже AllMix е твърде силна за младите растения. И се замисли за 9 а не за 10 саксии 3х3 в 1 квадратен метър. Намери си вода с добро PH и няма нужда да мериш повече, ако ториш с органични торове. Имайки предвид каква почва ще ползваш, първия месец дори може да не ториш изобщо или много леко с азот, почвата е доста заредена. С тази почва си е грехота да не ги изгледаш с органични торове но това си е твое решение. Поздрави!
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Привет отново и хиляди благодарности , в момента стигнах до извода сам да си направя от дърво 100 100 на 2 метра относно 9 прав ще те послушам и съм благодарен че не се заяждаш за невежеството ми но всеки е бил нов и неук ... Относно директното садене в саксиите имаш впредвид от семка директно в саксията за гледане аз се чудя дали първо на расад или директно в крайната както по горе си споменал по-слаба почва демек в средата където е растението каква почва и предполагам сипвам allmix и копая дупка и там вече слагам слабата почва ?. Торенето ще е органика биобиз
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 385 times
Been thanked: 303 times

grustman написа: 25 Апр 2021, 14:42 Привет отново и хиляди благодарности , в момента стигнах до извода сам да си направя от дърво 100 100 на 2 метра относно 9 прав ще те послушам и съм благодарен че не се заяждаш за невежеството ми но всеки е бил нов и неук ... Относно директното садене в саксиите имаш впредвид от семка директно в саксията за гледане аз се чудя дали първо на расад или директно в крайната както по горе си споменал по-слаба почва демек в средата където е растението каква почва и предполагам сипвам allmix и копая дупка и там вече слагам слабата почва ?. Торенето ще е органика биобиз
Да, добре си ме разбрал. Идеята е първите 2-3 седмици да е в слаба почва и с растежа на корените да отиде постепенно към изхранване от Allmix-a. Отвори тема-дневник и ще се получи най-лесно за теб и за хората, които ще помагат. Обикновено автоматиците не ги правят на разсади за да не се губи време при растежа на корените. Обаче, напоследък виждам все повече атоматици да се развиват доста по-бавно от първите поколения автоматици. Има такива, които растат доста време и късно влизат в цъфтеж или пък цъфтят доста бавно. Казвам ти го за да не си правиш някакви "бързи" сметки и да чакаш после повече от фотопериодни растения, които реално могат да се гледат и за 80-90 дни от семка.
Относно самоделния гроу бокс, разбира се, че всеки с малко фантазия и сръчност може да си направи сам. Аз също съм си правил точно същия размер от дървени греди и фазер. С автоамтиците няма да има нужда да е 100% светлонепроницаем но все пак гледай да си е тъмно през "нощта". И най-добре си го направи както трябва, със светлоотразително фолио или поне боядисан в бяло вътре. Все пак някой ден ще сложиш и фотопериодни растения, гледай да не влиза паразитна светлина през тъмния период. Процепи, дупки, нищо не трябва да пуска. Съобрази си разположенията на отвори, както са при фабричните тенти, не случайно са избрани местата. Успех!
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Чест и почитания приятел много благодаря че ми помагаш започнал съм да го сглабям бокса като стана готов ще пиша с стартирането ! ! ! , а какво ще кажеш за сорта брус банер ауто четох добри отзиви и като действие и реколта , харесал съм и чета в форума за биобиз блоом тор органика смятам само с нея да ги отгледам

П.с вярно ли е че като се поливат с раждива вода влияе добре (вода с високо съдаржание на желязо.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Autoflower не се пресаждат - трябва да ги сееш в крайните саксии и да справиш това което ти е обяснил колегата за по-лека и по-силна почва. Бокса е добре да е изолиран не само заради светлината а и заради миризмата.

Ако искаш бърза реколта може да сложиш нормални семена на 12/12 от ден 1-ви и ако са индика вид ще станат по-бързо от повечето Autoflower които са на пазара. За качеството все още няма място за сравнение. Нормалните семена все още са много по-хубави.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”